Προτού να καταθέσετε - Συμβουλές φόρου εισοδήματος της Πολιτείας της Οκλαχόμα για το 2017

Η καταβολή φόρων είναι μια από τις πιο φοβερές πράξεις της ανθρωπότητας, μια προσπάθεια τόσο μεγάλη ώστε ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού να πληρώσει κάποιον άλλο για να το κάνει γι 'αυτούς. Αν είστε προετοιμασμένοι, ωστόσο, μπορεί να είναι διαχειρίσιμος. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για την υποβολή φορολογικού έτους 2017.

Όλοι οι κάτοικοι της Οκλαχόμα που απαιτείται να υποβάλουν ομοσπονδιακή επιστροφή, ακόμη και κάτοικοι μερικής απασχόλησης ή μη κάτοικοι που κέρδισαν $ 1000 ή περισσότερους στην Οκλαχόμα, υποχρεούνται να υποβάλουν επιστροφή φόρου εισοδήματος κράτους της Οκλαχόμα.

Οι παρακάτω συμβουλές και σύνδεσμοι θα σας βοηθήσουν να σας καθοδηγήσουμε. Και αν χρειάζεστε βοήθεια, να γνωρίζετε τα δωρεάν προγράμματα φορολογικής βοήθειας στο OKC.

Σημείωση: Οι πληροφορίες αυτής της σελίδας παρέχονται μόνο ως πόροι. Για να επαληθεύσετε ή για συγκεκριμένες φορολογικές ερωτήσεις, επικοινωνήστε με έναν ειδικό φορολογικής προετοιμασίας ή την Επιτροπή Φορολογίας της Οκλαχόμα.

Συγκεντρώστε όλα τα απαραίτητα έγγραφα

Το πρώτο βήμα είναι η οργάνωση. Πρέπει να έχετε λάβει όλα τα έγγραφα W-2 ή άλλα σχετικά έγγραφα εισοδήματος μέχρι την 1η εβδομάδα του Φεβρουαρίου ή έτσι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα έγγραφα παραστατικών ή εξόδων μπροστά σας.

Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό πακέτο της Oklahoma Tax Commission. Εάν είστε κάτοικος, θα χρειαστείτε το πακέτο 511. Το 511-NR προορίζεται για μη κατοίκους. Για την αρχειοθέτηση των επιχειρήσεων, ελέγξτε τα εταιρικά έντυπα. Λόγω ζητημάτων προϋπολογισμού, το κράτος δεν στέλνει πλέον έντυπη μορφή κατόπιν αίτησης.

Αποφασίστε τη μέθοδο αρχειοθέτησης

Η Οκλαχόμα επιτρέπει πολλές διαφορετικές επιλογές αρχειοθέτησης. Μπορείτε να καταθέσετε τον παραδοσιακό τρόπο χρησιμοποιώντας τις φόρμες χαρτιού στο παραπάνω θέμα ή μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε online αρχεία. Η online κατάθεση είναι διαθέσιμη μέσω διαφόρων προγραμματιστών λογισμικού που συνεργάζονται με το IRS. Δωρεάν καταχώρηση είναι διαθέσιμη για κατοίκους της Οκλαχόμα που πληρούν ορισμένες απαιτήσεις, ανάλογα με την εταιρεία.

Μπορείτε επίσης να κάνετε αρχεία μέσω πολλών δημοφιλών προγραμμάτων λογισμικού φορολογίας, συμπεριλαμβανομένων των TurboTax και H & R Block ή να ετοιμάσετε τους φόρους σας.

Να είστε ενήμεροι για τυχόν αλλαγές φόρου

Τα περισσότερα χρόνια, υπάρχουν μικρές αλλαγές στον φορολογικό κώδικα που μπορεί να απαιτούν να κάνετε κάτι διαφορετικό. Να είστε ενήμεροι για αυτούς. Συνήθως, οι φόροι / λογισμικό θα σας ενημερώσουν, διαβάστε προσεκτικά.

Ελέγξτε τα στοιχεία

Ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες, όπως λένε, και αυτό ασφαλώς ισχύει όταν πρόκειται για την κατάθεση. Πρώτα, ελέγξτε τα απλά πράγματα. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι κατάλληλες αναγνωρίσεις είναι σωστές, όπως αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης και ορθογραφία. Αν χρειαστεί να αλλάξετε τη διεύθυνσή σας με την Επιτροπή Φορολογίας της Οκλαχόμα, επικοινωνήστε με το ταχυδρομείο.

Επιπλέον, βεβαιωθείτε για την κατάστασή σας κατάθεσης. Αν είστε αυτοαπασχολούμενος, μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε τον εκτιμώμενο φόρο και οι μη κάτοικοι πρέπει να γνωρίζουν όλες τις φορολογητέες πηγές εισοδήματος.

Dig In και Ξεκινήστε το Μαθηματικό

Τα φορολογικά πακέτα έχουν οδηγίες για να σας καθοδηγήσουν στη φόρμα και σε σύγκριση με την ομοσπονδιακή επιστροφή, η κατάθεση της Οκλαχόμα είναι αρκετά απλή.

Παρ 'όλα αυτά, φροντίστε να παρακολουθήσετε μερικά βασικά πράγματα.

Επανεξέταση, φωτοτυπία και υποβολή

Μόλις τελειώσετε τα παξιμάδια και τα μπουλόνια, είστε σχεδόν έτοιμοι να υποβάλετε την επιστροφή σας. Πηγαίνετε όμως ξανά πολύ προσεκτικά, αν και. Υπάρχουν πολλά που μπορεί να κατακλύσουν καθώς μετακινείτε την πρώτη φορά, οπότε η διόρθωση είναι απαραίτητη. Μπορεί να βρείτε ένα κρίσιμο λάθος.

Αφού είστε σίγουροι γι 'αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε υπογράψει . Η ξεχασμένη υπογραφή μιας επιστροφής είναι ένα συνηθισμένο λάθος και μπορεί να προκαλέσει κάθε είδους καθυστερήσεις και προβλήματα.

Είναι επίσης καλή ιδέα να φωτοτυπήσετε όλα τα στοιχεία που στέλνετε στο OTC για τα δικά σας αρχεία.

Διάφορα θέματα

Υπάρχουν μερικά διάφορα θέματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε κατά μήκος του δρόμου. Για παράδειγμα, εάν δεν μπορείτε να επιστρέψετε έγκαιρα, ίσως να δικαιούστε μια επέκταση. Εάν ναι, θα πρέπει να υποβάλετε τη φόρμα 504 .

Αν δεν μπορείτε να πληρώσετε τον φόρο σας, το OTC συνιστά να πληρώσετε όσο μπορείτε. Στη συνέχεια θα λάβετε ένα λογαριασμό με ελάχιστο οφειλόμενο ποσό. Μπορείτε να πληρώσετε ελάχιστες πληρωμές μία φορά κάθε 45 ημέρες πέντε φορές για να ικανοποιήσετε το οφειλόμενο ποσό.