Στοιχεία για εγχώριες συνεργασίες στη Μινεσότα

Αρκετές πόλεις, συμπεριλαμβανομένου του Minneapolis-St. Παύλος, έχετε μητρώα

Εάν σκέφτεστε να μετακομίσετε στη Μινεσότα για μια δουλειά και είστε σε μια εγχώρια συνεργασία, είναι σημαντικό να μάθετε όλα όσα μπορείτε σχετικά με το πού επιτρέπονται οι εγχώριες παροχές σύμπραξης και τι είναι.

Στη συνέχεια-Gov. Ο Tim Pawlenty άσκησε βέτο σε ένα μέτρο που επέτρεπε τη διεξαγωγή εγχώριων συνεργασιών σε όλη τη χώρα στη Μινεσότα το 2008. Η νομοθεσία θα επέτρεπε στους εταίρους των κρατικών, ομοσπονδιακών και δημοτικών υπαλλήλων να έχουν πρόσβαση στο ίδιο είδος παροχών που συνήθως προορίζονται για παντρεμένα ζευγάρια.

Αλλά το βέτο δεν απαγόρευε σε μεμονωμένες πόλεις να εγκρίνουν διατάγματα για το δικό τους μητρώο εγχώριων εταίρων.

"Εγχώριοι εταίροι" μπορεί να σημαίνει οποιοδήποτε ζευγάρι, συμπεριλαμβανομένων των ομοφυλοφίλων και ετεροφυλόφιλων ζευγαριών. Ο σκοπός των εγχώριων συνεργασιών είναι να επεκταθούν διάφορα οφέλη σε οποιονδήποτε δύο ενήλικες σε μια αποκλειστική δεσμευμένη σχέση. Τα τελευταία χρόνια, μερικές πόλεις της Μινεσότα εισήγαγαν νομοθεσία εσωτερικής εταιρικής σχέσης.

Εγχώρια οφέλη συνεργατών

Τα οφέλη της ύπαρξης εγχώριων εταίρων μπορούν να περιλαμβάνουν την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη και την ασφάλιση ζωής με τον ίδιο τρόπο όπως ένα παντρεμένο ζευγάρι. Τα οφέλη που παρέχονται μέσω εργοδότη παρέχονται σε εθελοντική βάση και διαφέρουν από τον εργοδότη στον εργοδότη. Τα δικαιώματα επίσκεψης στο νοσοκομείο είναι επίσης δυνατά. Η ακριβής φύση των παροχών που παρέχονται μπορεί να διαφέρει μεταξύ των πόλεων.

Προσόντα

Τα προσόντα που ζητούνται για τους εγχώριους εταίρους μπορούν επίσης να ποικίλουν. Γενικά. τουλάχιστον ένας από τους αιτούντες πρέπει να ζει ή να απασχολείται στην πόλη αυτή.

Οι εγχώριοι εταίροι πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, δεν μπορούν να συνδέονται στενά με αίμα και δεν μπορούν να έχουν άλλους εγχώριους εταίρους. Υπάρχουν επίσης όροι που σχετίζονται με τη δέσμευση μεταξύ των εταίρων και αυτό συχνά διατυπώνεται ως εξής: "... δεσμεύονται μεταξύ τους στον ίδιο βαθμό με τους παντρεμένους, εκτός από την παραδοσιακή οικογενειακή κατάσταση και τις επίσημες σχέσεις" και "είναι από κοινού υπεύθυνοι ο ένας για τον άλλον για τις ανάγκες της ζωής."

Πόλεις με εθνικά μητρώα εταίρων

Η Μινεάπολις πέρασε το πρώτο καταστατικό του μητρώου εγχώριων εταίρων στη Μινεσότα το 1991. Από το 2017, αυτά τα αναφέρει στη Μινεσότα έχουν ένα μητρώο εγχώριων εταίρων: