Φορολογικά Σαββατοκύριακα στην Ουάσιγκτον, DC, Μέριλαντ και Βιρτζίνια

Τα αφορολόγητα Σαββατοκύριακα προσφέρουν εξοικονόμηση αγορών για περιορισμένο χρονικό διάστημα, εξαιρώντας τον φόρο επί των πωλήσεων σε ορισμένες αγορές. Οι αγοραστές στην περιοχή Ουάσιγκτον, με πρόσβαση στο Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια, έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν ορισμένα αντικείμενα κατά τη διάρκεια των διακοπών φόρου επί των πωλήσεων τον Αύγουστο, ακριβώς εγκαίρως για αγορές από το σχολείο. Ένα δεύτερο αφορολόγητο Σαββατοκύριακο πραγματοποιείται για να ενθαρρύνει άτομα να αγοράζουν ενεργειακά αποδοτικές συσκευές.

Ουάσιγκτον, DC, Φορολογικό Σαββατοκύριακο

Οι διακοπές φόρου επί των πωλήσεων καταργήθηκαν το 2010 για να αποφευχθεί η απώλεια περίπου 640.000 δολαρίων εσόδων φόρου επί των πωλήσεων για τη χρήση και δεν έχουν αναπροσαρμοστεί. Αν αυτό αλλάξει τα επόμενα χρόνια, το Γραφείο φορολογίας και εσόδων του DC θα δημοσιεύσει τις ημερομηνίες.

Τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα της Washington, DC, έσωσαν τους αγοραστές 5,75% φόρο επί των πωλήσεων κατά την αγορά ρούχων, αξεσουάρ, υποδημάτων και σχολικών προμηθειών. Η απαλλαγή από τον φόρο επί των πωλήσεων ισχύει για κάθε επιλέξιμο στοιχείο που κοστίζει $ 100 ή λιγότερο.

Washington, DC, οι κάτοικοι μπορούν να ταξιδέψουν στο Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια, ωστόσο, να επωφεληθούν από τις αγορές χωρίς φόρους δύο φορές το χρόνο.

Μερική Φορολογική Εβδομάδα του Maryland

Ο Επιθεωρητής του Maryland προγραμματίζει δύο αφορολόγητες περιόδους για να βοηθήσει τους αγοραστές σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

12-18 Αυγούστου 2018: Αυτές οι διακοπές φόρου επί των πωλήσεων στο Μέριλαντ παρέχουν στους αγοραστές εξοικονόμηση 6% επί των ειδών ένδυσης και υποδημάτων αξίας $ 100 ή λιγότερο. Τα κατάλληλα ενδύματα περιλαμβάνουν ζώνες, παλτά, σακάκια, παντελόνια, παπούτσια, κάλτσες και πουλόβερ.

Η απαλλαγή από τον φόρο επί των πωλήσεων ισχύει για κάθε επιλέξιμο στοιχείο, ανεξάρτητα από τον αριθμό των αντικειμένων που αγοράζετε ταυτόχρονα.

17-19 Φεβρουαρίου 2018. Ένα αφορολόγητο Σαββατοκύριακο για επιλεγμένα προϊόντα Energy Star, όπως κλιματιστικά, πλυντήρια και στεγνωτήρια, φούρνους, αντλίες θερμότητας, ψυγεία κανονικού μεγέθους, συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού (CFL), αφυγραντήρες και προγραμματιζόμενους θερμοστάτες.

Τα στοιχεία Energy Star είναι αυτά που έχουν σχεδιαστεί για να εξοικονομούν ενέργεια και να διαρκούν περισσότερο.

Βρετανικό Σαββατοκύριακο χωρίς Φόρο

Το Τμήμα Φορολογίας της Βιρτζίνια συνδυάζει τις ευκαιρίες που απαλλάσσονται από το φόρο πωλήσεων σε ένα Σαββατοκύριακο, στις 3-5 Αυγούστου το 2018. Κατά τη διάρκεια των διακοπών φόρου πωλήσεων της Βιρτζίνια, οι αγοραστές θα εξοικονομήσουν 5 τοις εκατό στις αγορές σχολικών προμηθειών κοστίζοντας $ 20 ή λιγότερο ανά είδος, Υποδήματα αξίας $ 100 ή λιγότερο. Η απαλλαγή από τον φόρο επί των πωλήσεων ισχύει για κάθε επιλέξιμο στοιχείο, ανεξάρτητα από τον αριθμό των αντικειμένων που αγοράζετε ταυτόχρονα. Οι αγορές προϊόντων που πληρούν τα κριτήρια Energy Star και WaterSense, όπως ορισμένες ενεργειακά αποδοτικές συσκευές, εξαιρούνται επίσης από τον φόρο επί των πωλήσεων της Βιρτζίνια. Τα επιλέξιμα προϊόντα πρέπει να διατιμώνται σε 2.500 δολάρια ή λιγότερο για κάθε είδος και να αγοράζονται για μη επαγγελματικό σπίτι ή προσωπική χρήση. Επίσης, οι αγορές αντικειμένων με εξοπλισμό ετοιμότητας για τυφλά απαλλάσσονται από τον φόρο πωλήσεων της Βιρτζίνια.