Χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο στον Καναδά

Αποφύγετε να υπερφορτώνετε όταν χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο στον Καναδά

Εάν επισκέπτεστε τον Καναδά από τις Η.Π.Α. ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα πρέπει να εξετάσετε τι πρέπει να κάνετε, όσο χρησιμοποιεί το κινητό σας τηλέφωνο όταν πηγαίνετε μακριά. Αναμφισβήτητα, η προτεραιότητά σας είναι να αποφύγετε ένα τεράστιο λογαριασμό για τη χρήση του κινητού σας τηλεφώνου σε διεθνές επίπεδο. Ο Καναδάς δεν έχει ανώτατα όρια για τέλη περιαγωγής, επομένως φροντίστε.

Να είστε βέβαιοι να κάνετε αυτά τα δύο πράγματα:

Εάν φέρετε το κινητό σας στον Καναδά, η καλύτερη συμβουλή είναι να καλέσετε τον τοπικό πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας (π.χ.

AT & T) πριν φτάσετε και σφυρηλατήστε ένα σχέδιο που είναι λογικό.

Ωστόσο, ίσως η πιο σημαντική συμβουλή που θα εμποδίσει τα βαριά τέλη περιαγωγής είναι να μεταβείτε στις ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας και να απενεργοποιήσετε τα δεδομένα σας προτού φτάσετε .

Τι είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί;

Όταν αγγίξετε το έδαφος του Καναδά, αν δεν έχετε προσαρμόσει σωστά τις ρυθμίσεις δεδομένων σας, το τηλέφωνό σας θα αγγίξει αμέσως και θα χρησιμοποιήσει ένα καναδικό σήμα κινητού τηλεφώνου (θα γνωρίζετε ότι είστε συνδεδεμένοι όταν βλέπετε το όνομα ενός καναδικού μεταφορέα , όπως "Bell" ή "Rogers", στην κορυφή της οθόνης του τηλεφώνου σας). Εάν χρησιμοποιείτε ένα από αυτά τα δίκτυα και δεν είστε το δικό σας, είστε "περιαγωγής", το οποίο είναι ακριβό, σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και προκαλώντας στον χρήστη να υποστεί χιλιάδες δολάρια σε χρεώσεις.

Αυτές οι χρεώσεις που καταθέτετε στον Καναδά χρησιμοποιώντας παροχέα δικτύου κινητής τηλεφωνίας στον Καναδά θα μεταφερθούν στον λογαριασμό σας στο κινητό σας τηλέφωνο. Επομένως, μην νομίζετε ότι μπορείτε απλά να αφήσετε το λογαριασμό πίσω από σας στον Καναδά - αυτό σας ακολουθεί.

Πώς να αποφύγετε τις μαζικές χρεώσεις χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο στον Καναδά:

Οι άνθρωποι που ταξιδεύουν συχνά μεταξύ του Καναδά και των ΗΠΑ ίσως χρειαστούν ένα πιο ολοκληρωμένο σχέδιο που καλύπτει τις κλήσεις τους και στις δύο χώρες. Η T-Mobile είναι ένας πάροχος που προσφέρει απεριόριστη κλήση στις ΗΠΑ, το Μεξικό και τον Καναδά για μία τιμή (από τον Απρίλιο του 2016, US $ 50).

Εάν απλά πηγαίνετε στον Καναδά για μια μέρα ή δύο, ίσως να μην θέλετε να πάτε στην οργή για τη δημιουργία ενός διεθνούς σχεδίου, αλλά θα συνεχίσετε να θέλετε να λάβετε προφυλάξεις για να μην καταθέσετε ένα μεγάλο νομοσχέδιο. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να υποβάλετε μεγάλα έξοδα δεδομένων ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείτε ενεργά το τηλέφωνό σας μόνο από το τηλέφωνο που λαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την ενημέρωση εφαρμογών κ.λπ. Έτσι φροντίστε να:

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει η ανάγνωση: