Καλοκαιρινά Φεστιβάλ Μουσικής στο Μίτσιγκαν

Καλοκαιρινά φεστιβάλ μουσικής και πολλά άλλα

Τα φεστιβάλ μουσικής στο Μίτσιγκαν προγραμματίζονται συχνά το καλοκαίρι, αλλά υπάρχουν μερικά εδώ και εκεί που συμβαίνουν σε άλλες εποχές. Ενώ τα καλοκαιρινά φεστιβάλ μουσικής ποικίλλουν ανάλογα με το μέγεθος, το μήκος και το είδος μουσικής, όλα παρέχουν ένα χώρο για τοπικό ταλέντο και τα περισσότερα προσελκύουν εθνικές πράξεις. Μεταξύ των Μουσικών Φεστιβάλ του Μίτσιγκαν που προγραμματίζονται ετησίως είναι το Φεστιβάλ Αν Άρμπορ, το Ταχύτερα Άλογα στο Μπρούκλιν, το Freemusic Fest στο Freeland, το Φεστιβάλ Ιδρυτών στο Grand Rapids, η Rockapalooza στο Jackson, το Island Fest στο Kalamazoo, το Hoodilidoo στη Lacota, το Ground Ground Music Fest στο Lansing, Το Coast West Music Fest στο Muskegon και το Electric Forest στο Rothbury, καθώς και πολλά καλοκαιρινά φεστιβάλ μουσικής στο Ντιτρόιτ.

Ann Arbor: Λαογραφικό Φεστιβάλ Ann Arbor

Το λαϊκό φεστιβάλ Ann Arbor παρείχε χώρο για τη λαϊκή και τη ριζική μουσική για πάνω από 35 χρόνια. Πρόκειται για έρανο για την Κιβωτό και παραδοσιακά πραγματοποιείται σε δύο ημέρες τον Ιανουάριο. Όπως και πολλά φεστιβάλ μουσικής στο Μίτσιγκαν, το Φεστιβάλ Folk Folklore Ann Arbor περιλαμβάνει τόσο εθνικές εκδηλώσεις όσο και κορυφαίους καλλιτέχνες.

Μπρούκλιν: Ταχύτερα άλογα

Το Faster Horses συνδυάζει την country music με το κάμπινγκ κατά τη διάρκεια ενός τριήμερου μουσικού φεστιβάλ στο έδαφος της Διεθνούς Αθλητικής Οδού του Μίτσιγκαν. Συνήθως λαμβάνει χώρα τον Ιούλιο. Οι προηγούμενες ερμηνείες περιλαμβάνουν τον Jason Aldean, τον Luke Bryan, τον Dierks Bentley και τον Jon Pardi. Τα τρία ημερήσια εισιτήρια κοστίζουν $ 170.

Ντιτρόιτ: Κατάλογος Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ντιτρόιτ

Η περιοχή του Ντιτρόιτ φιλοξενεί αρκετά εθνικά φημισμένα φεστιβάλ καλοκαιρινής μουσικής. Τα πραγματικά μεγάλα φεστιβάλ καλοκαιρινής μουσικής περιλαμβάνουν το Movement: Electronic Music Festival του Ντιτρόιτ, το Hoedown στο κέντρο της πόλης, το Φεστιβάλ Orion Music + More και το Φεστιβάλ Τζαζ Ντιτρόιτ.

Καθώς κατευθύνεστε προς τα προάστια, υπάρχουν ακόμα περισσότερα μουσικά φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένου του Jazzin 'on Jefferson. Ημέρες ποταμών. Φεστιβάλ Καλοκαιρινής Αν Άρμπορ; Michigan Elvisfest; Φεστιβάλ τζαζ του Μίτσιγκαν. Τέχνες, κτυπά και τρώει. και ο Dally στο Alley.

Freeland: Freemusic Fest

Το FreeMusic Fest οργανώθηκε για πρώτη φορά το 2008. Το ετήσιο φεστιβάλ θερινής μουσικής προγραμματίζεται συνήθως στις αρχές Ιουνίου και πραγματοποιείται στο πάρκο Township Park του Tittabawassee.

Διαθέτει διάφορες συγκροτήματα και τραγουδοποιούς, καθώς και γευσιγνωσία μπύρας, κορίτσια για παιδιά, τουρνουά δίσκου γκολφ και διαδραστικές εμπειρίες τέχνης.

