Νέες εκδρομές από εμπειρογνώμονες στην Ιταλία Travel

Το Perillo Tours προσφέρει νέα ταξίδια το 2016

Η Ιταλία κατατάσσεται σταθερά μεταξύ των κορυφαίων προορισμών που ταξιδεύουν οι ταξιδιώτες κάθε χρόνο. Εάν έχετε ήδη, υπάρχει μια αρκετά καλή πιθανότητα ότι θα θέλετε να επιστρέψετε. Αλλά δεν θέλετε να δείτε το ίδιο παλιό πράγμα, θέλετε να γνωρίσετε την Ιταλία με έναν νέο τρόπο.

Εισαγάγετε Perillo Tours, ειδικούς σε ταξίδια στην Ιταλία και έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές περιηγήσεων στη χώρα. Ο Perillo διοργανώνει εκδρομές στην Ιταλία για Αμερικανούς επισκέπτες από το 1945 και, μετά από τρεις γενιές, εξακολουθεί να είναι οικογενειακή επιχείρηση.

Ο Perillo ξεκίνησε μια σειρά νέων προγραμμάτων για το νέο έτος, προσφέροντας στους ταξιδιώτες μια νέα, μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία εντός της Ιταλίας, είτε πρόκειται για τη βόρεια χώρα, είτε για τη Ρώμη ή θέλετε να έχετε μια βαθιά εμπειρία στην πόλη του Βατικανού.

Θαύματα της Βόρειας Ιταλίας

Τα θαύματα του Perillo της Βόρειας Ιταλίας είναι μια 11ήμερη περιοδεία που επισκέπτεται τα βόρεια πετράδια της χώρας, όπως το Τορίνο, η Μπολόνια, η Πάρμα, η Βενετία, η Λα Σπέτσια, το Cinque Terre, το Rapallo, το Portofino, το Stresa, το Λουγκάνο και η λίμνη Como. Η περιοδεία περιλαμβάνει μια σειρά ειδικών εμπειριών για τους επισκέπτες, όπως το πώς παράγεται το τυρί παρμεζάνα και το ζαμπόν Πάρμας στην πόλη της Πάρμας (γευσιγνωσίες περιλαμβάνονται!), Μια εκδρομή στο Λουγκάνο για να εξερευνήσετε το ιταλικό τμήμα της Ελβετίας και μια βόλτα με βάρκα γύρω από τη λίμνη Κόμο , η οποία είναι ευρέως γνωστή ως μία από τις ομορφότερες λίμνες της χώρας.

Οι τιμές για την ξενάγηση ξεκινούν από 2.650 δολάρια ανά άτομο , με βάση τη διπλή κατοχή και οι αναχωρήσεις ξεκινούν στις 30 Μαρτίου και θα διαρκέσουν έως τις 26 Οκτωβρίου 2016.

Ρώμη & Τοσκάνη, 2016

Αυτή η περιήγηση 10 ημερών υπογραμμίζει δύο από τα αγαπημένα μέρη του Perillo στην Ιταλία: τη Ρώμη και την Τοσκάνη, όπως η Φλωρεντία, η Λούκα, η Πίζα, η Σιένα, το Σαν Τζιμινιάνο και η Τσιάντι. Οι επισκέπτες θα βρουν μια σειρά από ειδικές δραστηριότητες όπως ξεναγήσεις στην πόλη του Βατικανού με τοπικό οδηγό. μια εκδρομή στη γοητευτική πόλη της Σιένα και στο ιστορικό κέντρο της που έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO - περιλαμβάνει την Piazza del Campo, όπου κάθε χρόνο διεξάγεται ο διάσημος αγώνας ιπποδρομιών Palio di Siena. και μια επίσκεψη στο βραβευμένο οινοποιείο Τοσκάνης Tenuta Torciano.

Οι τιμές ξεκινούν από 2.495 δολάρια ανά άτομο , με βάση τη διπλή κατοχή. Οι αναχωρήσεις ξεκινούν στις 15 Φεβρουαρίου και διαρκούν μέχρι τις 14 Νοεμβρίου 2016.

Ρώμη Jubilee Tour 2016

Αυτή η περιοδεία οκτώ ημερών είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία το 2016 για όσους ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για θρησκευτικά ταξίδια. Το ταξίδι επικεντρώνεται στην επίσκεψη της Ρώμης και της Πόλης του Βατικανού, όπου η πόλη γιορτάζει την ονομασία του Πάπα Φραγκίσκου Α του 2016 ως ένα ειδικό «Έτος του Έλεος». Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι επισκέπτες θα έχουν μια σειρά από ειδικές εμπειρίες που περιλαμβάνουν μια επίσκεψη στη Βασιλική του Αγίου Παύλου έξω από τους Τείχους, που χτίστηκε πάνω από τον τάφο του Αγίου Παύλου, τις ρωμαϊκές κατακόμβες, ημιυπαίθριες περιηγήσεις στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου , το παρεκκλήσι της Σιξτίνης και τους παπικούς κήπους, καθώς και την ευκαιρία να συμμετέχετε σε παπικό ακροατήριο, όταν υπάρχει διαθεσιμότητα.

Οι τιμές ξεκινούν από 1.995 δολάρια ανά άτομο , με βάση τη διπλή κατοχή. Υπάρχουν αναχωρήσεις που ξεκινούν από τις 18 Μαρτίου έως τις 21 Οκτωβρίου 2016.

Ο Perillo προσφέρει επίσης μια σειρά από άλλες εκδρομές στην Ιταλία, όπως η Ρώμη εννέα ημερών και το δρομολόγιο της ακτής του Αμάλφι, μια 10ήμερη εκδρομή Vesuvius, μια 10ήμερη εκδρομή Marco Polo και το ταξίδι 14 ημερών North Classic 2016. Ενώ ειδικεύονται στην Ιταλία, προσφέρουν επίσης εκδρομές σε διάφορους άλλους προορισμούς, όπως η Χαβάη, η Κόστα Ρίκα και η Ελλάδα καθώς και τα ταξίδια εκμάθησης σε όλο τον κόσμο.