Γεγονότα Ημέρας Μνήμης στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Διασκέδαση ημέρας μνήμης, εκδηλώσεις ημέρας μνήμης στις πόλεις Twin City

Ημέρα Μνήμης είναι η Δευτέρα 27 Μαΐου 2013. Εδώ είναι τι συμβαίνει την Ημέρα Μνήμης στη Μινεάπολη, το Παύλο και την περιοχή των Μεγάλων Πόλεων.

Μνημεία πολέμου της Μινεσότα

Υπάρχουν πολλά μνημεία στο έδαφος της πολιτείας του Μινεσότα στο κέντρο του Αγίου Παύλου, όπως το μνημόσυνο Βετεράνων του Μινεσότα Βιετνάμ, το Μνημόσυνο Βετεράνων της Κορέας Μινεσότα, το μνημείο αξιωματικών της ειρήνης και το Μνημείο του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι Οργανισμοί Βετεράνων σκοπεύουν να συγκεντρωθούν την περασμένη Δευτέρα στο Capitol. Οι Βετεράνοι για την Ειρήνη των Δίδυμων Πόλεων κρατούν μνημόσυνο στις 9.30 π.μ. την Ημέρα Μνήμης, όπως και οι Βετεράνοι του Βιετνάμ της Αμερικής, των οποίων το πρόγραμμα αρχίζει στις 11 π.μ.

Για όσους επιθυμούν να πληρώσουν ήρεμο αφιέρωμα, θα είναι πολύ λιγότερο απασχολημένοι να επισκεφθούν τα μνημεία στους λόφους Capitol το Σάββατο ή την Κυριακή.

Lakewood Cemetery, Μινεάπολη

Το νεκροταφείο Lakewood στη Νότια Μινεάπολη τιμά βετεράνους και όλους τους αγαπημένους τους στην Ημέρα Μνήμης. Η τελετή απομνημονευτικής ημέρας του νεκροταφείου του Lakewood είναι στις 10.30 π.μ. στο Στρατιωτικό Μνημείο. Μετά την τελετή θα πραγματοποιηθούν περιηγήσεις πεζοπορίας στο νεκροταφείο, εκδρομές με άλογα και μεταφορές, παιδικές δραστηριότητες τέχνης, ιστορικές παρουσιάσεις και μουσική. Η εκδήλωση είναι ελεύθερη και ανοιχτή σε όλους.

Νεκροταφείο κρατικών βετεράνων της Μινεσότα

Στους Little Falls, κοντά στη λίμνη Mille Lacs, το νεκροταφείο των κρατικών βετεράνων της Μινεσότα θα έχει την ετήσια μνημόσυνο την Κυριακή 26 Μαΐου στις 1:30 μ.μ.

Fort Snelling

Το ιστορικό Fort Snelling ανοίγει για το καλοκαίρι του Σαββατοκύριακου Memorial Day με ειδικές εκδηλώσεις όλο το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο 26 και την Κυριακή 26, υπάρχουν ειδικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Σαββατοκύριακου έναρξης. Τη Δευτέρα, την Ημέρα Μνήμης, το Fort Snelling φιλοξενεί αφιέρωμα για την Ημέρα Μνήμης και το Χρονολόγιο Στρατιωτικής Ιστορίας τη Δευτέρα 27 από τις 10 π.μ. - 5 μ.μ. Το κοσμοπολίτικο προσωπικό θα βοηθήσει στην ερμηνεία της στρατιωτικής ιστορίας των Ηνωμένων Πολιτειών με χαρακτήρες από 225 χρόνια ιστορίας και θα διεξαχθούν διαδηλώσεις στο φρούριο.

Οι βετεράνοι γίνονται δεκτοί δωρεάν την Ημέρα του Μνήμης.

Στρατιωτικά Μουσεία

Επίσης στο Fort Army Reserve του Fort Snelling, το Μουσείο Εθνικής Φρουράς της Μινεσότα διατηρεί τα παλαιά αεροσκάφη, τους κινητήρες και τους προσομοιωτές πτήσης. Το μουσείο είναι ανοιχτό σε άτομα με στρατιωτική ταυτότητα, από Τρίτη έως Σάββατο. Για το ευρύ κοινό, το μουσείο είναι ανοιχτό μόνο το Σάββατο 18 και 19 Μαΐου, και 8 Ιουνίου για τους επισκέπτες για να περιοδεύσουν τα αεροσκάφη και εκθέματα. Εναλλακτικά, ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει με το μουσείο και να ζητήσει περιήγηση. Η είσοδος είναι δωρεάν και απαιτείται η εγγραφή φωτογραφιών, καθώς το μουσείο βρίσκεται σε ενεργό στρατιωτική βάση.