Γκραντ Ράπιντς: Φεστιβάλ Ιδρυτών

Ο Founders Fest είναι ένας εορτασμός / φεστιβάλ στο δρόμο που φιλοξενείται από τους Founders Brewing και βρίσκεται στους δρόμους γύρω από το ζυθοποιείο. Εκτός από αρκετές μουσικές ενέργειες σε δύο στάδια, η Founders Fest έχει δύο σκηνές μπύρας. Το φεστιβάλ είναι συνήθως προγραμματισμένο στα τέλη Ιουνίου.

Τζάκσον: Rockapalooza

Πάνω από μία ημέρα τον Ιούνιο, η Rockapalooza φιλοξενεί 100 μπάντες σε οκτώ στάδια. Το μουσικό φεστιβάλ πραγματοποιείται στο Jackson County Fairgrounds.

Kalamazoo: Island Fest

Το νησί Fest ήταν γύρω από το 1996 και τώρα τιμολογείται ως το μεγαλύτερο φεστιβάλ Reggae του Μίτσιγκαν. Φιλοξενεί 15 τοπικές και εθνικές μπάντες Reggae σε διάστημα τριών ημερών στο κέντρο του Kalamazoo. Η εκδήλωση πραγματοποιείται συνήθως στα τέλη Ιουνίου.

Lacota: Hoodilidoo

Lacota: Το Hoodilidoo είναι ένα φεστιβάλ για τη μουσική, την ειρήνη και την αγάπη. Φέρνει 25 ζώνες σε τρεις ημέρες τον Ιούνιο στο Willow Ranch. Το πρώτο φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε το 2009.

Lansing: Κοινό Φεστιβάλ Μουσικής Γης

Σε επτά ημέρες, το Common Ground Music Festival είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του Μίτσιγκαν. Συνήθως λαμβάνει χώρα τον Ιούλιο και φιλοξενεί διάφορες μπάντες σε πολλαπλά στάδια στο Adado Riverfront Park, το οποίο βρίσκεται κατά μήκος των όχθων του Grand River.

Τα περισσότερα είδη εκπροσωπούνται στο Κοινό Φεστιβάλ Μουσικής Γης, από το rap μέχρι το pop rock. και οι μπάντες περιλαμβάνουν εθνικά διάσημους διασκεδαστές, καθώς και τοπικές εκδηλώσεις. Οι προηγούμενες καλλιτέχνες έχουν συμπεριλάβει Barenaked Ladies, Ben Folds Five και Ludacris.

Μουσκέγκον: Ακτή του West Music Fest

Το Coast West Music Fest διαρκεί έξι ημέρες και έχει τρία στάδια διασκορπισμένα στο Heritage Landing County Park. Το φεστιβάλ προσελκύει σταθερά κορυφαία εθνικά ταλέντα. Το φεστιβάλ λαμβάνει συνήθως χώρα στις αρχές Ιουλίου και φιλοξενεί πυροτεχνήματα. Οι προηγούμενες καλλιτέχνες έχουν συμπεριλάβει τους Leann Rimes, το φτηνό τέχνασμα και τη λατρεία της Blue Oyster. Το Φεστιβάλ Τέχνης Lakeshore συχνά συνοδεύει το μουσικό φεστιβάλ.

Rothbury: Ηλεκτρικό Δάσος

Το Electric Forest είναι ο διάδοχος του Φεστιβάλ Rothbury που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Double JJ Ranch το 2008 και το 2009. Από το 2011 το Φεστιβάλ Electric Forest έχει προσφέρει αρκετές μέρες ηλεκτρονικής μουσικής και συγκροτήματα μαρμελάδας σε ένα μοναδικό δασώδες περιβάλλον.

Οι εκτάσεις του θέρετρου περιλαμβάνουν πέντε στάδια, τρία μικρά και δύο μεγάλα, τα οποία συνδέονται με μονοπάτια. Ένα από τα στάδια βρίσκεται στο Sherwood Forest, ένα φεστιβάλ. Το δάσος περιέχει μια μικρή σκηνή που περιβάλλεται από πεύκα που είναι αρμαθιές με αιώρες και φώτα. Το φεστιβάλ μουσικής λαμβάνει χώρα συνήθως στα τέλη Ιουνίου και συχνά έχει μεγάλη ατμόσφαιρα για πάρτυ τη νύχτα.

Εκτός από τη μουσική, το Electric Forest έχει και άλλες δραστηριότητες και ψυχαγωγία, όπως εκθέματα τέχνης, μαθήματα γιόγκα και ιστορίες. Το υδάτινο πάρκο του Double JJ Resort είναι επίσης κοντά.