Επανεξέταση του Thunder Over Louisville Slugger Field

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Στην προσπάθειά μου να βρω το καλύτερο μέρος στη Λούισβιλ για να παρακολουθήσω την εκπομπή πυροτεχνημάτων Thunder , αποφάσισα να βγάλω έξω για να δω την εκπομπή του 2010 από την εκδήλωση Thunder Over Louisville Slugger Field. Ενώ τα καθίσματα που δεν χρειάζεται να μεταφέρετε από το αυτοκίνητό σας και τα πραγματικά μπάνια είναι καλά αξίζει το κόστος εάν σχεδιάζετε να Downtown για μεγάλο μέρος της ημέρας, μπορεί να θέλετε να κατευθυνθείτε προς τα κάτω στην προκυμαία καθώς πλησιάζει τα πυροτεχνήματα δείχνουν αν θέλετε να ζήσετε την πλήρη θωρακική δράση του Thunder Over Louisville .

Ανασκόπηση

Το 2010, είδα για πρώτη φορά Thunder Over Louisville από το Slugger Field. Πληρώσαμε 35 δολάρια ένα κομμάτι για εισιτήρια και για αυτά τα 35 δολάρια είχαμε μια σειρά από ανέσεις: την ολοήμερη πρόσβαση σε πραγματικά μπάνια, καθισμάτων όλη την ημέρα και την ψυχαγωγία μέσω ενός παιχνιδιού μπέιζμπολ και μιας συναυλίας. Αν έχετε ποτέ ξαπλώστρες για τα ναρκωτικά πάνω και κάτω 14 μπλοκ της πόλης και περιμένετε στη γραμμή για 20 λεπτά για να χρησιμοποιήσετε μια φορητή τουαλέτα που είναι εκτός του χαρτιού τουαλέτας, θα καταλάβετε πόσο ελκυστικές ήταν οι ανέσεις του Slugger Field.

Οι θέσεις μας ήταν λίγο απογοητευτικές. Ανακαλύψαμε όταν φτάσαμε ότι μια κατασκευή εμπόδισε την θέα του ποταμού - κάτι που δεν αναφέρθηκε όταν αγοράσαμε τα εισιτήρια. Δεν υπήρχε σκιά πάνω από τα καθίσματα μας σε κανένα σημείο της ημέρας. Τι θα ήταν μια τέλεια ημέρα κάτω από ένα σκιερό δέντρο έγινε λίγο αφόρητο σε ένα σημείο το απόγευμα, λόγω της θερμότητας από τον ήλιο. Ευτυχώς, υπήρχαν σκιερές περιοχές με τραπέζια πικ-νικ που παρείχαν προσωρινή ανακούφιση από τον ήλιο.

Μπορείτε να εισάγετε και να βγείτε από το γήπεδο όσο θέλετε, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το Chow Wagon, τις σκηνές τουριστικών αγορών και τις βόλτες στην προκυμαία. Αλλά αν θέλετε απλώς να καθίσετε και να διαβάσετε ένα βιβλίο μέχρι να ξεκινήσουν τα πυροτεχνήματα, έχετε ένα άνετο κάθισμα για να το κάνετε.

Ήμουν λίγο απογοητευμένος όταν άρχισαν τα πυροτεχνήματα επειδή μέρος από αυτό που αγαπώ για το Thunder Over Louisville είναι το πώς το στήθος σου φεύγει με κάθε έκρηξη των πυροτεχνημάτων όταν βλέπεις την παράσταση από την προκυμαία αλλά πραγματικά δεν παίρνεις την ίδια εμπειρία από Slugger Field.

Έγινε μια καλύτερη εμπειρία για την πεντάχρονη κόρη μου που μισεί τους δυνατούς θορύβους - απολάμβανε πραγματικά την παράσταση. Αλλά, αν το θόρυβο είναι αυτό που περιμένετε, μπορεί να απογοητευτείτε από την παράσταση, ακόμα και αν έχετε μια θέση με καλή θέα.

Συστάσεις

Μην αφήσετε το διάγραμμα καθισμάτων να σας πείσει ότι έχετε καλές θέσεις - σκεφτήκαμε ότι είχαμε τέλειες θέσεις έως ότου φτάσαμε και συνειδητοποιούσαμε ότι υπήρχε δομή ακριβώς δίπλα στα καθίσματα μας που εμπόδισαν εντελώς την άποψη μας για τη δεύτερη γέφυρα του δρόμου. Τα παρακάτω τμήματα και καθίσματα θα ήταν τα καλύτερα μέρη για να παρακολουθήσετε την παράσταση:

Αν είχα να το ξανακάνω, νομίζω ότι θα είχα επωφεληθεί από τα μπάνια και τα άνετα καθίσματα για το απόγευμα, αλλά θα πήγαινα στην προκυμαία για το show fireworks.

Αν αυτό είναι αυτό που σκοπεύετε να κάνετε, οι παρακάτω θέσεις θα ήταν οι καλύτερες επιλογές όχι για τις προβολές της επίδειξης αλλά επειδή καλύπτονται και θα σας κρατήσουν έξω από τη βροχή και / ή τον ήλιο ενώ περιμένετε το απόγευμα:

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους