Η έκθεση της πολιτείας της Φλόριντα

Για να πούμε ότι η Κρατική Έκθεση της Φλόριντα είχε ταπεινή αρχή είναι μια υποτίμηση. Όταν ξεκίνησε, υπήρχαν μόνο πέντε αγώνες για να στοιχηματίσετε και ένα κτίριο. Σήμερα η έκθεση διαθέτει πάνω από 100 βόλτες, εκθέσεις χειροτεχνίας, μουσικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα.

Κάθε Φεβρουάριο, η Κρατική Έκθεση της Φλόριντα μπαίνει στον κόλπο του Τάμπα. Με άγρια ​​νέα τρόφιμα για να μιλήσει και παραμύθια των οποίων βόλτα θα σας κάνει να ρίξετε το ταχύτερο, όλοι στην πόλη της Τάμπα παίρνει λίγο δίκαιο τρελό.

Τιμές δίκαιης εισαγωγής

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, η έγκυρη είσοδος για ενήλικες είναι $ 11 και $ 6 για παιδιά. Σάββατο και Κυριακή η δίκαιη είσοδος είναι $ 13 για ενήλικες και $ 7 για παιδιά. Ένα παιδί θεωρείται ηλικία 6 έως 11 ετών και ένας ενήλικας είναι ηλικίας 12 ετών και άνω. Τα παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω λαμβάνουν δωρεάν είσοδο καθημερινά. (τιμές από το 2015)

Τι περιλαμβάνεται με την είσοδο

Με την είσοδο επιτρέπεται στους επισκέπτες να περπατήσουν μέσα από την αίθουσα Expo για να ελέγξουν τους εκθέτες και τους παραχωρησιούχους, να δουν νυχτερινή διασκέδαση, να περπατήσουν στο Cracker Country και να δουν τη σκηνή και άλλες δωρεάν εκπομπές καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να κάνουν τα πάντα στην αίθουσα Expo από το να παίζουν τα παπούτσια τους για να παρακολουθήσουν μαθήματα μαγειρικής, να ψωνίζουν για νίκη για να εγγραφούν για συνδρομές στην αγαπημένη τους εφημερίδα. Τα freebies και τα δώρα που διατίθενται σε ανθρώπους που θέλουν να ακούσουν έναν τόπο πωλήσεων μπορεί να είναι τόσο μικρό όσο ένα κομμάτι καραμέλας ή τόσο μεγάλο όσο μια τσάντα γεμάτη με προϊόντα περιποίησης.

Την Παρασκευή και το Σάββατο υπάρχουν οθόνες πυροτεχνημάτων. Κάθε μέρα της έκθεσης υπάρχουν εκδηλώσεις και παρουσιάσεις στην αίθουσα ψυχαγωγίας, τη διεθνή σκηνή, το οικογενειακό θέατρο, το κέντρο της Φλώριδας, το Waterfront Café, το κέντρο ειδικών εκδηλώσεων και μερικές πράξεις που περπατούν μέσα από τους διάδρομους της έκθεσης. Δείτε τον ιστότοπο για λεπτομέρειες εμφάνισης.

Βόλτες στην Έκθεση της Φλόριντα

Υπάρχουν περισσότερα από 100 βόλτες κάθε χρόνο στην έκθεση. Από το 2015 μπορείτε να αγοράσετε μια απεριόριστη ζώνη ποδηλασίας για οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας. Στις περισσότερες μέρες η απεριόριστη ζώνη είναι $ 35 και στις σούπερ χρήσεις η μπάντα είναι $ 25.

Φαγητό και ποτά

Εάν μπορεί να είναι βαθιά τηγανητά, είναι στο δίκαιο. Τα πάντα από τα βαθιά τηγανητά Twinkies μέχρι το Oreos, το καλαμπόκι και ακόμη και το παγωτό βρέθηκαν βαθιά τηγανητά στην Κρατική Έκθεση της Φλόριντα. Μερικά από τα πιο τρελά παρασκευάσματα γίνονται τα αστέρια εδώ και οι πωλητές συχνά προσπαθούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον για να τραβήξουν την προσοχή των ανθρώπων. Ορισμένα από τα περίεργα τρόφιμα περιλαμβάνουν το cheeseburger ντόνατς και τα σκουπίδια γαλλικές πατάτες. Τα περισσότερα δίκαια τρόφιμα είναι μεταξύ $ 5 και $ 10. Απλά φροντίστε να μην απολαύσετε πολύ δίκαιο φαγητό πριν δοκιμάσετε τις βόλτες.

