Ξενοδοχείο Ignacio στο Σεντ Λούις, Μιζούρι

Το St. Louis είναι η πύλη προς τη Δύση και το Hotel Ignacio είναι η πύλη σας για ρομαντισμό στο St. Louis. Στην αυθεντική πολιτιστική περιοχή Grand Centre, αυτό το boutique ξενοδοχείο διαθέτει ένα τολμηρό σύγχρονο σκηνικό με πρωτότυπη τέχνη σε όλα τα 49 δωμάτια, τις δύο σουίτες και τους κοινόχρηστους χώρους. Το μεγαλύτερο μέρος της τέχνης είναι δάνειο από το μουσείο στο Πανεπιστήμιο του St. Louis, ακριβώς απέναντι από το δρόμο.

Το Hotel Ignacio βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το The Fox Theatre, το οποίο στεγάζει τρέχοντα περιοδικά Broadway Shows και το Powell Hall, το σπίτι του St.

Louis Symphony. Επίσης κοντά υπάρχουν το Ίδρυμα Pulitzer για τις Τέχνες και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Δωμάτια επισκεπτών στο Hotel Ignacio:

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν είτε δύο queen κρεβάτια είτε ένα king με ξεκούραστα στρώματα Tempur-Pedic και η διακόσμηση διαθέτει έργα ζωγραφικής ποιότητας μουσείου. Ιδανικό για ζευγάρια μήνα του μέλιτος και άλλους λάτρεις, οι σουίτες του τελευταίου ορόφου προσφέρουν θέα από το δάπεδο μέχρι την οροφή του πανεπιστημίου, ρομαντικά τζάκια με ξύλα και υπερσύγχρονες ανέσεις: τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, δωρεάν Wi-Fi και μεγάλο μάρμαρο μπάνια με ντους βροχής και τζακούζι. Ένας κόμβος μέσων ενημέρωσης Avaya επιτρέπει στους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο, πληροφορίες ξενοδοχείων και κοντινούς προορισμούς από το δωμάτιό τους. Οι κουρτίνες κουμπιών μπορούν να χαμηλώσουν για να δημιουργήσουν μια ζεστή διάθεση και κάθε σουίτα διαθέτει υγρό μπαρ και προ-αποθηκευμένο ψυγείο. Οι πετσέτες ινών μπαμπού και τα κλινοσκεπάσματα προσθέτουν στη δέσμευση του Hotel Ignacio για το περιβάλλον.

Δείπνο στο Hotel Ignacio:

Το Baiku Sushi Lounge προσφέρει σούσι ρολά σπεσιαλιτέ, νιγκιρί και πριμοδότηση μετά το σκοτάδι. Με την μέρα, νούγιες, ανακατεύετε τα τηγανητά και επιλογές σάντουιτς είναι στο μενού. Αναβείτε στο Triumph Grill, ένα πλήρες εστιατόριο και μουσείο μοτοσυκλετών. Βαρόμ!

Προορισμός Γάμοι στο ξενοδοχείο Ignacio:

Κάθε γάμος στο ξενοδοχείο προσαρμόζεται ώστε να ταιριάζει στις ατομικές προτιμήσεις των ζευγαριών μέσω των σχέσεων του ξενοδοχείου με τους χώρους του γάμου της περιοχής, όπως η υπέροχη Βασιλική του Καθεδρικού Ναού του St. Louis και ο Βοτανικός Κήπος του Μιζούρι.

Θέματα και τοποθεσίες μπορεί να περιλαμβάνουν αίθουσες μπύρας (St. Louis είναι γνωστή για την μπύρα του) σε επίσημες μεριές σε μουσεία, κλαμπ και κήπους. Μόλις οι σύμβουλοι ρομαντισμού του ξενοδοχείου καταλάβουν τι θέλουν τα ζευγάρια, φτάνουν να δουλέψουν.

Γαμήλια ταξίδια / Ρομαντικά πακέτα στο Hotel Ignacio:

Τα ζευγάρια του μέλιτος λαμβάνουν σαμπάνια υπηρεσίας δωματίου το βράδυ και πρωινό στο κρεβάτι και μια σουίτα γεμάτη με ορχιδέες. Η δωρεάν διαμονή μιας διανυκτέρευσης σε μία από τις σουίτες προσφέρεται σε ζευγάρια που κάνουν κράτηση ολόκληρου του ξενοδοχείου για γάμο προορισμού. Τα μασάζ ζευγαριών στο δωμάτιο μπροστά σε ένα από τα τζάκια της σουίτας είναι ένας απόλυτα ρομαντικός τρόπος για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε μετά από τις δύσκολες στιγμές ενός γάμου. Οι σουίτες είναι εφοδιασμένες με δωρεάν σπεσιαλιτέ του Σαιντ Λούις: σοκολάτες Kakao, κέικ τυριού Hank και μαργαριτάρια της μαμάς.

