Απρίλιο στη Νέα Ζηλανδία

Τι να δείτε και να κάνετε στη Νέα Ζηλανδία τον Απρίλιο

Ο μεσαίος μήνας του φθινοπώρου (πτώση), τον Απρίλιο είναι ένας από τους ωραιότερους μήνες που θα είναι στη Νέα Ζηλανδία . Τα φύλλα και τα χρώματα του φθινοπώρου αφθονούν καθώς ο καιρός γίνεται πιο δροσερός.

Απρίλιος καιρός

Οι θερμοκρασίες γίνονται αισθητά πιο δροσερές τον Απρίλιο. Τόσο η Βόρεια όσο και η Νότια Νησιά βιώνουν ηλιόλουστες μέρες, ενώ οι θερμοκρασίες γενικά φθάνουν στους υψηλά εφήβους / στις αρχές της δεκαετίας του 20 (C) κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά πολύ πιο δροσερές τη νύχτα. Όσο πιο νότια, φυσικά, τόσο χαμηλότερες είναι οι θερμοκρασίες.

Καθώς αλλάζουν οι καιρικές συνθήκες, ο καιρός μπορεί επίσης να είναι κάπως μεταβλητός, με σύντομες καταιγίδες και βροχερές περιόδους. Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, είναι ένας από τους πλέον διακανονισμένους μήνες, αν και το θαλάσσιο κλίμα της Νέας Ζηλανδίας σημαίνει ότι ο όρος «διακανονισμός» είναι ένας σχετικός όρος.

Τα χρώματα του φθινοπώρου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη τον Απρίλιο. Η Νέα Ζηλανδία δεν έχει ντόπια φυλλοβόλα δέντρα (όλα είναι αειθαλή), αλλά οι Ευρωπαίοι άποικοι έφεραν μαζί τους πολλά δέντρα, όπως δρυς και σφενδάμι. Καθώς ρίχνουν τα φύλλα τους αυτή τη στιγμή του χρόνου δημιουργούν ένα όμορφο αποτέλεσμα σε πολλά μέρη της χώρας.

Πλεονεκτήματα της επίσκεψης στη Νέα Ζηλανδία τον Απρίλιο

Μειονεκτήματα της επίσκεψης στη Νέα Ζηλανδία τον Απρίλιο

Τι συμβαίνει τον Απρίλιο στη Νέα Ζηλανδία: Φεστιβάλ και εκδηλώσεις

Βόρειο Νησί

Νότιο Νησί