Τώρα αναλαμβάνοντας: Τρίτη ετήσια μπυραρία του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντένβερ

Πάρε μια μπύρα

Εάν είστε ένας εραστής μπύρας, τότε το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ είναι ο τόπος που θα είναι μέχρι τώρα μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2016. Η τρίτη ετήσια μπυραρία "Beer πτήσεις" συμβαίνει να συμπίπτει με τις παγκόσμιες εορταστικές εκδηλώσεις του Oktoberfest και το Great American Beer Festival στο Ντένβερ.

Ο κήπος μπύρας θα είναι ανοιχτός από τις 11 π.μ. έως τις 7 το πρωί καθημερινά στην πλατεία του αεροδρομίου, που βρίσκεται έξω από το επίπεδο 5 μεταξύ του τερματικού σταθμού Jeppesen και του Westin Denver International Airport.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στην πόρτα για $ 10 και περιλαμβάνουν ένα ποτήρι σουβενίρ για να δοκιμάσετε 10 δείγματα μπύρας δύο ουγκιών. Και όλοι οι αγοραστές εισιτηρίων έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δύο εισιτήρια μετ 'επιστροφής για την United Airlines.

Η ιδέα για τον κήπο μπύρας ήρθε από το αδελφό του αεροδρομίου του Ντένβερ στο Μόναχο , δήλωσε ο εκπρόσωπος Heath Montgomery. "Η πλατεία μας ήταν εμπνευσμένη από την πλατεία του Μονάχου. Και το Κολοράντο είναι πλέον μια mecca μπίρας βιοτεχνίας », είπε. "Είναι το σπίτι του μεγάλου αμερικανικού φεστιβάλ μπύρας, όπου χιλιάδες πετούν για να παρευρεθούν."

Με τον κήπο μπύρας του αεροδρομίου, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μεγάλη μπύρα πριν πάνε στο φεστιβάλ στο κέντρο της πόλης, δήλωσε ο Montgomery. "Η εκδήλωση μας γίνεται όλο και πιο δημοφιλής κάθε χρόνο."

Το Κολοράντο φιλοξενεί σχεδόν 230 καθιερωμένα ζυθοποιεία και πάνω από το 10 τοις εκατό των ζυθοποιών του έθνους μπορεί να βρεθεί στο Κολοράντο. Στην εκδήλωση θα εκπροσωπούνται δέκα ζυθοποιίες της πολιτείας και κάθε ζυθοποιείο θα έχει δύο διαφορετικές μπύρες για δειγματοληψία.

Περιλαμβάνουν:

· Avery Brewing - Ελ Γκόσε, Joes Pils

· Μπύρα Boulder - Buffalo Gold, Pulp Fusion

· Epic Brewing - Tart 'n Juicy, Lil' Brainless

· Ο Odell - Drumroll, Myrcenary

· Oskar Blues - Priscilla, Beerito

· Ανώτερη μπύρα Co. - 8 Δεύτερο Kolsch, Apis IV

· Tommy Knocker - Butthead-Bock, Pick Ax

· Ζυθοποιία SKA - Steel Toe, Modus Mandarina

· Βυρσοδεψία Telluride - Νυφικό πέπλο, βρεγμένο έξω

· Renegade Brewery - Πανκέφαλο Maple, Consilium

Το αεροδρόμιο εργάστηκε με το Guild Brewers Colorado για να επιλέξει τα ζυθοποιεία που εκπροσωπούνται στον κήπο μπύρας, δήλωσε ο Montgomery. "Εξετάσαμε ποιος ήθελε να συμμετάσχει και ποιος έχει συμμετάσχει στο παρελθόν και ότι η συντεχνία μας συνέδεσε με φέτος ζυθοποιούς", δήλωσε. "Δεν μπορώ να περιμένω να δοκιμάσω τον αχθοφόρο του Renegade Brewery. Άλλο που μου αρέσει είναι το νυφικό πέπλο Telluride Brewing, το Wahcked Out σιτάρι. "

"Οι" πτήσεις μπύρας "μας επιτρέπουν να παρουσιάσουμε την εξαιρετική βιομηχανία μικροσκοπίων του Κολοράντο, αλλά επίσης αναγνωρίζει τη στενή μας φιλία με το αδελφό μας αεροδρόμιο στο Μόναχο, το σπίτι του Oktoberfest", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του αεροδρομίου Kim Day. "Προσκαλούμε τους εραστές μπύρας - είτε ταξιδιώτες είτε γείτονες - να σταματήσουν από την υπαίθρια πλαζ μας και να δοκιμάσουν μερικές από τις καλύτερες μπύρες που διατίθενται στην πλευρά αυτή της Βαυαρίας".

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ θα φιλοξενήσει ζωντανές μουσικές παραστάσεις καθημερινά από τις 4:00 έως τις 6:00 μ.μ. Οι συμμετέχοντες μπορούν να απολαύσουν συνομιλίες από τους κυρίους μαγειρικής και να παίξουν τραγούδια βραδυού, επιτραπέζια παιχνίδια και πολλά άλλα. Οι επιβάτες μπορούν επίσης να αγοράσουν γυαλιά αναμνηστικών που θα διατίθενται μόνο στον κήπο μπύρας και οι συμμετέχοντες ζυθοποιούς θα έχουν δώρα για τους συμμετέχοντες.

Η εκδήλωση, στο δημόσιο Plaza του αεροδρομίου, θα έχει αρκετό χώρο, δήλωσε ο Montgomery. "Είναι μια μεγάλη εκδήλωση για τους ταξιδιώτες που έχουν χρόνο πριν από την πτήση τους ή κάποιος που έρχεται για να πάρει κάποιον για να έχει μια μπύρα", είπε. "Είναι επίσης καλό για κάποιον που δεν παίρνει ούτε μια πτήση για να απολαύσει."

Ένα εισιτήριο μετ 'επιστροφής στο τρένο της γραμμής της πόλης απευθείας στο αεροδρόμιο κοστίζει $ 9 μετ' επιστροφής, δήλωσε ο Montgomery. "Στη συνέχεια πληρώνουν $ 10 για είσοδο στον κήπο μπύρας και αυτό είναι πολύ διασκεδαστικό για κάτω από $ 20." Το αεροδρόμιο χρησιμοποιεί το hashtag #DENBeerFlights για εκείνους που δημοσιεύουν φωτογραφίες ή πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

Ο κήπος μπύρας είναι ένας τρόπος να βοηθήσει το αεροδρόμιο να δημιουργήσει μια αίσθηση τόπου, είπε ο Montgomery. "Θέλω οι άνθρωποι να πάνε μακριά λέγοντας τι μεγάλη εμπειρία είχαν και ότι αντανακλούσε το εμπορικό σήμα του Κολοράντο", είπε.

"Η ζυθοποιία είναι ένα πράγμα του Κολοράντο και είμαστε περήφανοι για αυτό. Δημιουργούμε μια εμπειρία για όσους δεν ήταν ποτέ εδώ. Θέλουμε να δείξουμε ότι το αεροδρόμιο δεν πρέπει να είναι απλά ένα μέρος για να φτάσετε και να αναχωρήσετε ".