Ανασκόπηση του νησιού Culebrita Culebrita

Η κατώτατη γραμμή

Ελάτε να Culebra για την ομορφιά του πίσω-προς-φύση και ρουστίκ, χωρίς ανάπτυξη γοητεία. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο Culebrita για να μάθετε τι πραγματικά δεν έχει αναπτυχθεί φυσική ομορφιά.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - Επανεξέταση του νησιού Culebrata Culebrita

Αγαπώ Culebra? Λατρεύω την ατμόσφαιρα χαμηλού κλειδιού, τη φιλική προς την πατρίδα πόλη και τις όμορφες, παρθένες παραλίες της. Λατρεύω τις ανωμαλίες του, όπως οι δύο ρουστίκ δεξαμενές στην παραλία Flamenco, το Dick και το Cathie's "Things", και τη διασημότερη νησιώτικη γυναίκα.

Αλλά ένας από τους κύριους λόγους που αγαπώ Culebra δεν είναι καν στο νησί, αλλά μια βόλτα ταξί-μακριά.

Το Culebrita (που σημαίνει μικρό φίδι στο φίδι του Culebra) είναι πραγματικά ένας παράδεισος εκτός δρόμου. Μόνο μία ανθρωπογενής δομή το κάνει. ένας μικρός φάρος εκτός υπηρεσίας που προσθέτει στην οπτική γοητεία του νησιού και είναι τόσο εγκαταλελειμμένος σχεδόν προσθέτει στη φυσική ομορφιά. Ο πραγματικός λόγος που λάμπει η Culebrita είναι η συλλογή των θαυμάσιων παραλιών.

Το West Beach , όπου η αποβάθρα του Taxi Waters, είναι μια στενή λωρίδα άμμου που βρίσκεται μπροστά σε ένα εκθαμβωτικό μενού με μπλε και πράσινες αποχρώσεις της θάλασσας. Το νερό είναι καταπληκτικά ήρεμο και προσφέρει μια γενναιοδωρία ψαριών, χελωνών και κοραλλιών σε snorkelers.

Το Playa Tortuga είναι απλά μια από τις αγαπημένες μου παραλίες στο Πουέρτο Ρίκο. Πρόκειται για ένα μεγάλο και γραφικό ημισέληνο του οποίου τα γαλαζοπράσινα νερά προστατεύονται και από τις δύο πλευρές από μακρύς, περιμετρικά βραχίονες, δημιουργώντας μια γαλήνια είσοδο πλαισιωμένη από τον φάρο και ένα μικρό ακρωτήριο. Το Playa Tortuga διαθέτει, επίσης, στο ανατολικότερο άκρο του μια περιοχή ρηχών παλιρροιακών πισινών και διαμερισμάτων, ιδανικά για παιδιά κάθε ηλικίας.

Στη νότια πλευρά του νησιού βρίσκεται ο υφάλων Culebrita, που ονομάζεται Los Corchos από τους ντόπιους. Και στο δρόμο προς Playa Tortuga είναι η παραλία Trash , που ονομάζεται έτσι επειδή πολλά απορρίμματα λόγω απροσεξίας ή αδιαφορίας πλένουν επάνω εδώ. Ευτυχώς, το μόνο που έχω δει είναι ένα μικρότερο δίδυμο από το Playa Tortuga, με τα πρόσθετα πλεονεκτήματα των απόψεων του κοντινού St Thomas στο βάθος.

Οι παραλίες της καθιστούν το Culebrita έναν αξιόλογο προορισμό για όσους θέλουν πραγματικά να ξεφύγουν από τον πολιτισμό, να βρεθούν στην παραλία, να κολυμπήσουν σε ρηχά, ηλιόλουστα νερά και να πάρουν μια δίκαιη ματιά στη ζωή των ωκεανών. Τι περισσότερο μπορείτε να ζητήσετε από ένα νησί;