Παρόλο που κάποιο από τα τρόφιμα είναι παράξενο, τουλάχιστον όλα τα ποτά είναι φυσιολογικά. Το φθηνότερο ποτό προς πώληση είναι συνήθως το γλυκό τσάι. Άλλα ποτά περιλαμβάνουν σόδες, καφέ, παγωμένο καφέ και τσάι, κατεψυγμένα ποτά, κοκτέιλ και μπύρα. Το πιο ακριβό μη αλκοολούχο ποτό που βρήκαμε στο πανηγύρι είναι η παγωμένη Pina Colada σε ένα δροσερό $ 10 για ένα κύπελλο τυφώνων του μη αλκοολούχου ποτού.

Cracker Country

Το Cracker Country είναι βασικό μέρος του Florida State Fairgrounds όλο το χρόνο, αλλά κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν μέσα από αυτό χωρίς επιπλέον χρέωση εισόδου.

Ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψετε τη χώρα Cracker είναι ένα ζωντανό μουσείο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cracker Country, "Το μουσείο αναδημιουργεί μια αγροτική πόλη της Φλώριδας το 1890".

Οι επισκέπτες μάθουν πώς έγιναν τα πράγματα τις παλιές μέρες. Οι άνθρωποι που εργάζονται στο Cracker Country είναι ντυμένοι με ιστορικά ρούχα και λένε τις ιστορίες του παρελθόντος. Οι επισκέπτες θα βρουν ένα μαγαζί Blacksmith Shop, Caboose, Mill Cane, το Carlton House, ένα νεκροταφείο, μια εκκλησία, ένα Farm Site, το Governors Inn, ένα Garden Garden, την Κουζίνα Murphy, ένα Ταχυδρομείο, το κτίριο Rainey, ένα σχολικό σπίτι, το Smith House, ένα σπίτι καπνού, το κατάστημα Terry και ένα τρένο.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στην έκθεση

Αγοράστε εισιτήρια εκ των προτέρων. Τα εισιτήρια για την έκθεση διατίθενται προς πώληση τουλάχιστον ένα μήνα πριν από την ημέρα έναρξης. Τα εισιτήρια μειώνονται κατά περίπου 4 δολάρια ανά άτομο και πωλούνται μέσω τοπικών καταστημάτων παντοπωλείων.

Ελέγξτε τον ιστότοπο της έκθεσης για λεπτομέρειες.

Περιμένετε έως ότου ημέρα Super Saver Armband να μεταβείτε στην έκθεση. Κατά τη διάρκεια της ημέρας σούπερ-αποταμίευσης το απεριόριστο περιβραχιόνιο σας είναι $ 10 φθηνότερο! Μόλις ξεκινήσει η έκθεση, μπορείτε να αγοράσετε περιβραχιόνια σε οποιαδήποτε είσοδο εισόδου ή θάλαμο εισιτηρίων. Τα περιβραχιόνια ισχύουν μόνο για μία ημέρα.

Οδηγίες οδήγησης προς τους εκθεσιακούς χώρους

Η φυσική διεύθυνση του εκθεσιακού χώρου είναι ο 4800 Highway 301 North, Tampa, FL 33610

Από την Τάμπα ή το Σαιν Πιτ / Clearwater μέσω I-275 έως I-4 Eastbound

1. ΗΠΑ Hwy. 301 Gate Entrance: Ταξιδέψτε στο I-275 North προς I-4 / Orlando και μπείτε στο I-4 East μέσω Exit 45B. Πάρτε το Exit # 7 (US Hwy. 301 South) και μείνετε στη δεξιά κατεύθυνση νότια για 1/4 μίλι. Στρίψτε δεξιά στην είσοδο του Fairgrounds.

2. Ο Δρ. Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, Μ. Βρετ. Πύλη εισόδου: Ταξιδέψτε στο I-275 North προς I-4 / Orlando και μπείτε στο I-4 East μέσω Exit 45B. Πάρτε το Exit # 5 (Martin Luther King, Jr. Blvd./SR-574 West) και στρίψτε δεξιά από τη ράμπα. Προχωρήστε από το Orient Rd. το φως και η είσοδος του Fairgrounds βρίσκεται στην αριστερή πλευρά.

3. Orient Rd. Πύλη εισόδου: Από το I-4 Eastbound μόνο, πάρτε Έξοδος # 6 για Orient Rd. και στρίψτε δεξιά από τη ράμπα. Θα υπάρχει μια πινακίδα για την είσοδο του Εκθεσιακού Χώρου αμέσως στην αριστερή πλευρά.