Κορυφαία ελεύθερα αξιοθέατα στη Βαλτιμόρη

Είτε είστε σε έναν προϋπολογισμό ή απλά ψάχνετε για μερικούς φθηνούς τρόπους να περάσετε το χρόνο σας, αυτή η λίστα με τα ελεύθερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη Βαλτιμόρη είναι βέβαιο ότι θα σας δώσει μερικές ιδέες για να εξερευνήσετε το Charm City με το φθηνό.

ορόσημα

Βρίσκεται στη νότια πλευρά του Inner Harbor , το Federal Hill Park είναι ένα από τα καλύτερα σημεία για να καλύψει τον ορίζοντα της Βαλτιμόρης. Η χλοοτάπητη κορυφή είναι όπου 4.000 πατριώτες γιόρτασαν την επικύρωση του Maryland από το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών το 1788.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το Αμερικανικό Μουσείο Ανθρωπολογικής Τέχνης, το οποίο διαθέτει εκκεντρικά κινητικά γλυπτά και ένα εκθαμβωτικό εξωτερικό μωσαϊκό. Το μουσείο αξίζει σίγουρα μια ματιά - ακόμα και αν είναι απλά από το εξωτερικό.

Το Εθνικό Μνημείο του Fort McHenry: Γνωστό ως "γενέτειρα του Εθνικού Ύμνου", το Fort McHenry είναι το μέρος όπου ο Francis Scott Key εμπνεύστηκε το στυλό του "Star-Spangled Banner". Ένα ιδανικό μέρος για να πάρετε τα παιδιά, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες και αφηγητές στην ιστορική περιοχή. Σταματήστε στις 9:30 π.μ. ή στις 4:20 μ.μ. για να δείτε μια καθημερινή αλλαγή της τελετής σημαίας. Παρόλο που είναι ελεύθερη να περιπλανηθεί το έδαφος, η είσοδος στο φρούριο θα κοστίσει ένα μικρό ποσό.

Μνημείο του Edgar Allan Poe: Αποτίσουμε φόρο τιμής σε έναν από τους πιο διάσημους κατοίκους του Βαλτιμόρη, τον Edgar Allan Poe, με την επίσκεψή του στο τάφο και το μνημείο του στο Westminster Hall και στο Burying Ground. Για μια μικρή χρέωση, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε το Edgar Allan Poe House και το Μουσείο, το οποίο βρίσκεται σε ένα σπίτι όπου έζησε κάποτε ο Poe.

Μουσεία και Γκαλερί

Οι επισκέπτες του The Baltimore Museum of Art θα χαρούν να βρουν ένα μουσείο γεμάτο έργα από τον 19ο αιώνα μέχρι τη σύγχρονη εποχή. Η συλλογή πάνω από 90.000 έργα τέχνης περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη συμμετοχή έργων του Henri Matisse στον κόσμο, καθώς και κομμάτια του Pablo Picasso, του Edgar Degas, του Vincent van Gogh και πολλά άλλα.

Το μουσείο έχει ελεύθερη είσοδο όλο το χρόνο, με εξαίρεση ορισμένες ειδικές εκθέσεις. Μην ξεχάσετε να κάνετε μια βόλτα στον κήπο γλυπτικής, που βρίσκεται σε σχεδόν τρία διαμορφωμένα στρέμματα.

Το Μουσείο Τέχνης Walters διαθέτει μια συλλογή θησαυρών που περιλαμβάνει αρχαία τέχνη, ασιατική τέχνη, ισλαμική τέχνη, μεσαιωνική τέχνη, αναγεννησιακή και μπαρόκ τέχνη και έργα του 18ου και 19ου αιώνα. Το μουσείο, το οποίο είναι ελεύθερο για το κοινό, με εξαίρεση ορισμένες ειδικές εκθέσεις που απαιτούν εισιτήριο, βρίσκεται στη γειτονιά Mount Vernon, κοντά στο Μνημείο της Ουάσινγκτον.

Διάσπαρτα σε όλη την πανεπιστημιούπολη του Κολλεγίου Τέχνης του Ινστιτούτου Maryland, υπάρχουν αρκετές γκαλερί που παρουσιάζουν μια ποικιλία έργων από καλλιτέχνες φοιτητές (και πολλές φορές, από περιφερειακούς, εθνικούς ή διεθνείς καλλιτέχνες). Με ένα πλήθος κτιρίων που κυμαίνονται από νεοκλασικό έως σύγχρονο, η ίδια η πανεπιστημιούπολη μπορεί να θεωρηθεί έργο τέχνης.

Υπαίθριες ασκήσεις

Ξεκουραστείτε τα παπούτσια πεζοπορίας σας ή hop σε ένα δίτροχο και το κεφάλι στο Gwynns Falls Trail , το οποίο πρόσφατα επεκτάθηκε στα 15 μίλια. Το μονοπάτι ξεκινάει από το I-70 Park & ​​Ride και τις διαδρομές κατά μήκος του ποταμού Gwynns Falls και τελειώνει είτε στο κέντρο επισκεπτών της Βαλτιμόρης είτε στο Middle Branch Park στο νότιο άκρο της πόλης.

Κατά μήκος του δρόμου, θα δείτε μια γεύση από 30 γειτονιές και πολλά αξιοθέατα του Βαλτιμόρη, όπως το M & T Bank Stadium, το Oriole Park στο Camden Yards και το Federal Hill.

Περιλαμβάνοντας 207 στρέμματα, το Arboretum Cylburn είναι ένα φυσικό καταφύγιο εντός των ορίων της πόλης. Ένα βικτοριανό αρχοντικό γεμάτο ζωγραφιές με ακουαρέλα περιβάλλεται από δασικές εκτάσεις με μονοπάτια από τα οποία μπορούν να βρεθούν μητροπολίτες, μητροπολίτες, φυτά και λουλούδια. Μερικές από τις πιο ευνοημένες χλωρίδα μεταξύ της συλλογής περιλαμβάνουν οξιές, hollies, ιαπωνικά σφεντάμια, magnolias, και Maryland βελανιδιές.

Η παλαιότερη περιοχή αντίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται κατά μήκος της οδού Ν. Χάουαρντ, η οποία χρονολογείται από τη δεκαετία του 1840 και έχει γίνει γνωστή ως Antique Row όλα αυτά τα χρόνια. Κάνοντας μια βόλτα και περιήγηση στα καταστήματα γεμάτα συλλεκτικά αντικείμενα είναι δωρεάν, αλλά οι πιθανότητες είναι ότι θα βρείτε έναν θησαυρό που αξίζει να ξοδέψετε χρήματα.

Μόλις ένα στρατόπεδο για στρατεύματα της Ένωσης κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, Patterson Park είναι τώρα μια δημόσια παιδική χαρά με παγοδρόμιο, πισίνα, λίμνη, παγόδα, και άφθονο χώρο για να περιφέρονται. Δραστηριότητες προσφέρονται όλο το χρόνο, αλλά παραλαβή το καλοκαίρι.