Κατανόηση των Vortexes Sedona

Περιστρεφόμενη Ενέργεια - Γραμμές Ley - Ηλεκτρομαγνητικές Δυνάμεις ή Τι;

Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις ποια είναι τα Vortexes της Sedona. Κάποιοι λένε ότι η δίνη είναι αποτέλεσμα της διασταυρώσεως των Ley Lines, μερικοί λένε ότι οι δίνες σχηματίζονται από μαγνητική ενέργεια και άλλοι επισημαίνουν ότι η ροή ενέργειας των στροβίλων υπάρχει σε μια διάσταση βαθύτερη από την ηλεκτρική ενέργεια ή το μαγνητισμό.

Ley Line Theory (Είναι όλες οι πνευματικές τοποθεσίες του κόσμου συνδεδεμένες;)

Σύμφωνα με τον συγγραφέα μας "Εναλλακτικές θρησκείες", οι γραμμές "Leys" ή "Ley" είναι τα πρότυπα πλέγματος που σχηματίζονται με τη σύζευξη γραμμών σύνδεσης μεταξύ αρχαίων μεγαλιθίων, πέτρινων κύκλων και άλλων αρχαίων μνημείων.



Αυτά τα μνημεία λέγεται ότι σηματοδοτούν τη διασταύρωση των ρευματικών ενεργειακών ρευμάτων (τα φυσικά ηλεκτρικά ρεύματα που αποτελούν το μαγνητικό πεδίο της γης). Πολλοί ισχυρίζονται ότι αυτές οι περιοχές συνδέονται με αυξημένη παραφυσική δραστηριότητα ή «πύλες» για υπερφυσικά ή διαδιάστατα όντα ».

Πολλές δίνες θεωρείται ότι συνδέονται με τις Ley Lines και έχουν βρεθεί ότι είναι εξαιρετικά ισχυρές στα σημεία όπου οι γραμμές διασχίζουν. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Μεγάλη Πυραμίδα στο Eygpt και το Stonehenge στην Αγγλία είναι ίσως τα πιο γνωστά ως κέντρα δονητικής δραστηριότητας. Κάποιοι περιγράφουν τις δίνες ως σημεία ενέργειας και τις γραμμές Ley τους συνδέσμους μεταξύ αυτών των σημείων.

Στο site, Vortex Maps, υπάρχει ένα .pdf χάρτη στροβίλου Sedona που δείχνει Ley Lines. Δεν φαίνεται να υπάρχει εξήγηση για τον τρόπο με τον οποίο οι διάφορες τοποθεσίες στροβίλων είναι ευθυγραμμισμένες, αλλά είναι ένας ενδιαφέροντος χάρτης.

Έτσι με τη θεωρία της γραμμής Ley, δεν είναι σαφές εάν οι δίνες είναι αποτέλεσμα της διάβασης αυτών των γραμμών ή είναι τα σημεία στα οποία αρχίζουν πραγματικά οι γραμμές.

Είναι συναρπαστικό να αναλογιστούμε, ωστόσο, ότι οι ειδικές τοποθεσίες της Sedona συνδέονται κατά κάποιο τρόπο με άλλους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Περιστρεφόμενη ενέργεια

Πολλοί θα σας πουν ότι μια δίνη είναι αποτέλεσμα μαγνητικών δυνάμεων ή συγκεντρωμένης ενέργειας. Κάποιοι θα πουν ότι ο σίδηρος στους κόκκινους βράχους της Sedona ευθυγραμμίζεται με το σίδερο στο αίμα ενός ατόμου.

Σε μια πρόσφατη περιήγηση Vortex, ο οδηγός κατέδειξε μαγνητική έλξη καθώς συγκεντρώσαμε σε μια περιοχή στροβίλων χρησιμοποιώντας ράβδους χαλκού. Τότε επεσήμανε ότι τα κοντινά δέντρα ήταν στριμμένα, πιθανότατα ως αποτέλεσμα αυτών των περιστρεφόμενων μαγνητικών δυνάμεων.

Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι οι δίνες του Sedona είναι πιο προσανατολισμένες προς την ενέργεια του πνευματικού τύπου.

Θεωρία του μυαλού-σώματος και πνευματική ροή ενέργειας

Είχα την ευχαρίστηση να παρακολουθήσω μια διάλεξη του Pete A. Sanders, ο νεώτερος Pete, απόφοιτος του MIT, παίρνει μια επιστημονική προσέγγιση για να εξηγήσει τη ροή ενέργειας των στροβίλων Sedona.

Οι σκέψεις του έχουν νόημα. Εάν δεν μπορείτε να εξηγήσετε λεπτομερώς τις δίνες χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητική θεωρία, ή να επιβεβαιώσετε τη θεωρία της γραμμής Ley, τότε πρέπει να είστε ανοιχτοί σε έναν άλλο τρόπο σκέψης.

Σκεφτείτε έξω από το κουτί

Ο Pete εξηγεί ότι οι διαστάσεις που γνωρίζουμε (χρόνος, τρεις διαστάσεις) είναι μόνο τέσσερις από 10 ή περισσότερες διαστάσεις. Οι φυσικοί, χρησιμοποιώντας τη φυσική Super String, έχουν επισημάνει ότι υπάρχουν περισσότερα εκεί έξω από ό, τι συνειδητοποιούμε. Η θεωρία των συμβολοσειρών είναι μια μαθηματική θεωρία που προσπαθεί να εξηγήσει ορισμένα φαινόμενα που δεν μπορούν να εξηγηθούν επί του παρόντος σύμφωνα με το πρότυπο μοντέλο της κβαντικής φυσικής.

Η συζήτησή του, σε μένα, ήταν μια δαπάνη για "να σκεφτεί κανείς έξω από το κουτί" όταν πρόκειται για την κατανόηση των στροβίλων της Sedona και των πραγματικών συνθηκών του κόσμου μας.



Υπογράμμισε ότι η πνευματική ενέργεια ρέει όπως τα θερμικά ρεύματα του ανέμου. Συνηγορεί υπέρ της χρησιμοποίησης των «καθημερινών» στροβίλων στον διαλογισμό και την επούλωση. Η προοπτική του είναι ότι υπάρχει μια σχέση μυαλού-σώματος και ότι η αναζήτηση πνευματικής δύναμης και επούλωσης είναι πιο σημαντική από την αναζήτηση της τρέχουσας πραγματικότητας, σκληρά γεγονότα για να εξηγήσουμε τις δίνες.

Παρόλα αυτά, καθώς εμείς οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη να αναπτύξουμε ένα πλαίσιο για να κατανοήσουμε τα πράγματα, ο Pete Sanders ανέπτυξε ένα σύστημα ταξινόμησης το οποίο έχει νόημα και βοηθά το άτομο να χρησιμοποιήσει την πνευματική ενέργεια για να διευκολύνει την επούλωση και την πνευματική ανάπτυξη.

Πλαίσιο κατανόησης των Vortexes

Το σύστημα σήμανσης της Pete βασίζεται στην κατεύθυνση της ροής ενέργειας στο χώρο των στροβίλων. Επισημαίνει ότι οι δίνες Upflow είναι τοποθεσίες όπου η ενέργεια ρέει προς τα πάνω από τη γη.

Οι δίνες εισροής είναι θέσεις όπου η ενέργεια ρέει προς τα μέσα στον πλανήτη. «Ακριβώς όπως γεράκια και αετο υψώνονται στα θερμικά ρεύματα ανέμου, οι Vortex Vortexes βοηθούν την ψυχή σας να φτάσει στα μεγάλα ύψη της συνείδησης. Οι Vortex εισροές σας βοηθούν να πηγαίνετε προς τα μέσα ευκολότερα.

Κοίταξα τη θεωρία του σε σχέση με την επικοινωνία με τον Θεό. Οι ρινικές ροές μπορούν να πάρουν τις σκέψεις και τις προσευχές μου ψηλά, όπου αντιλαμβανόμαστε το Θεό ως υπάρχον. Οι δίνες εισροής θα ήταν χρήσιμες για τον εσωτερικό διαλογισμό και για την παραλαβή και επεξεργασία της καθοδήγησης από τον Θεό.

