Παξιμάδια κολοκύθας Louisville

Από τότε που ήμουν παιδί, μία από τις αγαπημένες μου δραστηριότητες αποκριών ήταν η επίσκεψη σε ένα από τα πολλά μπαχαρικά της κολοκύθας Louisville και η βόλτα με σανό. Η βόλτα με χόρτο θα σας οδηγήσει στα χωράφια όπου μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη κολοκύθα για το jack-o-φανάρι εκείνου του έτους. Επιπλέον, όχι μόνο θα μπορείτε να επιλέξετε την τέλεια κολοκύθα για να χαράξετε, πολλά αγροκτήματα φιλοξενούν επίσης άλλους εορτασμούς πτώσης και οικογενειακά αξιοθέατα. Με φρέσκα προϊόντα για να αγοράσετε, φεστιβάλ για να παρακολουθήσετε, ζώα για να επισκεφθείτε και λαβύρινθους για εξερεύνηση, γιατί να μην συγκεντρώσετε την οικογένεια για κάποια διασκέδαση το φθινόπωρο και να κατευθυνθείτε προς ένα τοπικό μπάλωμα κολοκύθας σε μία από αυτές τις Top 5 Area Farms .

Δεν έχει τη διάθεση να χαράξει μια κολοκύθα ή να ανησυχεί για τη χρήση εργαλείων ξυλογλυπτικής γύρω από ένα μικρό; Χωρίς ανησυχίες, μπορείτε επίσης να αγοράσετε βαμμένες κολοκύθες στις ακόλουθες εκμεταλλεύσεις. Ή, να είστε δημιουργικοί. Βγάλτε τις προμήθειες τέχνης σας και ζωγραφίστε τις κολοκύθες μόνοι σας!

Είτε συνεχίζετε μια παιδική παράδοση είτε ξεκινάτε μια νέα με τη δική σας οικογένεια, θα μπορείτε να βρείτε την τέλεια κολοκύθα φέτος σε ένα από αυτά τα μπαλώματα της κολοκύθας Louisville. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για φθινόπωρο πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά από αυτό το άρθρο, εδώ είναι περισσότερες ιδέες για Patches Pumpkin και Maze Corn.