Πού θα βρείτε κινηματογραφικές αίθουσες IMAX στην περιοχή του Ντιτρόιτ

6 Θέατρα Περιοχής Ντιτρόιτ με την εμπειρία IMAX Μεγαλύτερη-Than-Life

Η περιοχή του Ντιτρόιτ είναι σχετικά πλούσια σε θέατρα IMAX σε σύγκριση με άλλες περιοχές της χώρας. Το IMAX ή το "Image Maximum" είναι μια μορφή κινηματογραφικής ταινίας που παράγει εντυπωσιακές εικόνες και ήχο σε 2-D και 3-D. Το IMAX είναι επίσης το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο σύστημα στον κόσμο για παρουσιάσεις ταινιών ειδικών χώρων.

Τι είναι το IMAX;

Όπως το ανθρώπινο μάτι, δύο φακοί δίπλα-δίπλα συλλαμβάνουν ψηφιακά εικόνες και δύο ψηφιακοί προβολείς δίπλα-δίπλα εμφανίζουν εικόνες πολύ μεγαλύτερης ανάλυσης και μεγέθους από τα συμβατικά συστήματα. Εμφανίζονται σε εξαιρετικά μεγάλες οθόνες Think Big IMAX που έχουν διάσταση 84 ποδιών πλάτος και ύψους 62 ποδιών σε ειδικά διαμορφωμένα θέατρα IMAX.

Για να δημιουργήσετε χώρο για το τεράστιο μέγεθος εικόνας, η ηχητική λωρίδα καταγράφεται χωριστά σε μαγνητική ταινία και στη συνέχεια αναπαράγεται σε ηχεία που βρίσκονται μπροστά και στο πίσω μέρος της οθόνης σε ένα σύστημα ήχου surround υψηλής ανάλυσης με έντονο ήχο και μπορείτε ακούστε και αισθανθείτε.

Megaplex-Σχεδιασμός IMAX

Για να διανεμηθεί η IMAX, η καναδική εταιρεία που την παράγει εισήγαγε ένα τροποποιημένο "πολυπλεξικό σχεδιασμό", το οποίο ουσιαστικά είναι η μετατροπή ενός υπάρχοντος αίθουσου εξοπλισμένου με μεγάλες οθόνες μικρότερες από το Think Big size και ψηφιακά φωτισμένους προβολείς κατάλληλους για ταινίες IMAX.

Οι ταινίες που εμφανίζονται σε θεατρικές παραστάσεις IMAX είτε κατασκευάζονται ειδικά χρησιμοποιώντας την τεχνολογία IMAX, είτε είναι συμβατικές ταινίες που έχουν μετατραπεί ή έχουν «ψηφιακά βελτιωθεί» στη μορφή IMAX.

IMAX στην περιοχή του Ντιτρόιτ

Υπάρχουν αρκετές αίθουσες IMAX στην περιοχή του Ντιτρόιτ. δύο είναι τα IMAX θέατρα, τα υπόλοιπα είναι αίθουσες megaplex που έχουν μετατραπεί σε IMAX πολλαπλής σχεδίασης με μεγάλες οθόνες που είναι παρόλα αυτά μικρότερες από τις στοχευμένες IMAX αίθουσες.

Σε κάθε περίπτωση, ελέγξτε τα θέατρα για τις τρέχουσες τιμές και τα τελευταία σχόλια των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για την ικανοποίηση των καταναλωτών. Τα θέατρα IMAX πολλαπλής σχεδίασης τείνουν να βαθμολογούνται χαμηλότερα από τα στοχευμένα IMAX θέατρα.