Παλιό Φεστιβάλ της Σιένα

Horse Race και Φεστιβάλ στην Piazza της Σιένα, Ιταλία

Το Παλιό της Σιένα

Η συναρπαστική ιπποδρομία για το Palio της Σιένα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και γνωστά ιστορικά φεστιβάλ στην Ιταλία. Ο διαγωνισμός για να κερδίσει το Palio είναι ένας αγώνας ιπποδρομιών που εκτελείται στην κεντρική πλατεία της Σιένα με ανεμιστήρα, Piazza del Campo ή Il Campo .

Η Σιένα χωρίζεται σε 17 γειτονιές, ή αντιστρόφως , το καθένα με αναβάτη. Δέκα contrade συμμετέχουν στον πρώτο αγώνα, 2 Ιουλίου, που επιλέγεται με κλήρωση 20 ημέρες πριν από τον αγώνα.

Τα άλλα επτά και τρία από τον αγώνα του Ιουλίου ανταγωνίζονται την 16η Αυγούστου. Τα άλογα αποδίδονται στους αναβάτες με ισοπαλία τρεις ημέρες πριν τον αγώνα. Υπάρχουν και άλλα γεγονότα γύρω από τις ημέρες του Palio, επίσης, από τις 29 Ιουνίου και 13 Αυγούστου.

Τι είναι το Palio;

Οι άνθρωποι συχνά πιστεύουν λανθασμένα ότι ένα Palio είναι αγώνας ιπποδρομιών ή ότι το μόνο palio κρατείται στη Σιένα. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές παλέτες στην Ιταλία. Το ίδιο το παλιό είναι το πανό που κέρδισε στο διαγωνισμό. Μάθετε περισσότερα με τον ορισμό Palio .

Η φυλή Palio της Σιένα

Η μέρα του αγώνα ξεκινάει με μια ειδική μάζα, μια δοκιμαστική εκδρομή των jockeys και ευλογία των αλόγων. Το απόγευμα που ξεκινάει γύρω στις 3 μ.μ., υπάρχει μια πομπή μέσω του ιστορικού κέντρου της Σιένα με κοστούμιους συμμετέχοντες από κάθε αντιπαράθεση και παραστάσεις από ρίπτες σημαίας. Η ιστορική παρέλαση τελειώνει στην Piazza del Campo.

Πριν από τον αγώνα η σειρά εκκίνησης αποφασίζεται από την κλήρωση και τα άλογα παρατάσσονται πίσω από ένα σχοινί, την παραδοσιακή πύλη εκκίνησης.

Ο αγώνας είναι περίπου 1000 μέτρα συνολικά, με άλογα που περιστρέφονται από το μονοπάτι τρεις φορές, παίρνοντας λιγότερα από δύο λεπτά. Η αντεπίθεση του νικητήριου αλόγου απονέμεται στο παλάτι ή στη σημαία νίκης. Κερδίζοντας το Palio είναι μια τεράστια τιμή και ο αγώνας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.

Πώς να δείτε τη φυλή Siena Palio

Οι παλιοί αγώνες είναι πολύ γεμάτοι - ίσως να είστε σε θέση να παγιδεύσετε ένα σταθερό μέρος (υπάρχει χώρος στάθμευσης για περίπου 28.000), αλλά οι θέσεις (33.000) που προορίζονται συνήθως πωλούνται εκ των προτέρων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σημαία που σέρνει από διάφορα μέρη της πόλης. ένα από τα καλύτερα αλλά πιο πολυσύχναστα μέρη είναι από το Duomo. Φροντίστε να κάνετε κράτηση σε ένα ξενοδοχείο εκ των προτέρων - εδώ είναι τα κορυφαία ξενοδοχεία Siena .

Αγοράστε αποκλειστικά seat Palio εισιτήρια από Select Italy .

Επισκεφθείτε την πόλη της Τοσκάνης της Σιένα

Δείτε το ταξιδιωτικό μας οδηγό της Σιένα για πληροφορίες επισκεπτών, συμπεριλαμβανομένων αυτών που πρέπει να δείτε και να κάνετε, και ελέγξτε τον χάρτη μεταφορών της Τοσκάνης για την τοποθεσία της Σιένα και πώς θα φτάσετε με το τρένο. Για μια καλή επισκόπηση των καλύτερων πόλεων της πόλης, κάντε κράτηση για τη μισή μέρα περιήγηση, Ανακαλύπτοντας τα αριστουργήματα της Σιένα από την Select Italy .