Αλλά τι γίνεται με τις Ηλεκτρομαγνητικές και τις Θεωρίες των Φύλων;

Ο Pete εξηγεί άλλες θεωρίες σχετικά με τις δίνες, σε σχέση με τη θεωρία της ενεργειακής ροής, η οποία βοηθά στην κατανόηση του συστήματος ταξινόμησης.

Με τις ηλεκτρομαγνητικές θεωρίες, σκεφτόμαστε πώς μαγνήτες προσελκύουν και τραβούν. Κάθε τόπος που βλέπετε χαρακτηρίζεται ως μαγνητική δίνη, εξηγεί ο Pete, είναι μια περιοχή εισροής.

Ενώ κοιτάζετε τις αρσενικές και θηλυκές ετικέτες, κάποιοι δίνουν στροβίλους, που επίσης μπορούν να εξηγηθούν σε σχέση με τη ροή ενέργειας. Ο Pete εξήγησε ότι τα θηλυκά έχουν την τάση να υπερέχουν στην ενδοσκόπηση και την ευαισθητοποίηση των προσωπικών συναισθημάτων, οπότε ο όρος "γυναικεία δίνη" θα χρησιμοποιηθεί για να επισημάνει την εισροή ενέργειας. Αντιστρόφως, η αρρενωπό αρχή ταιριάζει με αυτή με την εξωστρεφή, δυναμική επεκτατικότητα του προτύπου ενεργειακής ροής.

Ποιες τοποθεσίες είναι ποιες;

Τοποθεσίες Upflow

Αυτό είναι πραγματικά πολύ εύκολο. Οι περιοχές προς τα πάνω είναι σε mesas και βουνά. Στην πραγματικότητα, πολλές από τις πιο πνευματικές τοποθεσίες βρίσκονται σε ψηλά βουνά, όπου η συγκέντρωση οξυγόνου είναι πολύ χαμηλή για να σας υποστηρίξει καθώς διαλογίζεστε!

Στην Sedona, οι παρακάτω είναι οι Upflow Vortex Sites:

Ιστοσελίδες εισροών

Οι τοποθεσίες εισροών είναι εξίσου εύκολες.

Ψάξτε για μέρη σε φαράγγι ή κοιλάδα. Στην Sedona, τα ακόλουθα είναι Sites Inflow Vortex:

Συνδυασμένες τοποθεσίες (τις αποκαλώ σύνθετες τοποθεσίες!)

Πώς να χρησιμοποιήσετε τους ιστότοπους Vortex

Θέλοντας μια απάντηση, που θέλει να σκεφτεί για τα πράγματα

Οπλισμένοι με ένα ανοιχτό μυαλό και έναν νέο τρόπο ταξινόμησης στροβίλων, έθεσα ως στόχο να εξετάσω τον καλύτερο τρόπο χρήσης ενός στροβίλου. Ας πούμε ότι θέλω μια απάντηση σε ένα δίλημμα με το οποίο έχω να αντιμετωπίσω. Θέλω να είμαι σίγουρος ότι η κατεύθυνση στην οποία προχωρά είναι η σωστή. Προφανώς, έχω συγκρουστεί ή δεν θα ήθελα να ζητήσω καθοδήγηση. Επομένως, έχει νόημα να αναζητώ μια δίνη εισροής, όπου μπορώ να λάβω σοφία και ενέργεια, να την επεξεργαστώ εσωτερικά και να βρω μια απάντηση στο δίλημμα μου.



Έψαξα λοιπόν έναν ιστότοπο Vortex Inflow, το Red Rock Crossing, το οποίο επίσης συμβαίνει να είναι το αγαπημένο μου μέρος στη Sedona. Πέρασα λίγο ήσυχο χρονικό διάστημα σκέπτοντας την ερώτησή μου και έλαβα την επιβεβαίωση ότι η κατεύθυνσή μου ήταν η καλύτερη για την Ψυχή μου. Αναρωτιόμουν επίσης ξανά καθώς κάθισα σε μια ήσυχη θέση στο Oak Creek Canyon και έλαβα την ίδια πνευματική καθοδήγηση.

