Πώς να πάρετε εισιτήρια για τηλεοπτικές εκπομπές στο Λονδίνο

Δείτε μία από τις κορυφαίες τηλεοπτικές εκπομπές του Ηνωμένου Βασιλείου που έχουν καταγραφεί ζωντανά στο Λονδίνο

Το να βλέπετε μια ζωντανή ηχογράφηση μιας τηλεοπτικής εκπομπής μπορεί να κάνει για μια φτηνή, χαρούμενη και διασκεδαστική νύχτα (ή ημέρα) στο Λονδίνο. Υπάρχουν πολλά στούντιο στο Λονδίνο που προσφέρουν δωρεάν εισιτήρια για συναυλίες συνομιλίας, κωμωδίες, συναυλίες και άλλα. Υποβάλετε αίτηση για online εισιτήρια μέσω μιας από τις παρακάτω εταιρείες για να κερδίσετε δωρεάν εισιτήρια σε μια δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή.

Γενικές συμβουλές για το κοινό στούντιο

Κατά κανόνα, τα περισσότερα τηλεοπτικά στούντιο του Λονδίνου προτιμούν τα μέλη ακροατηρίων να είναι τουλάχιστον 16 χρονών.

Ελέγξτε το όριο ηλικίας πριν κλείσετε εισιτήρια. Οι περισσότερες εταιρείες θα σας ζητήσουν να φέρετε φωτογραφία στο στούντιο για να αποκτήσετε πρόσβαση.

Οι περισσότερες εκπομπές διαρκούν μεταξύ 1,5 και 2,5 ωρών για να καταγράψουν, ώστε να είστε υπομονετικοί και να αφήσετε αρκετό χρόνο, καθώς συνήθως δεν μπορείτε να μετακινηθείτε από το κάθισμά σας μόλις ξεκινήσει η εγγραφή. Το προσωπικό του στούντιο θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας κρατήσει διασκεδασμένη κατά τη διάρκεια των καθορισμένων αλλαγών ή εάν υπάρχουν τεχνικά προβλήματα που ενδέχεται να καθυστερήσουν τη διαδικασία.

Το BBC

Το BBC προσφέρει δωρεάν εισιτήρια τηλεοπτικής εκπομπής για τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές του BBC. Επιλέξτε την επίδειξη που σας ενδιαφέρει και συμπληρώστε μια ηλεκτρονική φόρμα αίτησης και το BBC θα σας στείλει εισιτήρια δύο εβδομάδες πριν από την ημερομηνία εμφάνισης. Εάν δεν έχετε προγραμματίσει μπροστά και θέλετε να μάθετε αν μπορείτε να δείτε μια εκπομπή BBC αυτήν την εβδομάδα, τότε ελέγξτε τις επερχόμενες εκπομπές κατά ημερομηνία στην ιστοσελίδα. Μόλις δείτε τι είναι διαθέσιμο, μπορείτε να καλέσετε το BBC στο +44 (0) 20 8576 1227 για να κλείσετε τα εισιτήριά σας. Πολλά από τα εισιτήρια διατίθενται μέσω τυχαίας κλήρωσης.

Οι δημοφιλείς εμφανίσεις περιλαμβάνουν το Strictly Come Dancing και αργότερα με την Jools Holland .

Κατάστημα χειροκρότημα

Το Applause Store προσφέρει δωρεάν εισιτήρια σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως το Got Talent της Αγγλίας και το X Factor . Όλα τα εισιτήρια είναι δωρεάν αλλά θα πρέπει να εγγραφείτε για να κάνετε κράτηση εισιτηρίων.

Γελάω θριαμβευτικά

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η Chortle ειδικεύεται σε καταχωρίσεις κωμωδίας.

Θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με επερχόμενες εκπομπές και οδηγίες σχετικά με το πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων στην περιοχή.

Τηλεοπτικές εγγραφές

Το TV Recordings προσφέρει δωρεάν online εισιτήρια σε μερικές από τις καλύτερες ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές στο Λονδίνο, όπως το Not Going Out και η ώρα Russell Howard . Για να πάρετε ένα εισιτήριο είναι μια πολύ απλή διαδικασία: εγγραφείτε, επιλέξτε μια επίδειξη, εκτυπώστε ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο και στη συνέχεια μεταβείτε στην επίδειξη. Τι θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο!

SRO Ακροατήρια

Το SRO Audiences προωθεί εισιτήρια σε μερικά από τα καλύτερα show shows της χώρας, συμπεριλαμβανομένων πάνελ δείχνει όπως 8 από 10 γάτες και επίκαιρα talk show όπως Loose Women . Η αίτηση για εισιτήρια είναι πολύ απλή. Χρειάζεται μόνο να συμπληρώσετε μια ηλεκτρονική φόρμα και, στη συνέχεια, να περιμένετε την επιβεβαίωσή σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία θα σας ενημερώσει για την επιτυχία της αίτησής σας.

Έχασα στην τηλεόραση

Το Lost in TV προσφέρει δωρεάν εισιτήρια σε μερικά μεγάλα ονόματα όπως το The Apprentice: You're Fired , το Ninja Warrior UK και το Catchphrase . Η εταιρεία αναζητά επίσης τους συμμετέχοντες για νέες εκπομπές, γι 'αυτό είναι μια ενδιαφέρουσα τοποθεσία για να δείτε για να δείτε τι δείχνει στο έργο.

Να είναι στην οθόνη

Το Be On Screen είναι μια άλλη εταιρεία που προσφέρει εισιτήρια για τους ακροατές αλλά μπορείτε επίσης να μάθετε πώς μπορείτε να λάβετε μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Η παρακολούθηση μιας εγγραφής τηλεοπτικής εκπομπής μπορεί να είναι μια διασκεδαστική βραδιά και μια ευκαιρία να δούμε πώς δημιουργείται η αγαπημένη σας εκπομπή.

Και, επειδή τα εισιτήρια είναι γενικά δωρεάν, είναι μια μεγάλη επιλογή για ψυχαγωγία με προϋπολογισμό.