Ο (κάπως) σκιερός τρόπος Μερικά χιλιόμετρα Gurus Κερδίστε δωρεάν πτήσεις

Δεν θα πιστέψετε τα μήκη που θα πάνε

Παρόλο που έχω αμφισβητήσει δημοσίως τη χρησιμότητα της "ταξιδιωτικής πειρατείας" στα δικά μου ταξίδια, ανέκαθεν υποστήριζα ότι οι άνθρωποι που το κάνουν αξίζουν μεγάλο σεβασμό για την αντοχή τους. Σκέφτομαι ανθρώπους όπως ο The Points Guy και ο Lucky of One Mile κάθε φορά, για να αναφέρουμε μόνο δύο από τους πιο περίφημους ταξιδιωτικούς χάκερς.

Με αυτή την πίστωση που παρέχεται, επιστρέφω στην αρχή που βασίζεται στην πιο πάνω σύνδεσή μου στο blog μου, που είναι ότι τα μαθηματικά του hacking ταξιδιών απαιτούν μια απολύτως τεράστια κλίμακα για να παράγουν μια σημαντική απόδοση επένδυσης, σίγουρα μια αρκετά μεγάλη για να δημιουργήσει ένα εμπορικό σήμα γύρω από αυτό, όπως έκαναν οι δύο κύριοι που ανέφερα.

Πράγματι, ενώ δεν ασχολούμαι με τις τεχνικές που χρησιμοποιεί κάποιος συγκεκριμένος άνθρωπος, θα προχωρήσω ένα βήμα μακρύτερα με μια γενική έννοια: Το hacking του ταξιδιού απαιτεί αποτελεσματικές τακτικές που είναι σκιερές, στην καλύτερη περίπτωση και ενδεχομένως ανήθικες. Εν προκειμένω, κάτι γνωστό ως "μεταποιημένη δαπάνη".

Travel Hacking: Η μέθοδος της πιστωτικής κάρτας

Για τα περισσότερα από τα χρονικά ταξίδια hacking έχει υπάρξει, τα σημεία πιστωτικών καρτών ήταν μόνο ένα σημείο της συνολικής στρατηγικής. Οι ταξιδιωτικοί χάκερ θα υποβάλουν αίτηση για ταξιδιωτικές πιστωτικές κάρτες προκειμένου να αποκτήσουν γενναιόδωρα μπόνους εγγραφής, στη συνέχεια να τα χρησιμοποιήσουν για να κερδίσουν πόντους για δαπάνες και να συγκεντρώσουν ένα συγκεκριμένο ποσοστό των συνολικών μιλίων και πόντων τους για να κάνουν κράτηση για δωρεάν ταξίδια, αεροπορικά εισιτήρια για επαγγελματικά ταξίδια, δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου ή οτιδήποτε άλλο προτιμά.

Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, καθώς τα προγράμματα αφοσίωσης των αεροπορικών εταιρειών εξακολουθούν να υφίστανται πρωτοφανείς υποτιμήσεις, οι ταξιδιωτικές πιστωτικές κάρτες έχουν καταστεί η κύρια πηγή πολύτιμων σημείων - και, κατά ορισμένες εκτιμήσεις, η μόνη.

Οι απελπισμένοι χρόνοι απαιτούν απεγνωσμένα μέτρα, τόσο στο ταξίδι όσο και στη ζωή.

Ένα παραγόμενο παράδειγμα δαπανών

Ένας από τους πρωταρχικούς τρόπους που ταξιδεύουν οι χάκερ έχουν μάθει να υπερνικούν τις δαπάνες τους (και, κατά συνέπεια, τα μίλια / πόντους τους) είναι να δημιουργήσουν πραγματικές δαπάνες από τον αέρα. Γνωστή ως "μεταποιημένη δαπάνη", αυτή η τεχνική περιλαμβάνει την αγορά μέσων που μπορούν να εξαργυρωθούν με μετρητά, είτε ελεύθερα είτε φτηνά, στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τα εν λόγω μετρητά για να εξοφλήσουν την πιστωτική κάρτα, κερδίζοντας πόντους στη διαδικασία.

Ας πούμε, για παράδειγμα, ότι είστε 10.000 πόντοι πτήσης για μια πτήση που θέλετε να πάρετε και δεν έχετε το χρόνο να περιμένετε να ξοδέψετε 10.000 δολάρια με έναν οργανικό τρόπο. Σύμφωνα με τη θεωρία των μεταποιημένων δαπανών, μπορείτε απλά να αγοράσετε μια προπληρωμένη κάρτα δώρου 10.000 δολαρίων Visa ή American Express ή να στείλετε χρήματα χρησιμοποιώντας διαφορετικούς λογαριασμούς Amazon Payments, μεταξύ άλλων επιλογών. Προφανώς, εάν έχετε μια πιστωτική κάρτα όπου κερδίζετε περισσότερα από ένα σημεία ανά δολάριο που δαπανάται, το ποσό της "δαπάνης" που πρέπει να "κατασκευάζετε" μειώνεται αναλογικά.

Ενώ οι τεχνικές κατασκευής δαπανών όπως αυτές είναι, τουλάχιστον επί του παρόντος, νόμιμες, είναι αμφισβητήσιμες από ηθική άποψη, για να μην αναφέρουμε τίποτα για το τετράδιο που συνεπάγεται η εκτέλεσή τους.

Εναλλακτικές λύσεις για τις δαπάνες παραγωγής

Θέλετε να κερδίσετε πολλά σημεία από τη χρήση πιστωτικών καρτών ταξιδιού, αλλά δεν θέλετε να συμπεριφέρονται σαν ένα συνολικό εργαλείο για να το κάνετε; Ο πιο απλός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να αποκτήσετε τη συνήθεια να χρησιμοποιείτε τις πιστωτικές σας κάρτες που επιλέγετε για όλες τις αγορές της ζωής σας, και στη συνέχεια (φυσικά) να τις πληρώσετε εξ ολοκλήρου. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε κυριολεκτικά ένα σημείο (ή περισσότερα) για κάθε δολάριο που ξοδεύετε.

Για να πάρετε αυτό σε άλλο επίπεδο, μπορείτε να κάνετε στρατηγικά μεγάλες ή τεράστιες αγορές γύρω από το χρόνο που γνωρίζετε ότι πρόκειται να χρησιμοποιήσετε πολλά σημεία.

Για παράδειγμα, εάν μια δεδομένη αντιπροσωπεία το επιτρέπει, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα για να αγοράσετε ένα καινούργιο αυτοκίνητο (δίνοντας σας δεκάδες χιλιάδες πόντους ανάλογα με το όχημα), να πληρώσετε τον ετήσιο φόρο ή ακόμη και να πληρώσετε το ενοίκιο σας υποθήκη κάθε μήνα. Οι δυνατότητες (και μάλιστα οι ευκαιρίες κέρδους) είναι ατελείωτες, αν και όχι τόσο πολύ όσο αν επιλέξετε να απολαύσετε τη σκιά των μεταποιημένων δαπανών.