Πόσα παιδιά έχει ο Elvis Presley;

Ενημερώθηκε τον Αύγουστο του 2017 από την Holly Whitfield

Ερώτηση: Πόσα παιδιά έχει ο Elvis Presley;

Απάντηση: Ο Elvis Presley έχει μόνο μία κόρη. Η Lisa Marie Presley γεννήθηκε στις 1 Φεβρουαρίου 1968, ακριβώς εννέα μήνες μετά την ημέρα που παντρεύτηκαν οι γονείς της.

Lisa Marie Presley Βιογραφία

Η Lisa Marie Presley είναι η κόρη του Elvis και Priscilla Presley. Η μητέρα της ήταν 21 ετών όταν παντρεύτηκε τον Έλβις το 1967 στο Λας Βέγκας μετά από χρόνια ερωτοτροπίας.

Όταν η Lisa Marie ήταν έξι, το 1973, οι γονείς της χώρισαν και έζησε μαζί με τη μητέρα της.

Μετά το θάνατο του Elvis στις 16 Αυγούστου 1977, η μοναδική του κόρη Lisa Marie ήταν κληρονόμος της κληρονομιάς μαζί με την γιαγιά της Minnie Mae Presley και τον παππού της Vernon Presley. Ήταν εννέα ετών όταν πέθανε ο πατέρας της. Αφού πέθανε και γύρισε 25, ορκίστηκε κληρονόμησε το κτήμα Elvis Presley, το οποίο εκτιμάται ότι αξίζει περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια την εποχή εκείνη.

Η Lisa Marie συμμετείχε ενεργά στη διοίκηση του The Elvis Presley Trust και της Elvis Presley Enterprises καθ 'όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990 μέχρι το 2005, όταν πώλησε το πλειοψηφικό της ενδιαφέρον για το ΕΠΕ.

Lisa Marie γάμοι & προσωπική ζωή

Η κόρη του Elvis Presley παντρεύτηκε τέσσερις φορές. Πρώτον, στον μουσικό Danny Keough το 1988. Δεύτερον, ο ποδοσφαιριστής Μάικλ Τζάκσον το 1994. Διαζευγμένος το 1996. Στη συνέχεια, η Λίζα Μαρία παντρεύτηκε και διαζευγάστηκε ο ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ σε μόλις 108 μέρες το 2002.

Τέλος, παντρεύτηκε τον Michael Lockwood το 2006 προτού ανακοινώσει το διαζύγιο το 2016.

Έχει τέσσερα παιδιά: τον Ben Keough, τον Riley Keough και τα αδελφά δίδυμα Harper Lockwood και Finley Lockwood. Ο Riley Keough - ο μεγαλύτερος εγγονός του Elvis Presley - είναι ηθοποιός με ρόλους σε ταινίες όπως Magic Mike και Mad Max: Fury Road.

LIsa Marie Μουσική Καριέρα

Η LIsa Marie έχει κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ στούντιο. Το πρώτο, "To Whom It May Concern" κυκλοφόρησε το 2003. Το δεύτερο, "Now What" το 2005, το οποίο έφθασε στο διάγραμμα Billboard Top Ten και ήταν πιστοποιημένο χρυσό. Το 2012 κυκλοφόρησε το "Storm & Grace", το οποίο παρήγαγε ο 12χρονος GRAMMY βραβευμένος παραγωγός T Bone Burnett.

Επίσης το 2012 κυκλοφόρησε το "I Love You Because", ένα ντουέτο με τον πατέρα της, τον Elvis Presley. Κατασκευάστηκε από μια ηχογράφηση του τραγουδιού που έκανε ο Elvis το 1954 σε συνδυασμό με τα φωνητικά της Lisa Marie. Από το 2012 έως το 2014, πραγματοποίησε περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αυστραλία, συμπεριλαμβανομένης μιας παράστασης στο αμφιθέατρο Levitt Shell στις 21 Σεπτεμβρίου 2013 στην πατρίδα της στο Μέμφις του Τενεσί.

Περισσότερες Συχνές Ερωτήσεις Σχετικά με τον Elvis