Ευχαριστιών δείπνα για να πάει - Λούισβιλ

Θέλετε να φιλοξενήσετε τους φίλους και την οικογένεια για την ημέρα των ευχαριστιών, αλλά δεν θέλετε να κάνετε το μαγείρεμα; Είναι μια κοινή κατάσταση. Ευτυχώς, μπορείτε να έχετε δείπνο Ευχαριστιών στο σπίτι και να επιτρέψετε σε κάποιον άλλον να κάνει τα καθήκοντα μαγειρικής και κουζίνας για εσάς. Αυτό είναι σωστό, αυτά τα εστιατόρια και οι επιχειρήσεις θα κάνουν το δείπνο των Ευχαριστιών σας ... να πάει.

Kingsley
2701 Taylorsville Road
Λούισβιλ, ΚΥ
Το Kingsley Meat and Seafood είναι οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργεί από το 1971.

Γνωστή για το πρωτότυπο βοδινό κρέας, τα φρέσκα θαλασσινά, τα πουλερικά και ένα πλήρως εξοπλισμένο deli, το Kingsley εξυπηρετεί επίσης ειδικές περιποιήσεις για τις διακοπές. Για τις ευχαριστίες, οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν γαλοπούλα, πράσινα φασόλια, πουρέ πατάτες, πουτίγκα καλαμποκιού, κατσαρόλα γλυκών πατατών, ρολά δείπνου και πολλά άλλα. Το μενού διακοπών του Kingsley δηλώνει, "κάνουμε το μαγείρεμα, παίρνετε την πίστωση!"

Αρχική κουζίνα
(502) 896-0666
Ο σεφ Sandy Pike κατείχε και ίδρυσε μερικά από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια της πόλης, από τον Jack Fry μέχρι τον Queen of Tarts. Πριν από μερικά χρόνια, η Sandy άρχισε να μαγειρεύει απλά, υγιεινά γεύματα και να τα αφήνει μακριά για πελάτες. Αυτό που ξεκίνησε λίγο είναι τώρα η Κουζίνα του Σπιτιού. Το παραδοσιακό γεύμα των Ευχαριστιών περιλαμβάνει γαλοπούλα, γέμιση, πατάτες, σάλτσα από βακκίνιο και μια επιλογή από δύο πλευρές. Οι πλαγιές είναι βρυξέλλες, κατσαρόλα γλυκού πατάτας, πράσινα φασόλια ή καρότα και τεύτλα με σκουός. Έχουν ακόμη και πίτες! Επιλέξτε ανάμεσα σε κολοκύθα ή πεκάν.

Υπάρχει επίσης ένα μενού παλαίωσης ευχαριστιών Paleo που είναι χωρίς γλουτένη, καλέστε για λεπτομέρειες.

Ολόκληρα τρόφιμα
4944 Shelbyville Road
Λούισβιλ, ΚΥ
Η Αγορά Των Ολικών Τροφίμων στο Shelbyville προσφέρει μερικές διαφορετικές επιλογές Ευχαριστιών, από ένα δείπνο οργανικής γαλοπούλας μέχρι ένα πιάτο της σουίτας. Οι συνήθεις ύποπτοι είναι στο μενού: πατάτες, λαχανικά ρίζας, σκουός, καρότα, λαχανικά και τυριά, πράσινα φασόλια και πολλά άλλα.

Η Άγκυρα του χωριού
11507 Park Rd
Αγκυροβόλιο, Κεντάκι 40223
Συχνά αναφέρεται ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στο Λούισβιλ (αν και, τεχνικά, βρίσκεται στο Anchorage), το The Anchor Village προσφέρει γεύματα για τη λήψη γαλοπούλας για 25 δολάρια ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένης της γαλοπούλας, του γκρέιπφρουρου, της σάλτσας από βακκίνια, πολτοποιημένες πατάτες, κατσαρόλα γλυκών πατατών, ρολά δείπνου και πίτα κολοκύθας. Το μόνο που χρειάζεστε για να εξυπηρετήσετε ένα παραδοσιακό γεύμα Ευχαριστιών, χωρίς στρες.

O'Charley's
962 Breckenridge Ln
1901 S Hurstbourne Pkwy
4801 Εξωτερικός βρόχος
Λούισβιλ, ΚΥ
Ίσως έχετε αποφασίσει το δείπνο θα είναι ένα potluck, τώρα μόνο που χρειάζεστε είναι πίτα. Σημειώστε: Το O'Charley's πωλεί ολόκληρες φρέσκες πίτες. μήλο, κολοκύθα, ροδάκινο ή πεκάν. Ψάχνετε για περισσότερες επιλογές γλυκών θεραπείας; Καλέστε ένα από αυτά τα τοπικά αρτοποιεία Λούισβιλ .

Φυσικά, η ημέρα των ευχαριστιών είναι μια πολυάσχολη εποχή για όσους εργάζονται στη βιομηχανία τροφίμων. Εάν σχεδιάζετε να παραγγείλετε ένα δείπνο ευχαριστιών, πάρτε την παραγγελία σας όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Ενώ είναι υπέροχο να έχετε όλες τις παραπάνω επιλογές, μπορεί να θέλετε να διασκεδάσετε κάπου εκτός από το δικό σας σπίτι. Δεν υπάρχει πρόβλημα, δείπνο για Ευχαριστιών!