Κορυφαία επιλογές ξενοδοχείου για το Essence Fest

Αν έρχεστε στο Μουσικό Φεστιβάλ Essence, θα πρέπει να κάνετε κρατήσεις ξενοδοχείων τώρα. Υπάρχουν επίσημα ξενοδοχεία στην ιστοσελίδα. Εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μου.

Το Windsor Court Hotel $$$$

Ένα πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων, το Windsor Court βρίσκεται στην περιοχή του κέντρου, πολύ κοντά στο καζίνο του Harrah. Πάντα φιλόξενο, το Windsor Court διαθέτει ένα εξαιρετικό εστιατόριο, το Grill Room και το Polo Club Lounge, ένα από τα μέρη που θα σας μείνουν για ένα ποτό, πούρο ή διασκέδαση.

Τα δωμάτια είναι, καλά, ευρύχωρα και όλα είναι όμορφα επιπλωμένα με έργα τέχνης, μαρμάρινα λουτρά και άλλες πολυτελείς ανέσεις. Πακέτα διατίθενται.

Le Pavilion $$$

Το Le Pavillion είναι ένα όμορφο ιστορικό ξενοδοχείο στα τετράγωνα της κεντρικής επιχειρηματικής περιοχής του Superdome. Τα δωμάτια είναι όμορφα επιπλωμένα σε στιλ παλαιού κόσμου και απλά κάθεται στο λόμπι είναι μια εμπειρία από μόνη της. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Το Ritz Carlton $$$$

Τι μπορείς να πεις? Είναι ο Ritz, μετά από όλα, με τη γνωστή φήμη του για την κομψότητα και την κορυφαία υπηρεσία κλιμάκωσης. Το σπα αποτελεί προορισμό για τον εαυτό του και διαθέτει ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης. Στην Canal Street, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Superdome.

Omni Royal Ορλεάνη $$$

Η Βασιλική Ορλεάνη είναι ένα θεσμό της Γαλλικής Συνοικίας. Στην κεντρική γαλλική συνοικία, διαθέτει πολλά μπαλκόνια και ένα δημοφιλές λόμπι μπαρ. Το Omni Royal Orleans είναι βολικό για πολλούς προορισμούς στην πόλη.

Ένα υπέροχο εστιατόριο, το Rib Room, εδώ και πολύ καιρό είναι τόπος συνάντησης για τις εξουσίες-που-είναι-στη Νέα Ορλεάνη.

JW Marriott $$$

Το JW Marriott at 614 Canal Street διαθέτει πολυτελή δωμάτια και σουίτες με όλες τις ανέσεις. Είναι επίσης το σπίτι του Steakhouse Shula με μερικές από τις μεγαλύτερες μπριζόλες που θα συναντήσετε ποτέ (και παρακαλώ να παραγγείλετε το Creme Brulee - yummy.) Υπάρχει επίσης ένα φιλικό προσωπικό.

Το Best Western St. Christopher Hotel $$

Ο St. Christopher βρίσκεται στην οδό 114 Magazine Street, ακριβώς έξω από την Canal Street. Αυτό το boutique ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια με υπέροχη θέα, εκτεθειμένο πλίνθο και τέχνη. Προσφέρει συμπληρωματικά deluxe πρωινά και βρίσκεται σε καλή τοποθεσία για το Essence Fest.

Ξενοδοχείο Monteleone $$$

Το Hotel Monteleone in the Quarter είναι ένα από τα αγαπημένα της Νέας Ορλεάνης και ένα ιστορικό ορόσημο. Όλα τα δωμάτια είναι υπέροχα, με μαρμάρινα μπάνια και άλλες πολυτελείς ανέσεις που (κάθε μέρα) περιλαμβάνουν ένα φάντασμα. Το Carousel Piano Bar και Lounge είναι διάσημο σε όλη την πόλη. Το Hunt Room σερβίρει δείπνο και στο Le Cafe για πρωινό.

Marriott στο συνεδριακό κέντρο $$ - $$$

Αυτό το μικρό ξενοδοχείο Marriott βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το συνεδριακό κέντρο και διαθέτει 320 ευρύχωρα δωμάτια με μοντέρνα επίπλωση, όπως τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης. Ίσως το καλύτερο από όλα, το Wolfe's στην Αποθήκη είναι ένα υπέροχο εστιατόριο που ανήκει στο διάσημο chef Tom Wolfe. Απέναντι από το δρόμο, μπορείτε να πάτε στη La Boca για μια εμπειρία μπριζόλας στην Αργεντινή.

Το Astor Crowne Plaza $$ - $$$

Το Astor Crowne Plaza βρίσκεται στο Bourbon και το Canal, ακριβώς στην ιστορία της παλιάς και της "νέας" Νέας Ορλεάνης. Έχει επίσης ένα θαυμάσιο εστιατόριο, το Bourbon House Seafood του Dickie Brennan και το Oyster Bar.

Τα δωμάτια είναι επιπλωμένα σε στιλ εποχής και διαθέτουν όλες τις ανέσεις που θα μπορούσατε να ζητήσετε, πολλά μαξιλάρια βελούδου για να βυθιστείτε και 24ωρη υπηρεσία δωματίου. Υπάρχει πισίνα στον τελευταίο όροφο και κήπος.

Διεθνές Σπίτι $$$

Ένα από τα αγαπημένα μας, το Διεθνές Σώμα αλλάζει το ντεκόρ του με τις εποχές. Παρόλο που η λωρίδα Loa είναι αναμμένη μόνο από το φως των κεριών, είναι ένα από τα μέρη που μπορείτε να δείτε και να δείτε. Τα δωμάτια διαθέτουν φρέσκα λουλούδια, ντους γυαλιού και άλλες ανέσεις που θα σας αρέσουν ακόμα κι αν δεν ομοιοκαταληφθούν.

Είναι καλή ιδέα να κάνετε τις κρατήσεις σας μέσω της ιστοσελίδας του Essence Music Festival.