Δωρεάν μασάζ, προσωπικούς βοηθούς και άλλες υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας στο έδαφος

Για μια κορυφαία εμπειρία, δεν μπορείτε να νικήσετε την Emirates, τη Lufthansa ή την Ταϊλάνδη.

Εάν είχατε ποτέ πρόσβαση σε ένα σαλόνι αεροπορικής εταιρείας, μπορεί να έχετε απολαύσει ένα ντους μετά από μια μακρά πτήση ή τυρί και κροτίδες με ένα ποτήρι σπιτικό κρασί καθώς περιμένατε να επιβιβαστείτε σε μια σύνδεση. Αλλά για κάποιους διεθνείς επιβάτες με καμπίνα, η εμπειρία μπορεί να είναι πολύ πιο πολυτελής. Πάρτε για παράδειγμα Thai Airways. Ακόμα και οι επιβάτες της Business Class που διέρχονται από τον αεροσταθμό της Bangkok της αεροπορικής εταιρείας μπορούν να επωφεληθούν από ένα δωρεάν μασάζ 30 λεπτών στο Royal Orchid Spa.

Αν ταξιδεύετε στην First Class, ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε ένα μασάζ πετρελαίου πλήρους σώματος μιας ώρας ή έναν συνδυασμό άλλων θεραπειών. Όταν τελειώσετε, υπάρχει ένα ιδιωτικό σαλόνι για να χαλαρώσετε σε όλη την αίθουσα, πλήρης με υπηρεσία σερβιτόρων, και ένα ηλεκτρικό καροτσάκι διαθέσιμο για να σας μεταφέρει κατευθείαν στο αεροπλάνο σας μετά από επιβίβαση των επιβατών λεωφορείων.

Για τους επιβάτες της First Class της Lufthansa που φεύγουν από τη Φρανκφούρτη ή μεταβαίνουν στη Φρανκφούρτη, υπάρχει ένας ολόκληρος τερματικός σταθμός αφιερωμένος στην παροχή μιας αξέχαστης εμπειρίας Μετά την είσοδό σας, είστε σε επαφή με έναν προσωπικό βοηθό, ο οποίος σας συνοδεύει μέσα από ένα εντελώς άδειο σημείο ελέγχου ασφαλείας και στην εγκατάσταση, η οποία διαθέτει παροχές όπως ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα, εστιατόριο με σερβιτόρο, το τσιγάρο και την πιο ολοκληρωμένη επιλογή ουίσκι που έχουμε δει ποτέ σε ένα αεροδρόμιο. Υπάρχει ακόμη και μια περίπτωση γεμάτη με εμφιαλωμένο νερό από δεκάδες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Στη συνέχεια, όταν έρθει η ώρα να επιβιβαστείτε, μπορείτε να απομακρυνθείτε από την ΕΕ μέσω ενός ειδικού μετρητή μετανάστευσης πριν πιάσετε μια Mercedes ή Porsche στο κατώτερο επίπεδο, που θα σας μεταφέρει στο αεροδρόμιο και απευθείας στο αεροπλάνο σας. Συζήτηση για το υπερβολικό!

Το Emirates είναι μια άλλη αεροπορική εταιρεία με σαλόνι που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε λίστα κάδων συχνών ταξιδιωτών .

Στο τερματικό A380 της αεροπορικής εταιρείας στο Ντουμπάι, οι επιβάτες της First Class μπορούν να επωφεληθούν από ένα σαλόνι που εκτείνεται σε ολόκληρο το αεροδρόμιο, με σουίτες ντους, καταστήματα αφορολόγητων ειδών, άνετα καθίσματα, λουτρά κορυφής και μπουφέδες που βρίσκονται σε ολόκληρη την περιοχή. Υπάρχει επίσης μια περιοχή που μοιάζει με εστιατόριο, όπου μπορείτε να παραγγείλετε ένα μενού (όλα είναι δωρεάν) και ένα σαλόνι με πούρα, μόνο σε περίπτωση που χρειαστεί να πιέσετε σε ένα τελευταίο καπνό. Όταν έρθει η ώρα να επιβιβαστείτε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο A380 σας απευθείας από το σαλόνι - υπάρχει μια πόρτα επιβίβασης συνδεδεμένη σε κάθε πύλη. Οι επιβάτες Business Class έχουν μια παρόμοια εγκατάσταση που βρίσκεται πάνω από έναν όροφο, η οποία είναι εξίσου μεγάλη, αλλά αρκετά πιο γεμάτη.

Φυσικά, οι επιβάτες της First Class αντιμετωπίζονται πολύ καλά όταν ταξιδεύουν σε άλλες αεροπορικές εταιρείες, αλλά οι τρεις ανωτέρω αερομεταφορείς ξεχωρίζουν για τις εξαιρετικές τους παροχές στο έδαφος. Στις ΗΠΑ, οι Αμερικανοί και οι Ηνωμένοι παρέχουν αφιερωμένα σαλόνια με επεκταμένες επιλογές φαγητού και ποτών όταν ταξιδεύετε στην πρώτη θέση σε μια μακρινή διεθνή πτήση, ενώ οι αεροπορικές εταιρείες όπως η ANA, η Asiana, η Cathay Pacific, η Κορεατική και η Σιγκαπούρη στην Ασία και η Air France , Η British Airways και η Swiss στην Ευρώπη προσφέρουν υψηλού επιπέδου χώρους και υπηρεσίες στο εξωτερικό.

Αν ψάχνετε για μια κορυφαία εμπειρία, ωστόσο, δεν μπορείτε πραγματικά να κάνετε καλύτερα από την Emirates, τη Lufthansa ή την Ταϊλάνδη.

Το καλύτερο κομμάτι? Η διαθεσιμότητα θέσεων πρώτης θέσης στην Ταϊλάνδη είναι πολύ γενναιόδωρη, ενώ η Lufthansa τείνει να απελευθερώσει πολλές θέσεις εντός δύο εβδομάδων από την αναχώρηση, δίνοντάς σας την ευκαιρία να επεκταθείτε από το Business σε First (για περισσότερα μίλια, φυσικά). Ένα ταξίδι μίας διαδρομής μεταξύ των ΗΠΑ και της Ευρώπης στη Lufthansa θα σας οδηγήσει σε ένα επιβλητικό 110.000 μίλια μίλια, ενώ η προσπάθεια στην Ασία σε Ταϊλάνδη κοστίζει 130.000 UA μίλια. Εάν προτιμάτε να πετάξετε στο Emirates, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μίλια από το πρόγραμμα Skywards της αεροπορικής εταιρείας ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Σχέδιο Χιλιόμετρα της Αλάσκας, με βραβεία First Class ξεκινώντας από μόλις 90.000 μίλια σε κάθε δρόμο.