Ήταν ελεύθερη.

Έμαθα επίσης από τον Πιτ ότι η ροή του νερού καθαρίζει και αποκαθιστά την ειρήνη. Στο βιβλίο του σχολιάζει: "Η ροή του νερού φαίνεται να καταπραΰνει το παρελθόν πονάει και να απελευθερώσει τα παλιά μοτίβα. Το νερό βοηθά επίσης στον καθαρισμό της αύρας σου και στην καλλιέργεια νέων ξεκινήσεων. "

Τέλεια για τις ανάγκες μου αυτή τη στιγμή!

Θέλοντας μείωση του στρες, πνευματική ανάπτυξη και σύνδεση με τους ουρανούς

Τώρα, αυτό ακούγεται σαν δουλειά για ένα Vortex Vortex. Εάν θέλετε μια αίσθηση χαράς, αναζητήστε μια στροβιλώδη δίνη όπως Bell Rock ή Airport Mesa.

Με οδηγεί σε υψηλές θέσεις όταν θέλω μια αίσθηση προοπτικής στη ζωή και να αισθάνομαι ελεύθερος από τους δεσμούς της γης. Αυτό μπορεί να είναι συναρπαστικό και μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στο Θεό. Ο Πιτ προειδοποιεί, ωστόσο, ότι πρέπει να βρείτε έναν τόπο που δεν θα σας κατακλύσει. Η κορυφή του Bell Rock, για παράδειγμα, μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε σαν να μπορείτε να πετάξετε. Όταν πετάτε Bell Rock, η ροή ενέργειας μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε στην κορυφή, αλλά προσέξτε στην κάθοδο που είναι όταν συμβαίνουν οι περισσότερες πτώσεις.

Ταραγμένος?

Δεν είναι όλα τόσο εύκολη όσο η Upflow vs. Inflow. Προτείνω στους ανθρώπους που είναι σοβαροί να ακολουθήσουν ένα πνευματικό ταξίδι χρησιμοποιώντας δίνες να ρίξουν μια ματιά στο βιβλίο του Pete Sander, Επιστημονική Vortex Information ή να πάνε σε μία από τις Δευτέρες του διαλέξεις στο Eco-Tourism Center κοντά στο Los Abrigados Resort.



Το βιβλίο του Pete όχι μόνο έχει πληροφορίες σχετικά με τη θεωρία που σχετίζονται με στροβίλους, έχει φωτογραφίες και κατευθύνσεις ώστε να μπορείτε να βρείτε τους χώρους vortex.

Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν σε βάθος τα πράγματα, υπάρχουν διαθέσιμοι σύμβουλοι και οδηγοί. Να είναι επιλεκτικός. Δεν θέλετε να εγγραφείτε για μια περιοδεία με τζετ σερβιρίσματος, αν επιδιώκετε προσωπική ανάπτυξη και αλλαγή. Αλλά για το ήπιο περίεργο, η περιοδεία τζιπ θα ήταν τέλεια!

Τι είναι σημαντικό να θυμάστε σχετικά με τις δονήσεις Sedona

Για οποιονδήποτε λόγο, η Sedona είναι ένα πολύ όμορφο και πνευματικό μέρος. Οι Ιθαγενείς Αμερικανοί τραβήχτηκαν σε αυτό και θεωρούσαν την περιοχή ιερή. Είναι ένα ιδανικό μέρος για να πάτε για μια απόδραση για διασκέδαση, ανανέωση ή για πνευματική εξερεύνηση. Ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις σας σχετικά με τις δίνες ή τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να τις ταξινομήσετε, παραμένουν μερικά μυστήρια στην Sedona που δεν έχουν εξηγήσει επαρκώς.

Πηγαίνετε στο Red Rocks με ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά.