Πώς να βγάλετε δουλειά στις κορυφαίες 10 αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ

Η σταδιοδρομία σας αποκλείεται

Ψάχνετε να εργαστείτε για τις αεροπορικές εταιρείες; Οι πέντε κορυφαίοι αερομεταφορείς εκτελούν τακτικά δρομολόγια για πλήρους απασχόλησης, μερικής απασχόλησης και εποχιακές εργασίες για αεροσυνοδούς, χειριστές αποσκευών, πιλότους, εξυπηρέτηση πελατών, διαχείριση και άλλες θέσεις εργασίας. Οι κορυφαίοι Αμερικανοί αερομεταφορείς απασχολούσαν 483.000 με πλήρες ωράριο και 102.447 εργαζόμενους με μερική απασχόληση μέχρι σήμερα το 2016, σύμφωνα με το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των Υπουργείων Μεταφορών των ΗΠΑ. Παρακάτω δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και πρακτικής εξάσκησης, τα οφέλη και τις πληροφορίες σε πέντε αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ.

Alaska Airlines - Ο αερομεταφορέας με έδρα το Σιάτλ διαθέτει ανοίγματα για πιλότους, αεροσυνοδούς, υπηρεσίες εδάφους και φορτίου, συντήρηση και μηχανική, εξυπηρέτηση πελατών, κρατήσεις και φροντίδα πελατών και πληροφορικής. Τα οφέλη περιλαμβάνουν τα ταξιδιωτικά προνόμια, την υγειονομική περίθαλψη, τα 401K, τις ανταμοιβές απόδοσης, τις αμοιβές των διακοπών, το Σχέδιο Αγοράς Αποθέματος Εργαζομένων, τα προγράμματα προσφοράς και εθελοντισμού, την αμειβόμενη περίοδο, την υποστήριξη της μετεγκατάστασης, την εργασιακή / Προσφέρει επίσης ιδιαίτερη προσοχή για στρατιωτικούς βετεράνους.

Η Allegiant Airlines - Η αεροπορική εταιρεία και η εταιρεία ταξιδίων με έδρα το Λας Βέγκας απασχολεί περίπου 4.000 υπαλλήλους και απασχολεί προσωπικό. Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν τη συντήρηση αεροσκαφών, την εξυπηρέτηση πελατών, τις πτητικές λειτουργίες, τους ασκούμενους, τους υπεύθυνους πληροφορικής και τους σταθμούς. Τα οφέλη περιλαμβάνουν απεριόριστα ελεύθερα διαθέσιμα διαστημικά προνόμια πτήσης. οι φιλοξενούμενοι περνούν για οικογένεια και φίλους. μειωμένες πτήσεις ανά τον κόσμο σε αεροπορικές εταιρείες εταίρους, προγραμματισμός συνταξιοδότησης, ανταγωνιστικό σχέδιο 401 (k) ασφάλιση υγείας, πρόγραμμα ευεξίας και κίνητρα. και την κατάρτιση.

American Airlines - Ψάχνετε για δουλειά με τον φορέα Fort Worth, του Τέξας; Η αεροπορική εταιρεία έχει ανοίγματα για αεροσκάφη, πιλότους, εταιρική / διαχείριση, φορτίο, εξυπηρέτηση πελατών, μηχανική, χρηματοδότηση, ανθρώπινο δυναμικό, επικοινωνίες, πληροφορική, συντήρηση και μάρκετινγκ, μεταξύ άλλων θέσεων. Ο αερομεταφορέας προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα πρακτικής άσκησης και έχει ένα ειδικό πρόγραμμα πρόσληψης, το πρόγραμμα ανάπτυξης τεχνολογιών American Airlines (ADEPT), για την ανάπτυξη ενός αγωγού τεχνικών ικανοτήτων πληροφορικής.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν την ασφάλιση υγείας και ζωής, τη μακροχρόνια περίθαλψη, τη νομική βοήθεια, την ένωση πιστώσεων των εργαζομένων, τα 401 (k) ταμεία, το κέρδος και τα κίνητρα. Οι υπάλληλοι, οι οικογένειες και οι φίλοι τους μπορούν να ταξιδεύουν σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο σε αμερικανικούς και αμερικανικούς αετούς, να παίρνουν έκπτωση σε άλλες αεροπορικές εταιρείες και να απολαμβάνουν ειδικές τιμές σε ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, κρουαζιέρες και πολλά άλλα.

Delta Air Lines - Ο αερομεταφορέας με έδρα την Ατλάντα προσλαμβάνει τις ακόλουθες κατηγορίες: υπηρεσίες πτήσεων, αεροσυνοδός, χειρισμός αποσκευών / ράμπες, εταιρική / διαχείριση, πιλότοι, φορτίο, πληροφορική, εξυπηρέτηση πελατών αεροδρομίου, κρατήσεις και πτήσεις. Κάνει τα μέσα και τα co-ops διαθέσιμα για τους φοιτητές που προσφέρουν πρακτική εμπειρία σε προσομοίωση πτήσης, συντήρηση κινητήρα, διαχείριση έργου, σχεδιασμό δικτύου, πρόβλεψη ζήτησης, έρευνα και ανάλυση, για να αναφέρουμε μερικές. Οι θέσεις είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο στο προπτυχιακό επίπεδο και, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, στο επίπεδο MBA / μεταπτυχιακό. Τέλος, η αεροπορική εταιρεία προσφέρει ταξιδιωτικά προνόμια μετά την ολοκλήρωση των 30 ημερών της υπηρεσίας για να πάει οπουδήποτε η Delta πετάει. Προσφέρει επίσης προγράμματα υγείας / ευεξίας, 401 (k), εκπαιδευτικά οφέλη, βοηθήματα υιοθεσίας και εκπτώσεις εργαζομένων σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Frontier Airlines - Δεν είναι μόνο ο αερομεταφορέας με έδρα το Ντένβερ που προσλαμβάνει πιλότους και αεροσυνοδούς, είναι επίσης πρόσληψη ασκούμενων, εκπροσώπων αποσκευών, οικονομικών αναλυτών, εργαζομένων συντήρησης και προσλήψεων. Τα προνόμια περιλαμβάνουν παροχές πτήσης, ιατρική / οδοντιατρική ασφάλιση, άδεια ασθενείας 401 (k) και άδεια διαμονής.

Hawaiian Airlines - Ο φορέας σημαίας του νησιού έχει περισσότερους από 5.000 υπαλλήλους και προσλαμβάνει θέσεις εργασίας. Τα οφέλη περιλαμβάνουν απεριόριστο ταξίδι στην αεροπορική εταιρεία για εσάς, το σύζυγό σας, τα εξαρτώμενα παιδιά και τους γονείς. Οι υπάλληλοι λαμβάνουν επίσης 20 μονομερείς ταξιδιωτικές κάρτες φιλίας κάθε χρόνο για να δώσουν σε φίλους και συγγενείς. Διατίθενται επίσης ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη. οι ευέλικτοι λογαριασμοί δαπανών για την υγειονομική περίθαλψη και την εξαρτημένη φροντίδα 401 (ια) πρόγραμμα συνταξιοδότησης με εισφορές εταιρικής αντιστοίχισης · ζωής και τυχαίας θανάτου και ασφάλισης διαμετακόμισης · μακροχρόνια αναπηρία · και ένα πρόγραμμα βοήθειας των εργαζομένων

JetBlue - Η αεροπορική εταιρεία που εδρεύει στη Νέα Υόρκη σημειώνει ότι η "έμπνευση ξεκινάει εδώ" στην κεντρική σελίδα της δουλειάς της. Ο αερομεταφορέας έχει θέσεις σε αερολιμενικές και επίγειες επιχειρήσεις, υποστήριξη πελατών, πτήση, πιλότους, εταιρικές, λειτουργίες του συστήματος και τεχνικές λειτουργίες. Η αεροπορική εταιρεία προωθεί επίσης τους φοιτητές με το College Crew, το οποίο καταβάλλει το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για το καλοκαίρι. Οι εργαζόμενοι λαμβάνουν ιατρική, οδοντιατρική και οδοντιατρική ασφάλιση, ομαδική νομική ασφάλιση ζωής, βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη ασφάλιση αναπηρίας, σχέδιο 401 (k), συμμετοχή στα κέρδη, πρόγραμμα αγοράς μετοχών των εργαζομένων και προαιρετικά προγράμματα έκπτωσης. Και τα μέλη του πληρώματος παίρνουν ελεύθερο ταξίδι αναμονής στο JetBlue, καθώς και μειωμένο επιτόκιο ταξιδιού σε ορισμένες άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Southwest Airlines - Ο μεταφορέας με έδρα το Ντάλλας προτρέπει δυνητικούς υπαλλήλους να πάρουν την πτήση της ζωής τους όταν κάνουν αίτηση για δουλειά εδώ. Οι θέσεις είναι διαθέσιμες στη συντήρηση αεροσκαφών, τις αερομεταφορές, το τηλεφωνικό κέντρο, την εταιρία, τις πτητικές λειτουργίες και την πτήση. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει το Αναπτυσσόμενο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Leader (ELDP), ένα 18μηνο δρομολόγιο εργασίας που εκπαιδεύει και αναπτύσσει ηγέτες για τη Νοτιοδυτική. Οι συμμετέχοντες τοποθετούνται οπουδήποτε στο νοτιοδυτικό σύστημα κατάρτισης στην εργασία σε ρόλο ηγεσίας, καθώς επίσης και στην κατάρτιση ηγεσίας στο κεντρικό γραφείο στο Ντάλας. Προσφέρει επίσης ένα πρόγραμμα Internship. Προσφέρει οφέλη, όπως δωρεάν ταξιδιωτικά προνόμια, casual dress code, ProfitSharing, πρόγραμμα αντιστοίχισης 401 (k) και μεγάλα οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών, οδοντιατρικών και όρασης.

Spirit Airlines - Ο αερομεταφορέας εξαιρετικά χαμηλού κόστους στη Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα έχει υπαλλήλους σε περισσότερους από 50 προορισμούς σε 18 χώρες. Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν αναλυτή πληροφορικής, εκπαιδευτή εδάφους, επιβλέποντα αεροσκάφους, συντονιστή πιλοτικής βάσης και τεχνικό συγγραφέα.

United Airlines - Δείτε την απογείωση της καριέρας σας στον μεταφορέα με έδρα το Σικάγο. Οι θέσεις εργασίας είναι διαθέσιμες σε αεροδρόμιο, αεροσυνοδούς, πιλότους, πτητικές λειτουργίες, υπηρεσίες τροφίμων, πληροφορικής, εταιρικές λειτουργίες δικτύου, κρατήσεις και συντήρηση. Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης καλοκαίρι και εξάμηνο πρακτικής άσκησης για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές στις περισσότερες κατηγορίες εργασίας. Μαζί με τη συνήθη ασφάλιση υγείας και ζωής, η αεροπορική εταιρεία προσφέρει στους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους μειωμένες τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια και απεριόριστη αναμονή ταξιδεύουν σε οπουδήποτε Ηνωμένες μύγες. Υπάρχει επίσης το μερίδιο κέρδους, ένα 401 (k), ομάδες επιχειρηματικών πόρων, κοινωνικές λέσχες και εθελοντικές ευκαιρίες.