Η νεώτερη σειρά εστιατορίων στη Νέα Ορλεάνη είναι η οδός Freret

Freret Street

Η οδός Freret είναι μακριά από τα περισσότερα ραντάρ των τουριστών. Αλλά, η λέξη βγαίνει. Υπάρχει μια αρκετά μικρή δραστηριότητα στην Freret Street που συμβαίνει αυτές τις μέρες. Τα καλά νέα είναι ότι πολλά από αυτά αφορούν νέα εστιατόρια. Όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχει ποικιλία για να πάει μαζί με αυτό. Αυτό είναι μεγάλη είδηση ​​τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες της πόλης. Ο Freret ήταν πάντα μια εκλεκτική γειτονιά και είναι όλο και πιο συναρπαστικό λόγω της συνεχιζόμενης αναγέννησης.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα νεότερα ιδρύματα που μπορεί να θέλετε να επισκεφθείτε. Όλοι έχουν κάτι ιδιαίτερο να προσφέρουν και δεν πρέπει να απογοητεύσουν ένα πεινασμένο δείπνο. Θα ξεκινήσουμε με το Dat Dog που βρίσκεται στο 5031 Freret. Αυτός ο τόπος είναι πολύ δημοφιλής και συνεπώς συνήθως γεμάτος, αλλά αξίζει την αναμονή. Εδώ παίρνουν τα ζεστά σκυλιά τους πολύ σοβαρά. Γκουρμέ σκυλιά και διεθνή λουκάνικα είναι η τάξη της ημέρας. Όλοι πάνε σε μεγάλα, ψητά κουλουράκια με ψητά, με γαρνιτούρες και γουακαμόλες. Μπορείτε να απολαύσετε λουκάνικα από μέρη όπως η Πολωνία, η Γερμανία, η Σλοβενία ​​και ακόμη και ένα μέρος που ονομάζεται Λουιζιάνα (αστακός).

Ακολουθούν δύο θέσεις που ο σεφ Adolpho Garcia έχει εμπνεύσει την έμπνευσή του. Τυχαίνει να βρίσκονται δίπλα-δίπλα στο Freret. Το High Hat Cafe είναι στο 4500 Freret. Πρόκειται για ένα απλό γειτονικό μέρος που σερβίρει φαγητό από το Δέλτα του Μισισιπή και τη Λουιζιάνα. Το γατόψαρο έχει την κεντρική σκηνή εδώ, καθώς και καπνιστό ψητό κοτόπουλο, delta tamales, γαρίδες μπάρμπεκιου, αργό ψητό χοιρινό κρέας και φρέσκο ​​ψάρι του κόλπου.

Σημαντικό να σημειωθεί είναι ότι όλα τα γατόψαρα είναι αμερικανική εκμετάλλευση που εκτρέφονται και οι γαρίδες και τα ψάρια του κόλπου προέρχονται από τα τοπικά ύδατα. Ancora κάνει το σπίτι δίπλα του στο 4508 Freret. Ο ειδικός φούρνος τους βγάζει από τις ιταλικές πίτσες να πεθάνουν. Είναι επίσης μια salumeria που χαρακτηρίζεται από θεραπευμένα και διατηρημένα κρέατα που θυμίζουν την Ιταλία.

Η εταιρεία Burger λέγεται ότι είναι η πιο καυτή νέα καραβίδα της Νέας Ορλεάνης.

Μπορείτε να το βρείτε στο 4600 Freret. Τα κομμάτια του βοείου κρέατος χωρίς αντιβιοτικά, χωρίς ορμόνες, είναι τοποθετημένα ανάμεσα σε δύο βουτυρωτά φρυγανισμένα κέικ χάμπουργκερ. Σερβίρονται με φρέσκα κρεμμύδια από την τοπική αγορά αγρότη μαζί με φέτες τουρσί βουτύρου και λιωμένο αμερικανικό τυρί. Μπορείτε να περιμένετε μια πολύ ωραία επιλογή από μπύρες, καθώς και το σκληρό οινόπνευμα και το κρασί.

Στο 4721 Freret μπορείτε να γευματίσετε σε τεράστια πίτσα με πιάτα που σερβίρονται στο The Midway. Όταν λέω τεράστιο, εννοώ τεράστιο, προσέξτε, γιατί μπορεί να θέλετε να παραγγείλετε μόνο μια φέτα ή δύο ανάλογα με την όρεξή σας. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα μενού που περιλαμβάνει σαλάτες, πίτσες υπογραφών και δημιουργήστε τη δική σας πίτσα γεμάτη με κορυφαία επιδόρπια.

Ακριβώς κάτω από το δρόμο, θα βρείτε το Origami στο 5130. Πρόκειται για ένα ωραίο ιαπωνικό εστιατόριο που διαθέτει ιαπωνικές λιχουδιές και ένα μπαρ sushi. Μόνο τα καλύτερα συστατικά χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του γεύματος σας. Προσφέρονται επίσης μπύρα, κρασί και ποικίλες προτάσεις. Αυτό το εστιατόριο έχει ένα εντυπωσιακό σπίτι λόγω της πρόσφατης αναδιαμόρφωσης του.

Επιθυμείτε κάποια λατινοαμερικάνικη κουζίνα; Μην κοιτάτε περισσότερο από την οδό Freret Street 4520 όπου θα βρείτε τη σχάρα της Sarita. Η κουζίνα είναι ένα μείγμα Κουβανέζικων, Μεσογειακών και Κεντρικής Αμερικής τροφίμων. Ακούγεται καλό!

Αν ψάχνετε για ένα ποτήρι κρασί ή ένα κοκτέιλ πριν από το γεύμα σας ή ακόμα και μετά από την ανάγκη να κοιτάξετε όχι περισσότερο από Cure στο 4905 Freret.

Εδώ πρέπει να πει το δελτίο τύπου: "Παραδοσιακά κοκτέιλ μπαρ ήταν προμαχώνες ευγένειας και εκλέπτυνσης. Διαφορετικά από τα σαλόνια όπου το σημείο ήταν να γίνουν δύσκαμπτοι γρήγορα και οικονομικά. Το κοκτέιλ μπαρ ήταν ένα μέρος όπου οι κυρίες και οι κύριοι πήγαν να κοινωνικοποιούν με παραγωγικό και καλλιεργημένο τρόπο ....... "Είπε ωραία, αλλά μην εκπλαγείτε από τις τιμές. Πληρώνετε για αυτό που παίρνετε.

Ο διάδρομος Freret Street είναι σίγουρα ένα συμβάν. Όλα σε ένα χώρο περίπου έξι τετραγώνων, έχει πολλά να προσφέρει. Περισσότερα καλά νέα είναι ότι η περιοχή εξακολουθεί να αναπτύσσεται και ίσως να θέλετε να μείνετε συντονισμένοι για να έρθετε ακόμα.