Δραστηριότητες στο Hotel Ignacio:

Τα ζευγάρια που κάνουν βόλτες στο ξενοδοχείο μπορούν να απολαύσουν τον πολιτισμό μέσω της εντυπωσιακής συλλογής σύγχρονης τέχνης. Στη συνέχεια, στρέψτε μπροστά από τη φωτιά στη σουίτα τους, ή γυρίστε το στο γυμναστήριο στον δεύτερο όροφο. Οι επιχειρηματικές λεπτομέρειες καθώς και οι λεπτομέρειες γάμου της τελευταίας στιγμής (φαξ, εκτύπωση, κλπ.) Μπορούν να προστεθούν στο επιχειρηματικό κέντρο του ξενοδοχείου. Στο λόμπι προσφέρεται δωρεάν καφές, τσάι και φρέσκα φρούτα.

Το σαλόνι στον πρώτο όροφο διαθέτει επίσης ένα τζάκι με ξύλα, όπου τα ζευγάρια μπορούν να καμπυλώσουν, να απολαύσουν λίγο κρασί και να χαλαρώσουν στον χώρο που έχει γεμίσει τέχνη.

Ξενοδοχείο Ignacio σε μικρή απόσταση:

Το ξενοδοχείο απέχει λίγα λεπτά από μερικά από τα δημοφιλέστερα θέατρα και μουσεία της πόλης και σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο ή το ταξί στην περιοχή του κεντρικού κέντρου που κυριαρχείται από το αριστούργημα του Eero Saarinen: The Gateway Arch, το ψηλότερο μνημείο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Forest Park, που θεωρείται η καρδιά του Σαιντ Λούις, ήταν ο χώρος της Παγκόσμιας Έκθεσης του 1904. Σήμερα φιλοξενεί το παγκοσμίου φήμης ζωολογικό κήπο του Σαιντ Λούις, το Μουσείο Τέχνης του Σαιντ Λούις και υπαίθριους χώρους συναυλιών. Το St. Louis προσφέρει επίσης τις δικές του γαστρονομικές απολαύσεις: από μπάρμπεκιου σε ψηλά καταψυγμένα κρέατα Pappy και κατεψυγμένα που ονομάζονται "σκυρόδεμα" στο Ted Drewes στην ιστορική διαδρομή 66 για καλό φαγητό στο κοντινό 11/11 Μισισιπή.

Μειονεκτήματα στο Hotel Ignacio:

Τα μπλοκ που περιβάλλουν το ξενοδοχείο είναι έργα σε εξέλιξη. Μέχρι τη στιγμή που θα επισκεφθείτε, περισσότεροι πολιτιστικοί οργανισμοί, καταστήματα, εστιατόρια, καταστήματα με αντίκες και νυχτερινά κέντρα πιθανότατα θα έχουν ανοίξει. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει ούτε πισίνα ούτε σπα στο ξενοδοχείο.

Ξενοδοχείο Ignacio Vibe:

Το ξενοδοχείο είναι μια αστική όαση γεμάτη τέχνη στη γειτονιά που καθορίζει τη ζωντανή σκηνή τέχνης του Σαιντ Λούις. Το νεανικό και εξυπηρετικό προσωπικό είναι στο χέρι σας και καλέστε 24/7 για να βεβαιωθείτε ότι η διαμονή σας είναι μια ρομαντική και χαλαρωτική εμπειρία. Αρχικά, οι μαθητές και οι καθηγητές στο πανεπιστήμιο του Σαιντ Λούις συχνά συναντώνται στο καφενείο. Το βράδυ οι επισκέπτες φτάνουν για τάπας στο δρόμο τους από την εργασία και προς και από τους πολυάριθμους πολιτιστικούς χώρους της γειτονιάς. Εκτός από ζευγάρια όπως εσείς, οι άλλοι που μένουν στο ξενοδοχείο μπορεί να είναι cast cast μελών του περιοδεία Broadway δείχνει και οι καλλιτέχνες των οποίων η εργασία εκτίθεται σε τοπικές γκαλερί και μουσεία.

Hotel Ignacio Πληροφορίες και κρατήσεις:

Ξενοδοχείο Ignacio
3411 Olive Street
Σεντ Λούις, Μισσούρι 63103
Τηλέφωνο: 314-977-4400

Ελέγξτε τις τιμές τώρα

Το St. Louis εξυπηρετείται επίσης από την Amtrak.

Συντάχθηκε από τον Clint Brownfield.