Ιούλιο Φεστιβάλ και εκδηλώσεις διακοπών στην Ιταλία

Ιταλικά Φεστιβάλ, Διακοπές και Ειδικές Εκδηλώσεις τον Ιούλιο

Ο Ιούλιος είναι ένας σπουδαίος μήνας για φεστιβάλ στην Ιταλία. Το διάσημο Palio της Σιένα λαμβάνει χώρα στις 2 Ιουλίου. Δύο από τα αγαπημένα μου είναι τον Ιούλιο, το Festa della Madonna Bruna και το L'Ardia di San Costantino . Σχεδόν παντού στην Ιταλία, θα δείτε αφίσες για φέστα ή σαγκρά, σε μεγάλες πόλεις και μικρά χωριά, όπου μπορείτε συχνά να δοκιμάσετε φθηνό τοπικό φαγητό.

Σε όλη την Ιταλία θα βρείτε υπαίθρια μουσικά φεστιβάλ, συχνά στην κεντρική πλατεία, καθώς και αυτά τα μεγάλα φεστιβάλ μουσικής το καλοκαίρι .

Να είστε βέβαιος να προγραμματίσετε μπροστά αν θέλετε να παρακολουθήσετε ένα διάσημο φεστιβάλ.

Il Palio di Siena - Η περίφημη ιπποδρομία της Σιένα γύρω από την κεντρική πλατεία, Piazza del Campo , πραγματοποιείται στις 2 Ιουλίου και 16 Αυγούστου. Μπορεί να μπορείτε να τραβήξετε μια στάση, τα αποκλειστικά καθίσματα να πωλούνται εκ των προτέρων. Πριν από τον αγώνα, υπάρχει μια εντυπωσιακή πομπή με ανθρώπους με μεσαιωνική φορεσιά. Περισσότερο:

Η Festa della Madonna Bruna γιορτάζεται στις 2 Ιουλίου στην πόλη Matera , μια ενδιαφέρουσα πόλη με σπηλαιοκατοικίες , sassi , στην περιοχή Basilicata της νότιας Ιταλίας. Ένα τεράστιο πλωτό μέρος της Madonna Bruna περπατάει μέσα από την πόλη. Τέλος, το άγαλμα επιτίθεται, αποσυντίθεται και καίγεται συνοδεύεται από μια εντυπωσιακή έκθεση πυροτεχνημάτων πάνω από το sassi , την καλύτερη εμφάνιση πυροτεχνημάτων που είχα δει ποτέ. Διαβάστε περισσότερα για το Festa della Madonna Bruna.

Ένα μεσαιωνικό Φεστιβάλ πραγματοποιείται την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου στη Brisghella , μια ενδιαφέρουσα μεσαιωνική πόλη λόφου και κέντρο spa στην περιοχή Emilia-Romagna της βόρειας Ιταλίας.

Το Nostra Signora di Montallegro πραγματοποιείται στις αρχές Ιουλίου στην παραθαλάσσια πόλη του Rapallo της Λιγουρίας . Το επίκεντρο είναι η πομπή. Μια έκθεση πυροτεχνημάτων κορυφώνεται το φεστιβάλ στις 3 Ιουλίου.

Το Giostra della Quintana είναι ένα αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Foligno το πρώτο Σάββατο του Ιουλίου και τη δεύτερη Κυριακή του Σεπτεμβρίου.

Περισσότεροι από 600 συμμετέχοντες ανταγωνίζονται φορώντας παραδοσιακά ρούχα του 17ου αιώνα. Υπάρχουν συνήθως αρκετές χιλιάδες θεατές, αλλά ακόμα κι αν δεν μπορείτε να δείτε το joust, θα δείτε πιθανώς τους ανθρώπους που περπατούν στα κοστούμια τους.

Το L'Ardia di San Costantino είναι ένας αγώνας ιπποδρομιών γύρω από το Ιερό του San Costantino στην κεντρική πόλη της Σαρδηνίας Sedilo , 5-7 Ιουλίου. Ο αγώνας διεξάγεται δύο φορές το βράδυ και πάλι το επόμενο πρωί, αφού οι περισσότεροι αναβάτες έπιναν όλη τη νύχτα! Υπάρχουν επίσης καμπίνες τροφίμων, έτσι είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε μερικές σπεσιαλιτέ της Σαρδηνίας. Διαβάστε περισσότερα για το L'Ardia di San Costantino .

Το U Fistinu της Αγίας Ροζαλίας είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Σικελίας που πραγματοποιήθηκε στις 10-15 Ιουλίου στο Παλέρμο . Η πομπή συγκεντρώνεται γύρω από ένα ψηλό πλωτήρα 50 ποδιών με ένα άγαλμα της Αγίας Ροζαλίας και μια μουσική μπάντα μέσα. Υπάρχουν πολλά πανηγύρια και μουσική.

Η Ημέρα των Χριστουγέννων είναι η τρίτη Κυριακή του Ιουλίου στο νησί Giudecca της Βενετίας. Υπάρχει μια παρέλαση διακοσμημένων σκαφών και μια μεγάλη έκθεση πυροτεχνημάτων γύρω από τα μεσάνυχτα.

Η Disfida degli Arceri di Terra e di Corte πραγματοποιείται στα μέσα Ιουλίου στο Fivizzano της βόρειας Τοσκάνης. Τοξότες από κάθε γειτονιά συναγωνίζονται σε μια επανάληψη ενός μεσαιωνικού φεστιβάλ με κοστούμια και ρίπτες σημαίας.

Η οδός Festa de'Nontari πραγματοποιείται στη γειτονιά Trastevere της Ρώμης κατά τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Ιουλίου. Επίσης στη Ρώμη στα τέλη Ιουλίου είναι μια διεθνής επίδειξη μόδας στα Ισπανικά Σκαλοπάτια, Donne Sotte Le Stelle .

Το Terzieri Palio πραγματοποιείται από την τρίτη έως τις τέταρτες Κυριακές τον Ιούλιο στην μικρή ιστορική πόλη Montecassiano, στην κεντρική περιοχή Marche. Το Palio επανενεργοποιεί ιστορικούς διαγωνισμούς από τις αρχές του 1400 μεταξύ των τριών γειτονιών της πόλης (terzieri). Άλλα γεγονότα περιλαμβάνουν παρελάσεις με συμμετέχοντες σε μεσαιωνική φορεσιά, μεσαιωνικές σκηνές δρόμου, μουσική και στάσεις τροφίμων.

La Giostra dell'Orso , Bear Joust, στις 25 Ιουλίου στην Πίσωια γιορτάζει τον Άγιο Ιάκωβο, πολιούχο της Πίσωιας.

Η γιορτή του Απόστολου Sant'Andrea γιορτάζεται στην Πεσκάρα, στην Αδριατική ακτή, την τελευταία Κυριακή του Ιουλίου με μια τεράστια παρέλαση αλιευτικών σκαφών στα ανοικτά των ακτών.

Το Festa del Cristo degli Abissi έχει μια ασυνήθιστη πομπή - στο υποβρύχιο άγαλμα του Χριστού στο San Fruttuoso στην ακτή της Λιγουρίας στις 29 Ιουλίου. Το χάλκινο άγαλμα ύψους 2,5 μέτρων, χτισμένο από μετάλλια ναυτικών και αθλητών και μερών πλοίων και καμπάνες, είναι αφιερωμένο σε όσους έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα. Μια στήλη δάφνης τοποθετείται στη βάση του αγάλματος και η μάζα κρατιέται στην παραλία.

Αναζητήστε μουσικές συναυλίες σε κάστρα, εκκλησίες και πλατείες σε όλη την Ιταλία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αν και θα βρείτε υπαίθρια μουσική και καλλιτεχνικές παραστάσεις σε πολλές πόλεις της Ιταλίας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, εδώ είναι μερικές συστάσεις. Εάν πηγαίνετε σε ένα από τα μεγάλα φεστιβάλ, φροντίστε να κλείσετε ένα δωμάτιο μπροστά καθώς τα ξενοδοχεία θα είναι συνήθως γεμάτα.

Για περισσότερα μεγάλα μουσικά φεστιβάλ, δείτε τα κορυφαία φεστιβάλ θερινής μουσικής στην Ιταλία.

Το Φεστιβάλ dei Due Mondi , Φεστιβάλ των δύο κόσμων, είναι ένα από τα πιο διάσημα φεστιβάλ καλλιτεχνικών παραστάσεων της Ιταλίας, με τη συμμετοχή μερικών από τους κορυφαίους καλλιτέχνες του κόσμου και περιλαμβάνει συναυλίες, όπερες, μπαλέτα, ταινίες και τέχνη. Το φεστιβάλ ξεκίνησε το 1958 από τον συνθέτη Gian Carlo Menotti με σκοπό να συγκεντρώσει τους παλιούς και νέους κόσμους της Ευρώπης και της Αμερικής. Βρίσκεται στο Spoleto στην κεντρική περιοχή της Umbria της Ιταλίας.

Το Φεστιβάλ Τζαζ της Umbria στην Περούτζια είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ, ζωγραφίζοντας ερμηνευτές από όλο τον κόσμο. Εκτός από τις εκδόσεις που έχουν κυκλοφορήσει με εισιτήρια, υπάρχει πολλή μουσική στους δρόμους της Περούτζια κατά τις ημέρες του φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ Μουσικής Trasimeno, επίσης στην Ούμπρια, είναι μια σειρά παραστάσεων κλασικής μουσικής στις όχθες της λίμνης Trasimeno , Περούτζια και Gubbio τον Ιούλιο.

Το Estate Romana είναι ένα φεστιβάλ μουσικής και καλλιτεχνικών έργων με εκδηλώσεις σε όλη τη Ρώμη το καλοκαίρι. Αναζητήστε πληροφορίες στο τουριστικό γραφείο ή σε αφίσες στη Ρώμη ή ελέγξτε την ιστοσελίδα για ενημερώσεις.