Πρωτοπόροι και Στρατιώτες Κοιμητήριο Παρατηρητήριο Ημέρας Μνήμης

Minneapolis Pioneer και το νεκροταφείο Memorial Soldiers έχει ετήσια εορτασμό της Ημέρας Μνήμης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το πρωί. Η τελετή ξεκινά στις 10 π.μ., η εκδήλωση είναι δωρεάν και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Καλέστε το 612-624-1853 για περισσότερες πληροφορίες.

Ημέρα μνήμης του Σεντ Λούις Πάρκο

Οι Βετεράνοι των Ξένων Πολέμων και η Αμερικανική Λεγεώνα τιμούν εκείνους που έχουν υπηρετήσει τη χώρα μας σε μια Υπηρεσία Μνήμης Μνήμης στο Αμφιθέατρο Μνημείων Βετεράνων στο πάρκο Wolfe Park του St. Louis Park. Η υπηρεσία αρχίζει στις 11 π.μ., και η σημαία θα ανασηκωθεί το μεσημέρι.

Ημέρα μνήμης Eden Prairie

Το Eden Prairie δίνει τιμητικές διακρίσεις σε βετεράνους και θυμάται εκείνους που υπηρέτησαν στην ετήσια τελετή απομνημονεύματός τους, στο Memorial του Βετεράνου στο πάρκο Purgatory Creek Park.

Η τελετή ξεκινά στις 11 π.μ. και είναι ελεύθερη και ανοικτή σε όλους.

Τελετή τιμού όλων των βετεράνων του Richfield

Η πόλη Richfield τιμά όλους τους βετεράνους σε μια τελετή στο Πάρκο Βετεράνων. Η πόλη εγκατέστησε πρόσφατα ένα νέο μνημείο στους βετεράνους και θα το αφιερώσει στην Τελετή Εκτίμησης όλων των Βετεράνων. Η αφιέρωση θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. τη Δευτέρα 27 Μαΐου. Ελεύθερη και ανοικτή σε όλους.

Ιστορία του εμφυλίου πολέμου της Μινεσότα στην προσγείωση

Το Landing, ένας ιστορικός χώρος στον ποταμό Μινεσότα του Shakopee, έχει ένα Σαββατοκύριακο με εκδηλώσεις με εμφύλιο πόλεμο το Σάββατο, την Κυριακή και την Ημέρα Μνήμης. Μια τελετή Ημέρας Μνήμης θα πραγματοποιηθεί στις 2 μ.μ. τη Δευτέρα.

Ημέρα Μνήμης Pow-Wow

Λίγο έξω από την πόλη: Μια διόροφη βόρεια κατεύθυνση προς Onamia, MN, θα σας μεταφέρει στο ετήσιο ινδικό μουσείο Mille Lacs και στο Trading Post Memorial Day Pow-Wow, το οποίο φιλοξενείται από την AMVets Post 53.

Το Pow-Wow είναι μια συλλογή χορού, μουσικής, τροφίμων, χειροτεχνίας και παιχνιδιών στην Αμερική για να τιμήσει τους παλαιούς και παλιούς βετεράνους τη Δευτέρα 27 Μαΐου. Η εκδήλωση είναι ελεύθερη και ανοιχτή σε όλους. Μεσημέρι - 5 μ.μ.

Θρησκευτικές εκδηλώσεις και υπηρεσίες

Πολλοί τόποι λατρείας κρατούν ειδική υπηρεσία τη Δευτέρα. Οι χρόνοι υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρουν από τις συνήθεις υπηρεσίες της Δευτέρας.

Εκδηλώσεις και πράγματα που πρέπει να κάνετε για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης

Ένα μακρύ Σαββατοκύριακο δελεάζει - μπάρμπεκιου, κηπουρική, μπέιζμπολ, κλασικά αυτοκίνητα, δωρεάν μουσική και την ευκαιρία να βγείτε έξω και να απολαύσετε τον εαυτό σας. Χρειάζεστε ιδέες για πράγματα που πρέπει να κάνετε για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο; εδώ είναι τι συμβαίνει στη Minneapolis και στο St. Paul για το Σαββατοκύριακο Memorial Day .