Πώς να φτάσετε: Συμβουλές για τη μεταφορά της μαγείας της Disney World

Αξιοποιώντας το Σύστημα Μεταφορών της Disney World

Με τα αξιοθέατα που έχουν σχεδιαστεί για να απευθύνονται σε παιδιά όλων των ηλικιών, το Magic Kingdom είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία των διακοπών της Disney World. Είτε φτάνετε με αυτοκίνητο , μονοκατοικία, λεωφορείο ή βάρκα, παίρνετε ένα μεγάλο μέρος της ημέρας σας και πόσο γρήγορα φτάνετε μπορεί πραγματικά να επηρεάσει την ποιότητα της επίσκεψής σας. Πάρτε πάρα πολύ καιρό για να φτάσετε εκεί, και θα φτάσετε σε παρατεταμένες αποστάσεις στα αγαπημένα σας αξιοθέατα, ανεξάρτητα από το πόσο νωρίς φεύγετε από το ξενοδοχείο σας.

(Έχει δει ποτέ το μήκος της γραμμής για τον Dumbo στις 11 το πρωί; Δεν είναι όμορφο!)

Συμβουλή: Αγάπη το μαγικό βασίλειο; Σκεφτείτε να μείνετε σε ένα από τα κοντινά θέρετρα και να φτάσετε δεξιά στις πύλες με μονοπάτι ή βάρκα.

Ταξιδέψτε από Monorail:

Ένα από τα καλύτερα προνόμια της διαμονής σε ένα θέρετρο Deluxe Disney είναι το μονοπύργιο! Εάν μένετε στο Σύγχρονο, το Μεγάλο Φλοριδιά ή τον Πολυνησιακό , η μονόπλευρη είναι ο γρηγορότερος (και πιο διασκεδαστικός) τρόπος να φτάσετε στο Μαγικό Βασίλειο.

Συμβουλή: Εάν ταξιδεύετε με παιδιά προσχολικής ηλικίας , επιλέξτε το μονοπώλιο αν είναι δυνατόν, πολλοί το κατατάσσουν ανάμεσα στις αγαπημένες τους διαδρομές της Disney World !

Ταξίδι με βάρκα:

Οι επισκέπτες που διαμένουν στο θέρετρο Magic Kingdom Deluxe ή στο Fort Wilderness έχουν την επιλογή να ταξιδέψουν στην είσοδο του πάρκου με βάρκα. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ο καιρός είναι καλός, και αν δείτε μια βάρκα πλησιάζει. Εάν φτάσετε ως πλοίο αναχωρεί, ίσως χρειαστεί να περιμένετε έως και 1/2 ώρα για την επόμενη.

Το σκάφος θα σας καταθέσει στην είσοδο του πάρκου, δεν θα χρειαστεί να πάρετε το πλοίο ή το μονοπύργιο για να μπείτε στο πάρκο.

Ταξίδι με λεωφορείο:

Εάν μένετε σε οποιοδήποτε θέρετρο Disney World , μπορείτε να πάρετε τη δωρεάν μεταφορά με το λεωφορείο στο Magic Kingdom. Το λεωφορείο θα σας καταθέσει απευθείας στο ίδιο το Βασίλειο, έτσι κερδίζετε, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πάρκινγκ ή το τραμ.

Το μειονέκτημα? Αυτό μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ταξιδέψετε σε κάποια θέρετρα και έναν ανατρεπτικό τρόπο για τους άλλους.

Εάν βρίσκεστε σε ένα πολύ μεγάλο θέρετρο με πολλές στάσεις λεωφορείων, ίσως είστε σε μια πολύ μεγάλη διαδρομή με το λεωφορείο. Πολλά από τα Μεσαία θέρετρα , όπως η παραλία της Καραϊβικής και τα Coronado Springs, είναι πασίγνωστα για μεγάλες καθυστερήσεις, ενώ άλλα, όπως το Port Orleans και το deluxe Animal Kingdom Lodge έχουν μια κεντρική στάση λεωφορείου, έτσι ώστε να σταματήσουν μόνο μία φορά πριν κατευθυνθούν προς το θεματικό πάρκο .

Το λεωφορείο θα σας μεταφέρει στο μαγικό βασίλειο, αλλά μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό, τι περιμένετε, ανάλογα με την ώρα της ημέρας και την τοποθεσία του θέρετρου σας. Εξετάστε την εναλλακτική μεταφορά ή αφήστε έξτρα νωρίς για να φτάσετε σε μια συγκεκριμένη ώρα.

Συμβουλή: Τα λεωφορεία της Disney δεν προσφέρουν καθίσματα αυτοκινήτων ή ζώνες ασφαλείας και σας ζητούν να διπλώσετε το καροτσάκι σας, έτσι ώστε οι γονείς των μικρών παιδιών να θέλουν να κάνουν εναλλακτική μορφή μεταφοράς.

Ταξιδεύω με αμάξι:

Μπορείτε να ταξιδέψετε στο μαγικό βασίλειο με αυτοκίνητο αν μένετε σε ένα Disney Resort ή όχι, αν και οι επισκέπτες του θέρετρου πάρκο δωρεάν σε οποιοδήποτε από τα θεματικά πάρκα. Πολλοί πεθαίνουν σκληροί οπαδοί της Disney επιλέγουν να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο όταν δεν υπάρχει μονοκάλαμο ή βάρκα. Η οδήγηση σας επιτρέπει να μεταφέρετε την οικογένειά σας σε ένα οικείο όχημα, με καθίσματα αυτοκινήτων εάν τα χρειάζεστε.

Υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα στην οδήγηση. Να γνωρίζετε ότι όταν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, δεν θα σταθμεύετε κοντά στην είσοδο του θεματικού πάρκου. Θα χρειαστεί να σταθμεύσετε στην παρτίδα και να πάρετε το τραμ προς το Κέντρο Εισιτηρίων και Μεταφορών και στη συνέχεια να ταξιδέψετε με φέριμποτ ή μονοπύρηνο με τις πύλες του Μαγικού Βασιλείου. Αν φτάσατε αρκετά νωρίς, ίσως είναι πιο γρήγορο να παραλείψετε το τραμ και απλά να περπατήσετε στο πεζοδρόμιο προς το TTC και να μπείτε στο μονοθέσιο.

Συμβουλή: Εάν απολαμβάνετε βάρκες και μπορείτε πραγματικά να δείτε τη φόρτωση των πλοίων, μπορείτε να φτάσετε στο Magic Kingdom από το Κέντρο Εισιτηρίων και Μεταφορών σχετικά γρήγορα - διαφορετικά, να πάρετε το μονοθέσιο για την ταχύτερη μεταφορά γύρω.

Ταξιδεύοντας με το αυτοκίνητο στο μαγικό Βασίλειο; Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το χώρο στάθμευσης στο Disney World !