Εορτασμός των γενεθλίων του Elvis Presley

Η γιορτή γενεθλίων Elvis Presley είναι μεγάλη διασκέδαση στο Graceland στο Μέμφις. Το 2016 ένα νέο εκθέμα θα κάνει ντεμπούτο ενώ κάποια παλιά αγαπημένα γεγονότα θα επιστρέψουν για να βοηθήσουν να γιορτάσουν τα 81α γενέθλια του βασιλιά της Rock 'n' Roll στις 8 Ιανουαρίου.

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου:

Νέο Elvis στο Hollywood VIP Έκθεση:

Το νέο εκθετήριο 2016 VIP, "Elvis στο Χόλιγουντ: Από το Teen Idol ως το Leading Man", ανοίγει στις 9 π.μ. στις 7 Ιανουαρίου στο Graceland.

Η έκθεση θα αναδείξει τον χρόνο του Elvis Presley στην ασημένια οθόνη με αντικείμενα από κινηματογραφικές ταινίες του Χόλιγουντ όπως "Love Me Tender", "Loving You" και "Viva Las Vegas".

Η δημοπρασία στο Graceland:

Στις 7 το μεσημέρι στο Graceland Archives Studio οι οπαδοί και οι συλλέκτες του Studio θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια onsite και online δημοπρασία, η οποία θα περιλαμβάνει έργα που έχουν πιστοποιηθεί από το Graceland Authenticated. Όλα τα αντικείμενα προσφέρονται από τρίτους συλλέκτες. Η είσοδος είναι μόνο με εισιτήριο, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για αγορά στο Graceland στις 7 Ιανουαρίου.

Club Elvis:

Από τις 8 μ.μ. έως τις 11 μ.μ. στο Μουσείο Αυτοκινήτου Elvis Presley ένα ιδιωτικό πάρτι γεμάτο με τους οπαδούς του Elvis θα παρουσιάσει τον DJ Alex Ward να γυρίζει τα αρχεία Elvis για ακρόαση και χορό. Ένα μπαρ με μετρητά θα περιλαμβάνει ενήλικες ποτά και αναψυκτικά. Τα εισιτήρια είναι 25 ευρώ.

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου:

Τελετή διακήρυξης γενεθλίων Elvis:

Στις 9:30 π.μ. στο Graceland North Lawn, μια ελεύθερη τελετή με τους αξιωματούχους της Graceland και του Elvis Presley Enterprises θα περιλαμβάνει μια κοπή για τα τούρτα γενεθλίων και μια διακήρυξη της Ημέρας Elvis Presley από τους αξιωματούχους του Memphis και της Shelby County.

Η εκδήλωση μπορεί να παρακολουθείται μέσω ζωντανής ροής.

Τούρτα και καφές γενεθλίων:

Στις 10:30 π.μ. στο πλέγμα Chrome στο Graceland Plaza οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δωρεάν τούρτα γενεθλίων και καφέ.

Lowell Hayes Εμφάνιση κορμού:

Από τις 10:30 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ. στη Γκαλερί Ελβις θα γίνει μια κούρσα που θα παρουσιάσει το κοσμηματοπωλείο Lowell Hays, τον δημιουργό του διάσημου δακτυλίου TCB του Elvis.

Επίσημη δεξίωση Graceland Insiders και περιήγηση Graceland:

Από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., αυτή η ειδική εκδήλωση γεννιέται αποκλειστικά για τα μέλη της επίσημης εταιρείας Graceland Insiders. Η εκδήλωση περιλαμβάνει μια ιδιωτική βραδιά περιήγησης στο Graceland, διακοσμημένη για τις διακοπές, καθώς και μια υποδοχή στο Graceland Plaza. Το προοδευτικό γεγονός θα περιλαμβάνει τα αεροπλάνα, το Μουσείο αυτοκινήτων του Elvis Presley, την εμπειρία Archives Graceland και με ειλικρίνεια τον Elvis.

Σάββατο 9 Ιανουαρίου:

Πρόεδρος του Fan Club:

Από τις 9 π.μ. έως τις 11 π.μ. στο Graceland Archives Studio Οι οπαδοί του Elvis θα γιορτάσουν το έργο των fan clubs του Elvis Presley κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης με ειδικές παρουσιάσεις. Ο πιανίστας Glenn Derringer, ο οποίος ερμήνευσε το ίδιο θέαμα Dorsey Brothers Stage το 1956, όπου ο Elvis έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο, θα μοιραστεί την ιστορία του με τον Elvis. Πρώην βασίλισσα ομορφιάς Ιούνιος Juanico, ο οποίος χρονολογείται από το Elvis το 1955 και το 1956. Τα εισιτήρια είναι $ 20.

Hound Dog Tour: Μια μουσική περιήγηση στην πόλη Γιορτάζοντας τον Elvis από Backbeat Tours:

Στις 13:30, μια περιοδεία αναχωρεί από το παράθυρο του Backbeat Tours στο Blues Club του BB King στην οδό 143 Beale. Η περιοδεία του Elvis αφιερώνει μια μοναδική προσέγγιση για να μοιραστεί την κληρονομιά του Elvis σε μια συναυλία υψηλής ενέργειας και τα αξιοθέατα περιοδεία όλα έλασης σε ένα. Η ειδική διήμερη εκδρομή περιλαμβάνει επίσης προαιρετική επίσκεψη στο διαμέρισμα της οικογένειας Presley στα Courtyards της Lauderdale.

Οι ιδρυτές δείχνουν και λένε:

Στις 4 μ.μ. στο Graceland Archives Studio θα είναι μια εκδήλωση μόνο για πρόσκληση για να δείτε μια ειδική παρουσίαση κομμάτια από τα αρχεία Graceland.

Αγάπη μου Προσφορά: Τα μεγάλα τραγούδια αγάπης Elvis:

Στις 7.30 μ.μ. στο Cannon Center for Performing Arts ο τραγουδιστής και ο μουσικός Terry Mike Jeffrey ενώνει τη Συμφωνική Ορχήστρα του Memphis με τραγούδια του Elvis.

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου:

Hound Dog Tour: Μια μουσική περιήγηση στην πόλη Γιορτάζοντας τον Elvis από Backbeat Tours:

Στις 10 το πρωί η ειδική εκδρομή αναχωρεί από το παράθυρο Backbeat Tours στο BB King's Blues Club. Η ειδική περιοδεία στα αξιοθέατα του Elvis είναι μια συναυλία υψηλής ενέργειας με ρόδες και διαρκεί τρεις ώρες.