Το κόκκινο φόρεμα τρέχει στο μεγάλο εύκολο

Το New Orleans Hash House Harriers περιγράφει τον εαυτό του ως "μια λέσχη ποτών με ένα τρέχον πρόβλημα." Οι στόχοι τους είναι απλοί, να προωθήσουν την σωματική καταλληλότητα μεταξύ των μελών, να απαλλαγούν από τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου, να αποκτήσουν μια καλή δίψα και να την ικανοποιήσουν στην μπύρα και τελικά να πείσουν τα παλαιότερα μέλη ότι δεν είναι τόσο παλιά όσο αισθάνονται. Οι Harriers επίσης χορηγούν το κόκκινο φόρεμα που τρέχει μέσω του Marigny κάθε καλοκαίρι.

Είναι ένα τεράστιο γεγονός με συμμετοχή περισσότερων από 4000 δρομέων. Είναι συνήθως στα μέσα Αυγούστου, όταν είναι πολύ ζεστό και υγρό, γι 'αυτό δώστε στους ανθρώπους αυτούς τη μεγάλη πίστωση για τη λειτουργία αυτής της εποχής του χρόνου.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Το τρέξιμο είναι συνήθως μέσα από το Marigny και ξεκινά από το Washington Square Park, που βρίσκεται στη γωνία της Royal Street και των Elysian Fields. Οι εορτασμοί αρχίζουν στις 9 π.μ., με την πραγματική διαδρομή να ξεκινάει το μεσημέρι, περνώντας από το Marigny.

Είναι όλα για φιλανθρωπία

Οι Harriers, αν και είναι αναμφισβήτητα ένας εκκεντρικός δεσμός, είναι μια φιλανθρωπική ομάδα. Όλα τα χρήματα πηγαίνουν στις τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις και μπορείτε να δείτε ακριβώς πού πηγαίνουν τα χρήματα.

Οι κανόνες

Επειδή το κόκκινο φόρεμα είναι στο κατοικημένο τμήμα της Marigny, υπάρχουν κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε.

Κόστος και εγγραφή

Το κόστος για την εγγραφή είναι οπουδήποτε από $ 50 έως $ 70 ανάλογα με το πόσο νωρίς θα εγγραφείτε. Δεν είναι καλή ιδέα να περιμένετε μέχρι την ημέρα του αγώνα επειδή αυτό είναι ένα δημοφιλές γεγονός και η εγγραφή είναι περιορισμένη.