Το Sedona και το Grand Canyon One και Two Day Tours

Αν ο χρόνος σας στην Αριζόνα είναι περιορισμένος, η Sedona πρέπει να δει

Εάν έχετε φίλους ή συγγενείς που σας επισκέπτονται στο Φοίνιξ ή είστε στην περιοχή Phoenix για επαγγελματικούς λόγους ή για οποιονδήποτε λόγο, δεν θέλετε να χάσετε την ευκαιρία να δείτε το Sedona και το Oak Creek Canyon. Sedona είναι πιο εύκολο να φτάσετε από το Grand Canyon - και μερικοί άνθρωποι το απολαμβάνουν περισσότερο από το Grand Canyon. Θα βρείτε απαράμιλλο τοπίο κόκκινου ροκ , εξαιρετικά καταστήματα, υπαίθριες δραστηριότητες και πολλά άλλα. Φυσικά, αν ενδιαφέρεστε για στροβιλισμούς , η Sedona είναι ο τόπος για εσάς! Φυσικά, το Grand Canyon είναι υπέροχο και αν αυτή είναι η μόνη σας ευκαιρία να βρίσκεστε κοντά σας, σας ενθαρρύνω να επισκεφθείτε αυτό το φυσικό θαύμα.

Δεν προσυπογράφω προσωπικά καμία από τις εταιρείες περιοδείας που αναφέρονται εδώ. παρακαλούμε διαβάστε τις κριτικές που παρέχονται στο σύνδεσμο προς το TripAdvisor. Οι εκδρομές εμφανίζονται εδώ χωρίς συγκεκριμένη σειρά.

Σημείωση: Οι δύο πρώτες εταιρείες που περιλαμβάνονται στον κατάλογο αυτό θα πάρουν από την επιλογή Greater Phoenix hotels / resorts. Άλλοι απαιτούν να φτάσετε στην Sedona μόνοι σας.