Εθνικό Πάρκο Wolf Trap (Συναυλίες, Εισιτήρια, & Περισσότερα)

Το Εθνικό Πάρκο Wolf Trap για τις Performing Arts φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα συναυλιών, συμπεριλαμβανομένων των pop, country, folk and blues, της ορχήστρας, του χορού, της όπερας. Το Wolf Trap εκτελεί παραστάσεις και προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα όλο το χρόνο σε τρεις χώρους παραστάσεων: το υπαίθριο Κέντρο Filene και το Children's Theatre in the Woods, και οι δύο βρίσκονται στο Εθνικό Πάρκο Wolf Trap για τις Τέχνες Τέχνης και The Barns at Wolf Trap, κάτω από το δρόμο από το εθνικό πάρκο και δίπλα στο Κέντρο Εκπαίδευσης στο Wolf Trap.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα περιλαμβάνουν μια ποικιλία μαθημάτων τέχνης, επιχορηγήσεις και ένα αναγνωρισμένο σε εθνικό επίπεδο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης. Βλ. Φωτογραφίες της Παγίδας Wolf

Κέντρο αρχείων

Το Filene Center είναι ένα περίπτερο συναυλιών 7000 θέσεων το οποίο είναι ιδανικό για καλοκαιρινές συναυλίες. Τα καθίσματα είναι υπό κάλυψη με ανοικτές πλευρές που κοιτάζουν προς τα έξω στους κυλιόμενους λόφους του πάρκου. Τα καθίσματα γκαζόν παρέχουν μια περιοχή όπου οι προστάτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν πικνίκ πριν και κατά τη διάρκεια της παράστασης. Εκτός από τις συναυλίες, το Κέντρο Filene είναι ένας χώρος για ποικίλα εκπαιδευτικά προγράμματα, master master classes, ειδικές εκδηλώσεις και ένα Holiday Sing-A-Long.

Οι πύλες ανοίγουν μιάμιση ώρα πριν από όλες τις παραστάσεις. Έχετε τη δυνατότητα να φέρετε το δικό σας φαγητό και ποτά και οι καρέκλες επιτρέπονται στο γκαζόν (αν και θα σας ζητηθεί να καθίσετε στο πίσω μέρος, έτσι δεν θα επηρεαστεί η θέα των άλλων προστάτων). Τα καθίσματα χλοοτάπητα έρχονται για πρώτη φορά σε σέρβις και οι παραστάσεις πραγματοποιούνται με βροχή ή λάμψη.

Οι αχυρώνες

Δύο αχυρώνες του 18ου αιώνα χρησιμεύουν ως μοναδικός χώρος για συναυλίες εσωτερικού χώρου με ακουστική πρώτης τάξης. Τα μεγαλύτερα καθίσματα του αχυρώνα είναι 284 άτομα στο κύριο επίπεδο και 98 στο χαντάκι. Ο μικρός αχυρώνας λειτουργεί ως χώρος υποδοχής. Τα αχυρώνα στο Wolf Trap είναι ένα υπέροχο μέρος για να απολαύσετε τζαζ, bluegrass, μουσική δωματίου, folk, κωμωδία, καμπαρέ και country music.

Παρακολουθήστε μια καλοκαιρινή παράσταση της εταιρείας Wolf Trap Opera Company. Οι πόρτες ανοίγουν 30 λεπτά πριν από κάθε εκτέλεση. Οι αχυρώνες ενοικιάζονται επίσης για συναντήσεις, συνέδρια και ιδιωτικά πάρτι. Δείτε το χρονοδιάγραμμα απόδοσης

Παιδικό θέατρο στο δάσος

Ειδικές παραστάσεις φιλικές προς την οικογένεια πραγματοποιούνται από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τις αρχές Αυγούστου στις 10:30 π.μ. τις Τρίτες μέχρι τα Σάββατα. Η μουσική, ο χορός, η αφήγηση, η κουκλοθέατρο και τα παιχνίδια είναι προσανατολισμένα προς παιδιά ηλικίας σχολικής ηλικίας. Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από $ 8 έως $ 10 και τα παιδιά κάτω των 2 ετών είναι δωρεάν. Η προπώληση των εισιτηρίων συνιστάται, καθώς πολλές παραστάσεις εκδίδονται. Το πάρκο Rangers του Πάρκου οδηγεί τους περιπάτους στη φύση μετά τις περισσότερες παραστάσεις του Theatre-in-the-Woods. Δείτε το χρονοδιάγραμμα απόδοσης

Κέντρο Εκπαίδευσης στο Wolf Trap

Το 2003, η Wolf Trap άνοιξε μια υπερσύγχρονη εκπαιδευτική εγκατάσταση για να φιλοξενήσει πρόβες, εργαστήρια, παιδικά μαθήματα, master classes, συναντήσεις και εκπαιδευτικές συναντήσεις. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα περιλαμβάνουν το εθνικό πανεπιστήμιο Wolf Trap Institute για την εκμάθηση τέχνης μέσα από τις τέχνες, το θέατρο των παιδιών στο δάσος, μια ποικιλία μαθημάτων για την εκπαίδευση στην τέχνη, τις επιχορηγήσεις και ένα εθνικό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης.

Εισιτήρια

Τα εισιτήρια για τις παραστάσεις του Wolf Trap μπορούν να αγοραστούν μέσω του Wolf Trap Box Office, καλώντας το 1 (877) WOLFTRAP ή online στο www.wolftrap.org Για ενημερωμένο πρόγραμμα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους.

Να φτάσουμε στην Παγίδα των Wolf

Το πάρκο βρίσκεται στο 1551 Trap Rd, Βιέννη, VA. Είναι περίπου 20 λεπτά από το κέντρο της Ουάσιγκτον, DC. Το λεωφορείο Wolf Trap Express ταξιδεύει από τη στάση του σταθμού μετρό West Falls Church κάθε 20 λεπτά ξεκινώντας δύο ώρες πριν από την ώρα του show.

Οδηγίες οδήγησης από την πρωτεύουσα Beltway (I-495): Πάρτε την έξοδο 45Α προς τη διαδρομή 267 West (Dulles Toll Road) προς το αεροδρόμιο Dulles, έξοδος προς την κρατική διαδρομή 676 / Trap Rd., Στρίψτε δεξιά προς το Trap Rd. Το Κέντρο Filene θα είναι στα δεξιά.

Φαγητό και ποτό
Οι συμμετέχοντες είναι ευπρόσδεκτοι και ενθαρρύνονται να φέρουν τα δικά τους τρόφιμα και ποτά, συμπεριλαμβανομένων αλκοολούχων ποτών. Το εστιατόριο OVATIONS του Wolf Trap περιλαμβάνει ένα περίτεχνο μπουφέ καθώς και τέσσερα γαστρονομικά καλάθια πικνίκ, τα οποία είναι διαθέσιμα για παραλαβή πριν από την επίδειξη. Για λεπτομέρειες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.wolftrap.org/dining. Όλα τα ψυγεία και οι σάκοι, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, θα επιθεωρούνται πριν εισέλθουν στο Κέντρο Filene.

Οι ψύκτες πρέπει να είναι 15 "x 15" x 22 "(48 γρ.) Ή μικρότεροι. Όλοι οι άλλοι σάκοι πρέπει να είναι 14" x 13 "x 10" ή μικρότεροι.

Καλοκαίρι 2016 Στιγμιότυπα απόδοσης

Περισσότερα για την ψυχαγωγία της Ουάσιγκτον