Πού να φέρετε τα παιδιά να δουν τα φώτα των διακοπών

Χιλιάδες λαμπιρίζοντας φώτα διακοπών στο σκοτάδι έχουν τεράστια έκκληση για οικογένειες τα Χριστούγεννα. Συμπληρώσαμε κάποιες κορυφαίες θέσεις για να δούμε τα φώτα διακοπών. Συνήθως, τα φώτα διακοπών εμφανίζονται από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου.

Αναφορές φωτός διακοπών στην ανατολική ακτή

Πενσυλβανία: Τα γλυκά φώτα του Hershey
Με ένα ψευδώνυμο όπως το "Chocolatetown USA", το Hershey, Pennsylvania έχει πολλά να το κάνει. Η πόλη χτίστηκε από μια αυτοκρατορία σοκολάτας και είναι ένα δημοφιλές μέρος για οικογένειες, χάρη στο θεματικό πάρκο Hersheypark και τα φιλικά προς την οικογένεια ξενοδοχεία του Hershey .

Πάρτε μια κίνηση δύο μιλίων μέσα από τα δάση παρελθόν δεκάδες αφρώδεις οθόνες, και παίζουν τα Χριστούγεννα κάλαντα στο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου σας.

Πενσυλβάνια: Το φεστιβάλ των φώτων Oglebay
60 μίλια από το Πίτσμπουργκ, αυτό το φεστιβάλ προσελκύει περισσότερους από ένα εκατομμύριο επισκέπτες στο μεγαλύτερο φεστιβάλ διακοπών στις ΗΠΑ. Ένας δίσκος έξι μιλίων περνάει από ένα εκατομμύριο φώτα και 60 οθόνες, συμπεριλαμβανομένων πολυετών αγαπημένων όπως ένα τεράστιο πολυεδρικό αστέρι. Ανοίξτε από τις αρχές Νοεμβρίου έως τις αρχές Ιανουαρίου.

Washington DC: Φώτα διακοπών
Οι οθόνες προβάλλονται σε αρκετούς χώρους, όπως το Χειμερινό Φεστιβάλ Φώτων στο Watkins Park στο Μέριλαντ, μια διαδρομή με περισσότερα από ένα εκατομμύριο φώτα διακοπών που είναι ανοιχτά από τα τέλη Νοεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου.

Φλόριντα: Φώτα διακοπών
Εδώ είναι μια στρογγυλή επάνω των φωτεινών οθονών. Ο Ορλάντο, φυσικά, έχει εκατομμύρια λάμπει, αλλά άλλα μέρη είναι επίσης εκθαμβωτικά. Για παράδειγμα, ο Άγιος Αυγουστίν, η παλαιότερη πόλη στις ΗΠΑ, προσφέρει Νύχτες Φωτισμών καθ 'όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου.

Κεντρική ΗΠΑ φως διακοπές εμφανίζει

Illinois: Το φανταστικό φεστιβάλ μαρκών του Σικάγου
Αυτά τα φώτα διακοπών ξεκίνησαν το Σάββατο πριν από τις Ημέρες των Ευχαριστιών με Φεστιβάλ και Mickey Mouse Parade, που φωτίζει πάνω από ένα εκατομμύριο φώτα. Μουσική, γλυπτική του πάγου, έκθεση πυροτεχνημάτων.

Wisconsin: Φεστιβάλ φώτα διακοπών του Μιλγουόκι
Το Kick-Off Extravaganza διαθέτει φωτισμό δέντρων και πυροτεχνήματα.

Το Φεστιβάλ διαθέτει κινούμενες οθόνες και περίτεχνα μαγαζιά, καθώς και καλλιτεχνικές παραστάσεις, αθλητικές εκδηλώσεις, οικογενειακά αξιοθέατα. Πιέστε το λεωφορείο Jingle για να δείτε τα αξιοθέατα.

Μινεσότα: Φώτα των διακοπών στις δύο πόλεις
Εδώ είναι οι μεγαλύτερες και καλύτερες προβολές κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Μιζούρι: Χειμερινή Χώρα των Θαυμάτων του Σαιντ Λούις
Οι υπάλληλοι με το τμήμα St. Louis County Parks έχουν μετατρέψει το Tilles Park σε Χειμερινή Χώρα των Θαυμάτων για 30 χρόνια. Μπορείτε να οδηγήσετε μέσα από την οθόνη, αλλά ο καλύτερος τρόπος να δείτε τα φώτα είναι με άμαξα. Λειτουργεί από την ημέρα των ευχαριστιών μέχρι την Πρωτοχρονιά.

Τέξας: Το ίχνος των φώτων του Ώστιν
Ένα Grand Opening and Parade ξεκινά αυτή την ετήσια παράδοση τον Δεκέμβριο, η οποία περιλαμβάνει δεκάδες οθόνες και 300.000 φώτα διακοπών.

Λουσιανά: Φεστιβάλ των Φώτων
Πραγματοποιήθηκε στην αρχική γαλλική αποικία στη Λουιζιάνα (η οποία χρονολογείται στο 1714). και μια από τις παλαιότερες εορταστικές εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν από το 1927. Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ, επίσης, με παρέλαση, έκθεση τροφίμων, διασκέδαση ζωής, πυροτεχνήματα. Το Natchitoches είναι μια μικρή πόλη κοντά στο Shreveport, στη βορειοδυτική Λουιζιάνα.

Δείκτες διακοπών φωτός Δυτικής Ακτής

Νέο Μεξικό: Ποταμός Φωτισμών του Αλμπικέρκι
Μια ωραία πλευρά των Χριστουγέννων στο Νέο Μεξικό είναι τα "luminarias", τα ισπανικά για τα "μικρά φανάρια": κάθε μικρή χάρτινη σακούλα περιέχει ένα μικρό κερί που κάθεται στην άμμο (για σταθερότητα).

Αυτές οι μικρές φλόγες δρόμους γραμμή, σκάλες, πόρτες, σε εκατοντάδες χιλιάδες ... Μπορείτε να απολαύσετε οθόνες luminaria στην παλιά πόλη του Albuquerque ή στο "River of Lights"? ή σε υπερ-φωτογενή Santa Fe.

Αριζόνα: Φώτα διακοπών του Φοίνιξ
Συνιστώνται διάφορα γεγονότα, μεταξύ των οποίων το Las Noches de las Luminarias, εκδήλωση πώλησης στο Botanical Garden Desert, το οποίο κατευθύνει τα μονοπάτια αυτού του εξαιρετικού κήπου ερήμων με χιλιάδες luminarias.

Αριζόνα: Φαντασία Red Rock
Η Sedona φημίζεται για τα γύρω τοπία Red Rock. Αυτό το φεστιβάλ με περισσότερα από ένα εκατομμύριο φώτα διακοπών έχει οθόνες που δημιουργήθηκαν από οικογένειες σε ανταγωνισμό: μπορεί να βρείτε αγαπημένα κινούμενα σχέδια ή ό, τι ονειρεύεται η φαντασία. και οι επισκέπτες μπορούν να ψηφίσουν για το βραβείο "People's Choice". Η εκδήλωση ωφελεί τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις

Washington: Τα Χριστουγεννιάτικα Φώτα του Σιάτλ
Συνιστώνται αρκετές τοπικές οθόνες φωτισμού διακοπών, όπως η Bellevue d'Lights, μια εκθεσιακή οθόνη πάνω από μισό εκατομμύριο φώτα στο Bellevue Botanical Garden.

Όλες οι οθόνες είναι πεταλούδες βοτάνων-γιγάντων, λουλούδια, αράχνες που τοποθετούνται σε πανέμορφα πλέγματα, παγώνια με λαμπερά ουρά φτερά και πολλά άλλα.

Καλιφόρνια: Καλύτερες προβολές φωτός του Σαν Ντιέγκο
Υπάρχει δωδεκάμηνη έκθεση φωτισμού διακοπών στην περιοχή του Σαν Ντιέγκο.

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher