Τα Spookiest Places στην Ιταλία

Πού να δείτε μούμιες, κατακόμβες και τρομακτικά σημεία στην Ιταλία

Αυτά τα τρομακτικά μέρη στην Ιταλία μπορούν να επισκεφθούν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και είναι ιδιαίτερα καλά αν θέλετε να φτιάξετε το δικό σας ταξίδι αποκριών. Ενώ μερικά σημεία μπορεί να είναι λίγο τρομακτικά για τα μικρά παιδιά, τα μεγαλύτερα παιδιά και οι έφηβοι συχνά απολαμβάνουν αυτά τα ανατριχιαστικά αξιοθέατα.

Σκελετοί, κατακόμβες και επισκέψεις με καθοδήγηση

Οι πιο διάσημες κατακόμβες της Ιταλίας είναι οι κατακόμβες έξω από τη Ρώμη στο παλιό Appian Way . Επιλέξτε την ξενάγηση της Ιταλίας Appia Antica περιλαμβάνει μια επίσκεψη σε μια από τις κατακόμβες και τον τάφο της Cecilia Metella (περιλαμβάνει μεταφορά από το ξενοδοχείο σας).

Η εκδρομή του Roman Guy Catacombs περιλαμβάνει επίσης μια επίσκεψη στο Appian Way και κατακόμβες καθώς και μια σε βάθος ματιά στις αρχαίες τοποθεσίες κάτω από μια εκκλησία. Οι περιηγήσεις στην περιήγηση της Ιταλίας Crypts, Bones και Catacombs περιλαμβάνουν τις κατακόμβες της Saint Priscilla, την Κρύπτη Capuchin και τα αρχαία λείψανα κάτω από μια εκκλησία της Ρώμης.

Υπάρχουν επίσης καλές κατακόμβες στη Σικελία και στο ιστορικό κέντρο της Νάπολης.

Μούμιες στην Ιταλία

Τα πιο spookiest μέρη που έχω επισκεφτεί στην Ιταλία είναι τα εκθέματα μούμιου στο Μουσείο Μούμης του Ferentillo κάτω από την εκκλησία του Santo Stefano στην Ούμπρια και στο νεκροταφείο των μούμιων στην Εκκλησία των Νεκρών του Urbania στο Le Marche. Υπάρχουν επίσης μούμιες κοντά στο Παλέρμο, τη Σικελία στη Μονή Καπουτσίνων και στην Κρύπτη Καπουτσίνων στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης. Αυτές οι μούμιες έχουν διατηρηθεί φυσικά και οι οθόνες μπορεί να είναι μια μακάβρια θέα, που δεν συνιστάται για μικρά παιδιά.

Τα κρανία στην Απουλία

Ο καθεδρικός ναός στο Otranto, στη χερσόνησο Salento (το τακούνι της μπότας), διαθέτει ένα παρεκκλήσι αποτελούμενο από κρανία και οστά από τους περισσότερους από 800 μάρτυρες που σκοτώθηκαν κατά την τουρκική εισβολή το 1480.

Στο Gravina της Puglia, υπάρχει μια σπηλιά όπου μπορείτε να δείτε κρανία και σκελετό.

Scary Places στη Ρώμη

Οι τρομακτικοί τόποι της Ρώμης περιλαμβάνουν κατακόμβες και κρύπτες, το Μουσείο του Καθαρισμού, ένα σπίτι τέρας και τη νεκρόπολη του Βατικανού κοντά στη Ρώμη. Μερικά από τα λείψανα στις εκκλησίες της Ρώμης μπορεί να είναι αρκετά τρομακτικά, όπως, για παράδειγμα, αμφιβολίες για το δάχτυλο του St.

Thomas και ένα κομμάτι του κεφαλιού του Ιωάννη του Βαπτιστή.

Monster Park

Αν και δεν είναι πραγματικά τρομακτικό, το Bomarzo Monster Park γεμίζει με γλυπτά τέρατα και μυθικά πλάσματα. Αυτό είναι ένα αγαπημένο σημείο για να πάρετε τα παιδιά.

Μάγισσες στην Ιταλία

Το Μπενεβέντο , στη νότια Ιταλία, ονομάζεται Πόλη των Μάγιστων και οι στρέφες (μάγισσες) αποτελούν μεγάλο μέρος της λαογραφίας τους. Είναι γνωστά για προϊόντα strega , όπως καραμέλα και λικέρ.

Στη βόρεια Ιταλία, κοντά στην ιταλική Ριβιέρα, το χωριό Triora είναι γνωστό για τις δοκιμές μάγισσας του 16ου αιώνα και διαθέτει ένα μουσείο αφιερωμένο στις μάγισσες που βασανίστηκαν και σκοτώθηκαν εκεί.

Τα νησιά Καραντίνας και Νεκροταφείου της Βενετίας

Το San Michelle είναι το νεκροταφείο της Βενετίας με δύο εκκλησίες και πολλούς τάφους. Ένας καλός χρόνος για να επισκεφθείτε είναι στις αρχές Νοεμβρίου, όταν το νεκροταφείο είναι γεμάτο λουλούδια για την Ημέρα της Ψυχής.

Κατά τη διάρκεια της πανώλης, το Lazaretto Vecchio χρησιμοποιήθηκε ως κέντρο καραντίνας για τα θύματα και πρόσφατα αποκαλύφθηκαν μαζικοί τάφοι θυμάτων πανώλης. Παρόλο που δεν μπορείτε να επισκεφθείτε το Lazaretto Vecchio αυτή τη στιγμή, κοντά στο Lazzaretto Nuovo χρησιμοποιήθηκε ως χώρος απομόνωσης και απομόλυνσης και μπορεί να επισκεφθείτε μια ξενάγηση από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο. Εξερευνήστε το ρόλο της πανούκλας στη Βενετία με τη Βενετική Αναγέννηση της Select Italy μετά την περιήγηση της πανούκλας.

Νάπολη νεκροταφείο σπηλιά και κατακόμβες

Περισσότερα από 40.000 πτώματα βυθίστηκαν σε μια σπηλιά ακριβώς έξω από τα τείχη της Νάπολης, τα περισσότερα όταν η πληγή έπληξε τη Νάπολη. Σε κοντινή απόσταση μπορείτε να επισκεφθείτε και τις οργισμένες καταρράκτες του San Gaudioso . Λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο επίσκεψης αυτών των δύο ασυνήθιστων τοποθεσιών στο Walks of Italy Halloween Edition.

Μεσαιωνικά Μουσεία Βασανιστηρίων

Πολλές πόλεις της Τοσκάνης και της Ούμπριας έχουν μουσεία βασανιστηρίων που φιλοξενούν αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για βασανιστήρια στα θύματα κατά τη διάρκεια της Ιεράς Εξέτασης. Το San Gimignano έχει ένα από τα καλύτερα μουσεία και κάτω από την εκκλησία της Santa Maria Maggiore στο Narni στην Ούμπρια, μπορείτε να επισκεφτείτε τους υπόγειους θαλάμους βασανιστηρίων.

Απόκριες στην Ιταλία

Αν βρίσκεστε στην Ιταλία στην Ημέρα των Αγίων (Απόκριες), εξετάστε το Urban Trekking , ειδικές περιπάτους για ειδικές νυχτερινές επισκέψεις σε μεσαιωνικούς πύργους, κρύπτες, μπουντρούμια ή κάστρα.