Ο οδηγός RV σας για την Ατλάντα Motor Speedway

Ένας οδηγός RVer για την Ατλάντα Motor Speedway

Το NASCAR και ο νότος πηγαίνουν χέρι-χέρι εξίσου με το RVing και το NASCAR να πάνε μαζί όπως το φυστικοβούτυρο και το ζελέ. Το RVing σε γεγονότα και αγώνες του NASCAR είναι από καιρό ένα πρότυπο στην κοινότητα RVing από τις πρώτες ημέρες του NASCAR και είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε. Αν ψάχνετε για ένα καλό παλιό NASCAR νότιο κομμάτι να RV να, το έχετε στην Ατλάντα Motor Speedway. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που RVing Atlanta Motor Speedway είναι σαν να συμπεριλαμβάνει τρόπους για να παραμείνουν στην πίστα, κοντά στο κομμάτι, καθώς και συμβουλές και κόλπα για να κάνουν το ταξίδι σας πιο εύκολο.

Ας πάμε στο κράτος Peach.

Σχετικά με την Ατλάντα Motor Speedway

Το Atlanta Motor Speedway είναι στην οικογένεια NASCAR για αρκετές δεκαετίες. Ανοιχτό το 1960, το κομμάτι ήταν αρχικά πρότυπο ωοειδές κομμάτι 1,54 μιλίων μέχρι το 1997, όταν για την τυποποίηση της διαδρομής, το κύκλωμα μετατράπηκε σε τετράγωνο οβάλ κομμάτι που βλέπει τώρα μερικές από τις ταχύτερες ταχύτητες σε ολόκληρο το κύκλωμα NASCAR. Το Atlanta Motor Speedway φιλοξενεί επί του παρόντος αρκετές επικυρωμένες εκδηλώσεις του NASCAR, συμπεριλαμβανομένου ενός ετήσιου αγώνα NASCAR Sprint Cup Series.

RVing στην Ατλάντα Motor Speedway

Όπως πολλά από τα κομμάτια NASCAR υπάρχουν πολλοί τρόποι να RV στο Atlanta Motor Speedway. 19 επιμέρους χώρους campground συνολικά, πολλές από τις οποίες μπορείτε να κρατήσετε RV σας στο. Δυστυχώς, υπάρχουν πάρα πολλοί τύποι τοποθεσιών για να τις απαριθμήσετε όλα, αλλά εδώ είναι ένα παράδειγμα τύπων τοποθεσιών RV.

Οι τοποθεσίες ποικίλλουν με μοναδικές εξειδικεύσεις όπως οικογενειακά προσανατολισμένα campgrounds με αυστηρές ώρες ήσυχες ώρες ή ανεπιφύλακτα τοποθεσίες για RVers τελευταίας στιγμής. Για μια πλήρη λίστα των επιλογών κάμπινγκ, επισκεφθείτε τη σελίδα κατασκήνωσης Atlanta Motor Speedway.

RVing πλησίον Ατλάντα Motor Speedway

Για μερικές RVing απευθείας στο κομμάτι είναι ο μόνος τρόπος για να πάει, αλλά για τους άλλους μπορεί να προτιμούν ένα κοντινό πάρκο RV με περισσότερες ανέσεις, εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας.

Πάρκο State High Falls: Jackson, GA

Βρίσκεται περίπου μισή ώρα από το Atlanta Motor Speedway, το High Falls State Park είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους RVers που προτιμούν δημόσια πάρκα με υπαίθρια δράση κοντά. Έχετε νερό και ηλεκτρικές συνδέσεις και ενώ δεν θα έχετε αποχέτευση δεξιά στο κάμπινγκ σας, υπάρχει ένας σταθμός χωματερή μέσα στο campground. Υπάρχουν πολλές άλλες μεγάλες ανέσεις όπως ντους, τουαλέτες, πλυντήρια, παιδικές χαρές, μονοπάτια και πολλά άλλα. Μια ειρηνική ανάπαυλα από το βρυχηθμό των μηχανών NASCAR.

Πάρκο Stone Mountain: Stone Mountain, GA

Το Stone Mountain Park είναι λίγο πιο μακριά από το κομμάτι, αλλά ακόμα λιγότερο από μία ώρα μακριά και ένα μεγάλο πάρκο RV, εάν σκοπεύετε να εξερευνήσετε την περιοχή της Ατλάντα. Υπάρχουν διάφοροι τύποι τοποθεσιών RV, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς έρχονται με πλήρεις συνδέσεις χρησιμότητας. Θα πάρετε εξαιρετικές ανέσεις και παροχές όπως καθαρά ντους, εγκαταστάσεις πλυντηρίων και χώροι για μπάρμπεκιου και πικνίκ. Θα έχετε επίσης μερικά διασκεδαστικά χαρακτηριστικά για όλη την οικογένεια όπως παιδικές χαρές, πισίνες, μονοπάτια πεζοπορίας, ζωντανή ψυχαγωγία και πολλά άλλα.

Αν ψάχνετε για ένα πάρκο full-service για μια περιπέτεια NASCAR / Ατλάντα, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με το Stone Mountain Park.

Συμβουλές και κόλπα για RVing σε Ατλάντα Motor Speedway

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα σε αυτόν τον κόσμο συγκρίσιμα με τα RVing σε αγώνα NASCAR, ειδικά στο νότο. Ας δούμε να κατεβαίνετε σύντομα στο Atlanta Motor Speedway για μια καλή παλιομοδίτικη φυλή υψηλού οκτανίου.