Βερολίνο Πάρκα νερού και θεματικά πάρκα

Με τα μαγευτικά πράσινα βουνά, την υπέροχη λίμνη Champlain, ατελείωτες στρεμμένες εκτάσεις αγροτικής γης (και gazillions αγελάδων), Vermont είναι φορτωμένο με φυσική ομορφιά. Όταν πρόκειται για κυλιόμενες σούβλες και νεροτσουλήθρες, ωστόσο, το κράτος έρχεται σύντομα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια πάρκα ή θεματικά πάρκα στο Βερμόντ.

Η αραιοκατοικημένη πολιτεία δεν είχε ποτέ μια αφθονία πάρκων, αλλά υπήρξαν μερικές που έχουν κλείσει.

Το πάρκο Clement's στο Putney λειτούργησε από το 1910 ως το 1925 και περιείχε ένα μοναδικό κυλιόμενο περίπτερο, το ξύλινο σχήμα 8. Επίσης στο Putney, το Santa's Land, ένα μικρό πάρκο με τις διακοπές, ενθουσιάστηκε τους επισκέπτες για πολλά χρόνια μέχρι να κλείσει το 2011.

Τα παρακάτω water parks και θεματικά πάρκα, τα οποία είναι διατεταγμένα αλφαβητικά, είναι ανοιχτά στο Βερμόντ:

Πάρκο Περιπέτειας Βουνών
Στο βουνό Bromley στο Περού

Το χειμώνα, είναι χιονοδρομικό κέντρο. Στον ζεστό καιρό, το πάρκο διαθέτει ένα Alpine slide, μια γραμμή φερμουάρ, βάρκες με προφυλακτήρες, βόλτες με αναπηρικές καρέκλες, μίνι γκολφ, διαφάνεια νερού και Giant Swing, μια διαδρομή συγκίνησης που στέλνει επιβάτες 40 ποδιών στον αέρα στα 40 μίλια / παραδίδει 3 Gs.

Το σπίτι αντλίας
Στο Jay Peak στο Jay

Βρίσκεται στο χιονοδρομικό κέντρο Jay Peak, το The Pump House είναι ένα καλής ποιότητας εσωτερικού πάρκου νερού. Το πάρκο που ελέγχεται από το κλίμα είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Ανάμεσα στα κυριότερα σημεία του είναι το La Chute, το πρώτο νεροτσουλήθρα με κάψα εκτόξευσης και βρόχο 360 μοιρών για να ανοίξει σε ένα εσωτερικό πάρκο νερού.

Υπάρχει επίσης ένα surfing έλξη FlowRider , ένας τεμπέλης ποταμός, διαφάνειες για τα μικρά παιδιά, και μια διαδραστική δομή παιχνιδιού με έναν κάδο ανατροπής. Το πάρκο είναι ανοικτό τόσο για τους επισκέπτες του θέρετρου όσο και για το ευρύ κοινό.

Το Notch των λαθρεμπόρων
Jeffersonville

Ένα άλλο από τα μεγάλα χιονοδρομικά κέντρα του Βερμόντ, το Notch Smugglers 'Notch προσφέρει ένα πάρκο νερού και διασκέδαση που μοιάζει με πάρκο ψυχαγωγίας.

Το FunZone είναι ένα οικογενειακό κέντρο ψυχαγωγίας με μίνι γκολφ, ετικέτα λέιζερ, τοίχο αναρρίχησης και άλλες δραστηριότητες. Το θέρετρο προσφέρει επίσης μια ολοσέλιδη γραμμή με φερμουάρ. Το καλοκαίρι υπάρχουν οκτώ εξωτερικές πισίνες και τέσσερις νεροτσουλήθρες για να απολαύσετε μαζί με μια παιδική χαρά τριών στρεμμάτων. Οι δραστηριότητες είναι ανοιχτές στους φιλοξενούμενους και στο ευρύ κοινό.

Άλλα πάρκα

Τα κοντινά πάρκα στη Νέα Υόρκη και σε άλλα κράτη της Νέας Αγγλίας: