Ταξιδεύοντας διαδρομή 66 Μέσω των νοτιοδυτικών Ηνωμένων Πολιτειών

Ταξιδιωτικός Οδηγός Πόλης κατά Πόλης 66 - Τέξας

Πολλές από τις πόλεις που ήταν γνωστές κατά μήκος του τμήματος Texas του Route 66 ξεκίνησαν ως πόλεις σιδηροδρόμων. Ο σιδηροδρομικός σταθμός Rock Island δημιούργησε σταθμούς σε όλη την περιφέρεια του Τέξας. Η εκτροφή και η εκτροφή ήταν επίσης σημαντικές για την οικονομία. Κατά τη διάρκεια των χρόνων Dust Bowl, πολλά αγροκτήματα στην ακτή του Τέξας υπέστησαν τη μοίρα του Oklahoma Dust Bowl και οι άνθρωποι μετακόμισαν στη Δύση, πολλοί μέσω της διαδρομής 66. Μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, ο τουρισμός ήταν ένα όφελος για την οικονομία και πολλές μικρές πόλεις Route 66 μάλλον καλά.

Μόλις ο αυτοκινητόδρομος 40 της Interstate έσπασε από τους τουρίστες, πολλές από αυτές τις μικρές πόλεις έπεσαν σε χαλάρωση. Μπορείτε ακόμα να ταξιδέψετε μερίδες της διαδρομής 66 στο Τέξας και να συμβεί σε μερικά μεγάλα αναμνηστικά της εποχής και να δειπνήσετε και σε ένα δείπνο Route 66.

Διαδρομή 66 - Ανατολή προς Δύση

Texas Route 66 Χάρτες αναφοράς

Τέξας

Shamrock - Το όνομα Shamrock προτάθηκε για πρώτη φορά από τον Ιρλανδό μετανάστη πρόβατα Rancher George Nickel. Στο Shamrock μπορείτε να δείτε τη διάσημη επιχειρηματική δραστηριότητα, την παλιά διαδρομή Route 66, τον Πύργο Service Station και το U-Drop Inn. Το κτίριο έχει αποκατασταθεί με αγάπη.

McLean - Τοιχογραφίες κατά μήκος του Main St. (παλιά US 66) απεικονίζουν την ιστορία της McLean. Ένας ανακαινισμένος σταθμός Phillips 66 της δεκαετίας του 1930 βρίσκεται στον παλιό δρόμο προς τα δυτικά των ΗΠΑ 66 και θεωρείται ένα από τα καλύτερα αναπαλαιωμένα σημεία από τον Σύνδεσμο της Παλιάς Διαδρομής 66.

Alanreed - Alanreed είναι σχεδόν μια πόλη-φάντασμα σε αυτό το σημείο. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια απομεινάρια της διαδρομής 66 που αξίζουν μια επίσκεψη. Για παράδειγμα, η Alanreed Church, που ιδρύθηκε το 1904, είναι η παλαιότερη εκκλησία της διαδρομής Τέξας 66.



Groom - Groom πήρε το όνομά του από τον συνταγματάρχη BB Groom που ίδρυσε ένα αγρόκτημα στην περιοχή. Ο γαμπρός ήταν μια σημαντική στάση του Route 66. Οι ταξιδιώτες που έφυγαν προς τα δυτικά έριξαν ανακούφιση όταν έφτασαν σε αυτό το σημείο.

Conway - Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο στο Conway. Αλλά μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο "Bug Farm" με πέντε σκαθάρια VW θαμμένα μύτη κάτω δίπλα στο Trading Post.



Amarillo - Περάστε λίγο χρόνο στο Amarillo. Μπορείτε να ψωνίσετε αντίκες και συλλεκτικά αντικείμενα στην ιστορική διαδρομή 66, μία από τις πρώτες κατοικίες και τις επιχειρηματικές περιοχές της πόλης. Βρίσκεται σε ένα αρχικό τμήμα της ιστορικής διαδρομής 66, ο δρόμος διαθέτει ιστορικά κτήρια που φιλοξένησαν κάποτε θέατρα, καφετέριες και φαρμακεία και είναι πλέον παλιά, βιοτεχνικά και ειδικευμένα καταστήματα. Ορισμένες από τις πιο μοναδικές γευστικές εμπειρίες του Amarillo είναι κατά μήκος της ιστορικής διαδρομής 66. Βρίσκεται κατά μήκος της 6ης Ave. μεταξύ της Γεωργίας και των Δυτικών Sts. Το Amarillo είναι όπου μπορείτε να δείτε το "Cadillac Ranch."

Bushland - Bushland είναι δυτικά του Amarillo, μια άλλη από τις μικρές κωμοπόλεις Texas στο Route 66.

Wildorado - Η πόλη ιδρύθηκε ως στάση σιδηρόδρομου. Ακριβώς όπως και οι λαοί από το σκουπίδια στην Οκλαχόμα, οι κάτοικοι του Wildorado επιβάρυναν τα υπάρχοντά τους αναζητώντας μια καλύτερη ζωή και κατέβηκαν στη διαδρομή 66. Μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Wildorado απολάμβανε μια σύντομη έκρηξη όταν οι τουρίστες ταξίδευαν στο Route 66.

Vega - Το όνομα Vega επιλέχθηκε για αυτήν την μικρή πόλη, επειδή αντανακλούσε τη γειτονική χώρα. Το Vega είναι ισπανικό για λιβάδι. Η πόλη, μια τυπική στάση Route 66, κάποτε είχε μοτέλ, ένα εστιατόριο και βενζινάδικο. Μπορείτε ακόμα να δείτε μερικά υπολείμματα παλαιών κτιρίων Route 66 στο Vega.

Όταν βγαίνετε στο Vega, αναζητήστε το παλιό κτίριο ψυκτικής αποθήκευσής του στις 105 Ν. 12η. Η Dot Leavitt και ο σύζυγός της έφτασαν στο Vega τη δεκαετία του 1940 και ανασχημάτισαν ένα κτήριο ένα βήμα βόρεια της διαδρομής 66. Σήμερα, η παλιά διαδρομή 66 τελειώνει στο Dot's Mini Museum, το οποίο περιλαμβάνει μια υπέροχη επίδειξη δυτικών τεχνών και αναμνηστικών Route 66.

Adrian - Adrian είναι μια άλλη πόλη που ιδρύθηκε λόγω του σιδηροδρόμου. Με την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, ο Adrian έγινε γνωστός ως το μέσο της διαδρομής 66 μεταξύ Σικάγο και Λος Άντζελες, ένα δημοφιλές σημείο στάσης για τους ταξιδιώτες της Mother Road. Σήμερα, μπορείτε ακόμα να σταματήσετε στο Midpoint Café στο Adrian. Υπάρχουν και άλλα υπολείμματα Route 66, όπως ο εμπορικός σταθμός "Bent Door".

Glenrio - Glenrio είναι ένα άλλο μικρό κάτω που έχει πέσει σε χαλάρωση. Τμήματα του John Steinbeck Τα σταφύλια της οργής γυρίστηκαν στο Glenrio.

Τώρα μπορείτε να δείτε μερικά κτίρια από την εποχή του Route 66 στο Glenrio, όλα σε κατάσταση ανακατώματος.

Επόμενη ... Στο Νέο Μεξικό

Η διαδρομή 66 ακολούθησε λίγο πολύ την τρέχουσα διακυβέρνηση 40. Ωστόσο, στις πρώτες ημέρες της διαδρομής 66, ο δρόμος πήρε τους ταξιδιώτες λεπτομερώς την πρωτεύουσα, τη Σάντα Φε. Στη δεκαετία του 1930, αυτό το τμήμα της διαδρομής εξαλείφθηκε παρακάμπτοντας τη Σάντα Φε και εισερχόμενος στο Αλμπουκέρκη από τα ανατολικά. Ειδικά στο Albuquerque, υπάρχουν μερικές μεγάλες επιχειρήσεις Route 66 για να επισκεφτούν.

Διαδρομή 66 - Ανατολή προς Δύση

Νέα Μεξικό Route 66 Χάρτες αναφοράς

Νέο Μεξικό

Tucumcari - Γνωστό ως πόλη Route 66, το Tucumcari είναι επίσης πόλη των τοιχογραφιών.

Είναι γεμάτο από αξιοθέατα, όπως ένα μουσείο δεινοσαύρων παγκόσμιας κλάσης, το ιστορικό μουσείο, τα θρυλικά μοτέλ Route 66 καθώς και το Εθνικό, Πολιτειακό και Ιστορικό Scenic Byways. Κατευθυνθείτε για το Συνεδριακό Κέντρο Tucumcari για να δείτε το γλυπτό έλξης Route 66. Στη συνέχεια, τη νύχτα, κάντε μια κίνηση δίσκου κάτω από το Route 66 του Tucumcari για να δείτε τα εκθαμβωτικά φώτα νέον. Την ημέρα της διαδρομής 66 αυτά τα πολύχρωμα φώτα σηματοδοτούνταν να προσελκύουν τον κουρασμένο ταξιδιώτη να σταματάει στο συγκεκριμένο μοτέλ και όχι σε άλλο δρόμο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, πάρτε τις όμορφες τοιχογραφίες του Tucumcari, 17 ζωές και μεγαλύτερες από τις τοιχογραφίες σε όλη την πόλη του Tucumcari και του Quay County.

Η Santa Rosa - Santa Rosa, στον ποταμό Πέκο, ξεκίνησε ως ισπανικό rancho. Υπάρχουν πολλά υπολείμματα της παλιάς διαδρομής 66 στη Santa Rosa. Επικεφαλής για το Μουσείο Auto Auto Route 66 του Bono και στη συνέχεια πτώση από το Comet Drive-In, το Joseph's Bar and Grill και τα πολλά παλιά ιστορικά κτίρια στο κέντρο της Santa Rosa.



Santa Fe Side Trip (αρχική ευθυγράμμιση) - Όταν προγραμματίστηκε η πρώιμη διαδρομή 66, πέρασε από την πρωτεύουσα του κράτους του Νέου Μεξικού. Ιδρύθηκε το 1610 στα ερείπια ενός εγκαταλελειμμένου Ινδιάνικου χωριού Tanoan, η Σάντα Φε ήταν μια πρωτεύουσα για σχεδόν τετρακόσια χρόνια καθιστώντας την παλαιότερη πρωτεύουσα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όταν το Santa Fe, επισκεφθείτε το Historic La Fonda Hotel .

Albuquerque - Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να κάνετε και να δείτε στο Albuquerque για τον ενθουσιώδη Route 66. Η κεντρική λεωφόρος είναι η παλιά διαδρομή 66. Υπάρχουν πολλά παλιά μοτέλ και καφέ που δούλευαν όταν ο παλιός δρόμος έφερε τους τουρίστες στην Αλμπουκέρκη. Βγείτε στο 1216 Central Ave Sw και απολαύστε ένα hot dog στο The Dog House, ένα διάσημο Route 66 Drive-in. Απολαύστε την περιήγησή μας στο ιστορικό κέντρο της πόλης Albuquerque. Μπορείτε να απολαύσετε το παλιό θέατρο KiMo "Pueblo Deco", καταστήματα και εστιατόρια. Μακρύτερα στο Central μπορείτε να γευματίσετε στο Route 66 Diner, και, τη νύχτα, να κάνετε μια περιήγηση στις πινακίδες νέον Albuquerque Route 66.

Επιχορηγήσεις - Οι επιχορηγήσεις είναι η έδρα του νομού Cibola και βρίσκονται περίπου στο ήμισυ μεταξύ του Albuquerque και του Gallup. Ορισμένα από τα ιστορικά μοτέλ Route 66 και τα καταστήματα curio εξακολουθούν να υπάρχουν καθώς ο αυτοκινητόδρομος τρέχει κατά μήκος του Rio San Jose. Οι επιχορηγήσεις φιλοξενούν το Ράλλυ 66 Πυροσβεστική και Πάγο Μοτοσικλέτας.

Gallup - Gallup είναι μια αξιόλογη πόλη Route 66. Μπορείτε ακόμα να απολαύσετε τις εμπορικές θέσεις και τα μοτέλ. Το Gallup ήταν μία από τις πρώτες πόλεις κατά μήκος της διαδρομής 66 για να έχει πλακόστρωτους δρόμους από το τέλος μέχρι το τέλος. Επισκεφθείτε το ιστορικό ξενοδοχείο El Rancho , το ξενοδοχείο των δυτικών κινηματογραφικών αστέρων και των ταξιδιωτών Route 66. Το Gallup έχει επίσης μια φανταστική σειρά μοτέλ που φωτίζεται λαμπρά με vintage σημάδια νέον.

Το Gallup είναι επίσης γνωστό ως "Ινδική Χώρα", και συνορεύει με την Κράτηση Ναβάχο στα βόρεια και το Zuni Pueblo βρίσκεται στα νότια. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ψωνίσετε για συλλεκτικά και την τέχνη της Native American.

Επόμενη ... Πάνω στην Αριζόνα

Η Αριζόνα διαθέτει το καλύτερα διατηρημένο τμήμα της διαδρομής 66 στο νοτιοδυτικό τμήμα. Αυτή η διατηρημένη διαδρομή, περίπου 165 μίλια συνολικά, περιλαμβάνει τον κεντρικό δρόμο του Kingman, τη μεγαλύτερη πόλη της διαδρομής. Περαιτέρω ανατολικά, ένα άλλο κοντό τμήμα αρχικού δρόμου περνάει από το κέντρο του Ουίλιαμς, μια άλλη ιστορική πόλη Route 66. Ο Kingman έχει ένα μουσείο Route 66 και στο Flagstaff σώζονται πολλά κτίρια της διαδρομής 66. Η διαδρομή τελειώνει με το νοτιοδυτικό ταξίδι στο Oatman και στο Bullhead City, μετά από αυτό που πιστεύω ότι είναι το πιο όμορφο τμήμα του Route 66.



Διαδρομή 66 - Ανατολή προς Δύση

Αριζόνα Route 66 Χάρτες Αναφοράς

Αριζόνα

Holbrook - Holbrook ήταν μια πολύ μικρή πόλη όταν Route66 ακολουθούσε για πρώτη φορά πολλούς δρόμους μέσα από την πόλη. Η τρέχουσα αξίωση του Holbrook για φήμη είναι ότι μπορείτε ακόμα να κοιμηθείτε σε ένα wigwam στο Wigwam Village Motel του Holbrook. Το Wigwam Village βρίσκεται στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων.

Εθνικό Πάρκο Απολιθωμένου Δάσους - Το Απολιθωμένο Δάσος είναι το μοναδικό Εθνικό Πάρκο που περιλαμβάνει τμήμα ιστορικής διαδρομής 66. Οι επισκέπτες έμειναν στο Painted Desert Inn, το οποίο είναι πλέον κλειστό ως πανδοχείο, αλλά είναι ανοικτό στους επισκέπτες της ημέρας.

Winslow - Η ιστορική διαδρομή 66 περνάει από το κέντρο του Winslow και συνορεύει με το Ναβάχο Nation και την Hopi Reservation. Το ξενοδοχείο La Posada , το Harvey House που χτίστηκε το 1930, πρόσφερε εξαιρετική κουζίνα και κομψό κατάλυμα για τους ταξιδιώτες και τους επιβάτες των σιδηροδρόμων. Τα υπόλοιπα της διαδρομής 66 μπορούν ακόμα να βρεθούν σε όλη την πόλη. Ρίξτε μια ματιά στο διάσημο Lorenzo Hubbell Trading Post.

Ο Winslow είναι γνωστός για τη γωνιά που έγινε γνωστή από το τραγούδι "Take It Easy", τραγουδιέται από τους Eagles.

Flagstaff - Η ιστορική διαδρομή 66 διατρέχει το Flagstaff. Σήμερα υπάρχουν πολλά μοτέλ και παλιά κτίρια που παραμένουν ακόμα. Το διάσημο οδοστρώμα, The Club Club, είναι εγγεγραμμένο στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων.

Το Mueseum Club είναι πλούσιο σε θρύλους της χώρας και ιστορίες φαντασμάτων. Η μεγαλύτερη ξύλινη καμπίνα του νοτιοδυτικού, χτίστηκε το 1931 για να φιλοξενήσει αντικείμενα ιθαγενών Αμερικής και μια συλλογή από γενετικά μοναδικά ζώα που διατηρούνται με ταξινομία. Αργότερα, έγινε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, με το ψευδώνυμο "Ο ζωολογικός κήπος", όπου εκτέθηκαν μουσικοί που ταξίδεψαν στο Route 66. Ο Όμιλος συνεχίζει να φιλοξενεί αστέρια της χώρας με αυξανόμενες χώρες, ενώ προστάζει δύο βήματα γύρω από τα δέντρα ή περιηγείται στο κατάστημα δώρων Route 66. Η Flagstaff φιλοξενεί ένα ετήσιο Φεστιβάλ Route 66.

Ο Ουίλιαμς - Ουίλιαμς, γνωστός ως "Η πύλη στο Μεγάλο Φαράγγι", φιλοξενεί τον σιδηροδρομικό σταθμό Grand Canyon. Ο κεντρικός δρόμος είναι ένας περίπατος στη λωρίδα μνήμης Route 66. Μπορείτε ακόμα να μείνετε στο Route 66 Inn. Μπορείτε να δειπνήσετε στο Steakhouse του Rod, το οποίο δεν έχει αλλάξει λίγο από τα 40's.

Ο Seligman -Seligman ονομάζεται "η γενέτειρα της ιστορικής διαδρομής 66." Στα πρώιμα δρομολόγια 66 ετών, ο Seligman στεγάζει πολλούς ταξιδιώτες με μοτοσικλέτες. Ο Seligman είναι η αρχή του υπόλοιπου 158 μιλίων του Old Trate 66 στο Topock και είναι πλούσιο σε αναμνήσεις Route 66. Ο Seligman αξίζει μια στάση. Απόδειξη της ημέρας δόξας του παλιού δρόμου μπορούσε να δει όλη την κεντρική οδό. Μοτέλ, όπως οι Αζτέκτζες απέναντι από το διάσημο Snow Cap, με το περίεργο μενού αστείο, καφετέριες όπως το Copper Cart και 66 Road Kill και πολυάριθμα καταστήματα διανομέων Route 66 είναι όλα επιζώντες της Μητέρας Οδού.

Ένας από τους λίγους εναπομείναντες σιδηροδρομικούς σταθμούς της AT & SF και οι δομές του Harvey House παραμένουν ακόμα στο Seligman.

Kingman - Kingman ισχυρίζεται ότι είναι "η καρδιά της ιστορικής διαδρομής 66", και πράγματι έχουν πολλά να προσφέρουν. Ο Kingman φιλοξενεί το μουσείο Route 66. Μπορείτε να πάρετε ένα χάρτη στο Κέντρο επισκεπτών του Powerhouse και να οδηγήσετε ή να περπατήσετε κατά μήκος των ιστορικών δρόμων του Kingman. Το ιστορικό Hotel Brunswick, χτίστηκε αρχικά το 1909 και εξυπηρετεί πελάτες για σχεδόν έναν αιώνα. Αυτή τη στιγμή ανήκει σε ένα νεαρό ζευγάρι που εγκατέλειψε την ακτή του Κόλπου μετά τον τυφώνα Κατρίνα. Για μια τυπική εμπειρία Route 66, ελέγξτε το White Rock Auto Court, ένα από τα τελευταία μοτοσικλέτες μοτοσυκλετών στη διαδρομή 66. Εάν έχετε μια όρεξη, έχετε ένα μπιφτέκι στο Route 66 Diner του κ. D. Μπορείτε να βρείτε τον κ. D στο 105 E. Andy Devine Avenue ακριβώς στο κέντρο της πόλης.



Oatman - Λαμβάνοντας Route 66 κατά μήκος της διαδρομής προς Oatman είναι μισή διασκέδαση. Το άλλο μισό φθάνει στην μικρή πόλη της Άγριας Δύσης, τροφοδοτώντας τους μπόρρους και εκτρέφοντας τις παγίδες τουριστών. Είναι ένα υπέροχο ταξίδι.

Bullhead City - Bullhead City είναι το τέλος της γραμμής, όταν πρόκειται για Route 66 που διέρχεται από την Αριζόνα. Το Bullhead City έχει στην πραγματικότητα ένα αεροδρόμιο. Πολλοί ταξιδιώτες έρχονται στην περιοχή για τα τυχερά παιχνίδια και παρουσιάζουν πέρα ​​από τον ποταμό στο Laughlin της Νεβάδας. Το Bullhead City είναι γνωστό για πρόσβαση στον ποταμό Κολοράντο, χιλιόμετρα φυσικής πεζοπορίας, χιλιάδες στρέμματα δημόσιων εκτάσεων, Εθνική Περιοχή Αναψυχής της λίμνης Mead, Μνημείο Βετεράνων της Αριζόνα, Μουσείο Ποταμού Κολοράντο και 24ωρη διασκέδαση σε όλο το ποτάμι.