Η Όπερα Verona είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές θερινών όπερων. Οι όπερες εκτελούνται σε ανοιχτό χώρο στο εκπληκτικό ρωμαϊκό αμφιθέατρο της Βερόνας, μια πόλη ανάμεσα στο Μιλάνο και την Τοσκάνη.
Χάρτης και ταξιδιωτικός οδηγός Βερόνας Θέση Όπερας της Βερόνας Βερονα Opera Εισιτήρια από Select Ιταλία

LakeComo Φεστιβάλ : Μουσική στο LakeComo έχει καλοκαιρινές παραστάσεις γύρω από τη λίμνη που αρχίζει τον Ιούλιο.

Το φεστιβάλ διαθέτει διεθνείς ερμηνευτές καλλιτέχνες και συνθέτες κάθε χρόνο σε όμορφες τοποθεσίες γύρω από τη λίμνη Κόμο , με υπέροχη θέα και βολικό για ξενοδοχεία.

Το Φεστιβάλ Puccini πραγματοποιείται στο υπαίθριο θέατρο στο Torre del Lago Puccini , 5χλμ. Από το Viareggio και 25χλμ. Από την Πίζα και τη Λούκα. Οι παραστάσεις τον Ιούλιο και τον Αύγουστο περιλαμβάνουν διάφορες όπερες. Άλλες συναυλίες και χορευτικές παραστάσεις πραγματοποιούνται μερικές φορές και στο θέατρο. Τα εισιτήρια του Puccini Festival μπορούν να αγοραστούν από την Select Italy σε δολάρια ΗΠΑ ή στην ιστοσελίδα.

Το διεθνές μουσικό φεστιβάλ InterHarmony πραγματοποιείται στη μεσαιωνική ορεινή πόλη Arcidosso της Τοσκάνης για 4 εβδομάδες τον Ιούλιο. Το φεστιβάλ περιλαμβάνει μουσική δωματίου, σόλο παραστάσεις, φωνή και δύο συμφωνικές συμφωνίες ορχήστρας. Κάθε σύνοδος έχει περίπου 150 κλασικούς μουσικούς που προέρχονται από όλο τον κόσμο.

Το Tuscia Opera Festival, που πραγματοποιήθηκε στο Viterbo στην περιοχή Lazio βόρεια της Ρώμης, είναι μια μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσετε την όπερα σε έναν ιστορικό υπαίθριο χώρο χωρίς να πληρώσετε τεράστια τιμή.

Η σύνθεση του Soundscape και η ανταλλαγή επιδόσεων είναι ένα φεστιβάλ για τη νέα μουσική στην Ιταλία, τόσο οργανικά όσο και φωνητικά. Το Soundscape πραγματοποιείται στο Maccagno, ένα όμορφο σημείο στη λίμνη Maggiore .

Το Incontri στο Terra di Siena - Πολιτιστικές συναντήσεις στη Νότια Τοσκάνη φιλοξενεί μια σειρά τεσσάρων συναυλιών, συνήθως στα τέλη Ιουλίου, στο όμορφο La Foce Estate (όπου μπορείτε επίσης να νοικιάσετε εβδομαδιαία διαμερίσματα) στην Val d'Orcia νότια της Σιένα.

Υπάρχουν επίσης εκθέματα θερινής τέχνης.

Το Soundlabs Festival, στα τέλη Ιουλίου ή στις αρχές Αυγούστου, είναι ένα μικρό, χειροποίητο ανεξάρτητο μουσικό φεστιβάλ με σημαντικές ανεξάρτητες διεθνείς μουσικές εκθέσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Ιταλία. Έχει πραγματοποιηθεί στο Roseto degli Abruzzi , περίπου δύο ώρες από τη Ρώμη στην περιφέρεια Abruzzo της κεντρικής Ιταλίας. Το Abruzzo είναι μια πολύ γραφική περιοχή που βλέπει λιγότερους τουρίστες από ορισμένες άλλες περιοχές της Ιταλίας. Το Roseto degli Abruzzi βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Πεσκάρα. Δείτε περισσότερα για την περιφέρεια του Abruzzo Η πόλη της Πεσκάρα διοργανώνει επίσης τον Ιούλιο επίσης ένα διεθνές φεστιβάλ τζαζ .

Το Music Fest Perugia είναι ένα μεγάλο φεστιβάλ κλασικής μουσικής με νέους μουσικούς. Συναυλίες πραγματοποιούνται στα τέλη Ιουλίου και Αυγούστου στην Περούτζια της Ούμπριας, σε πολλά ιστορικά μνημεία και εκκλησίες της Περούτζια. Πληροφορίες προγράμματος και εισιτηρίων στο MusicFestPerugia

Οι οπαδοί της Όπερας δεν θα θέλουν να χάσουν την ευκαιρία να δουν την όπερα σε ένα όμορφο εξωτερικό περιβάλλον. Η Ρώμη και η Βερόνα είναι δύο από τις καλύτερες θέσεις για θερινή όπερα. Δείτε τις κορυφαίες ιταλικές όπερες για λεπτομέρειες.