Οι καλύτερες γυμνές παραλίες του Όκλαντ

Το Όκλαντ περιβάλλεται από παραλίες και ως το μεγαλύτερο πληθυσμιακό κέντρο στη Νέα Ζηλανδία, είναι αναπόφευκτο ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που απολαμβάνουν γυμνισμό. Όπως και στην υπόλοιπη χώρα, δεν υπάρχουν επίσημες γυμνές παραλίες . Ωστόσο, τα παρακάτω είναι δημοφιλή γυμνιστικά σημεία, αν και μερικά είναι πιο εδραιωμένα από άλλα.

Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε την κοινή λογική όταν απογυμνώνετε από μια παραλία. Επιλέξτε μόνο απομονωμένες περιοχές όπου υπάρχουν είτε άλλοι γυμνοί άνθρωποι ή κανείς καθόλου.

Διαβάστε περισσότερα: Naturism στη Νέα Ζηλανδία

Κεντρική πόλη του Ώκλαντ

Herne Bay

Κοντά στο κέντρο του Ώκλαντ, στην καρδιά μιας κατοικημένης περιοχής. Ο γυμνισμός είναι ανεκτός εδώ, αλλά είναι διακριτικός.

Κυρίες κόλπο

Στο τέλος του St Heliers Bay στο Tamaki Drive, αυτή η παραλία έχει δυστυχώς αναπτύξει μια μάλλον άσχημη φήμη από αργά και δεν συνιστάται πλέον. Αυτό είναι κρίμα, θεωρώντας ότι είναι η κοντινότερη γυμνή παραλία στο Auckland CBD.

Δυτικό Όκλαντ

Οι παραλίες στη δυτική ακτή είναι τόσο άγριες και απομακρυσμένες που υπάρχουν πολλά μέρη για να είναι μόνοι σας και γυμνοί. Τα παρακάτω είναι τα πιο γνωστά σημεία όπου μπορεί να συναντήσετε άλλους γυμνιστές. Όλες οι παραλίες της δυτικής ακτής έχουν μαύρη άμμο και μπορούν να είναι εξαιρετικά ζεστές, ιδιαίτερα στις ημέρες χωρίς αέρα. Πάρτε υποδήματα, ένα καπέλο και άφθονο αντηλιακό. Επίσης, προσέξτε ιδιαίτερα όταν κολυμπάτε στον ωκεανό, καθώς μπορεί να υπάρξουν μεγάλες διαρρήξεις και ισχυρά υποπίεσης.

Παραλία Bethells (Te Henga)

Μια δημοφιλής παραλία surf, αλλά υπάρχουν λίγοι άνθρωποι μακριά από την περιοχή κοντά στο ναυαγοσώστη κτίριο.

Παραλία Karekare

Μια ιδιαίτερα μεγάλη και δραματική παραλία δυτικών ακτών που πιθανόν να έχεις στον εαυτό σου.

Παραλία Βόρεια Πίχα

Αυτή είναι η πιο δημοφιλής παραλία της δυτικής ακτής του Όκλαντ, έτσι απαιτείται διακριτικότητα. Το βόρειο άκρο είναι πιο απομακρυσμένο από τα πλήθη και ως εκ τούτου το σημείο ευνοούσε την κοφτερή βουτιά.

Παραλία O'Neills

Στο βόρειο άκρο της παραλίας του Bethell.

Ο κόλπος του Ορφέα, Χούια

Σε αντίθεση με τις άλλες παραλίες στο δυτικό Όκλαντ, είναι ένας μικρός αμμώδης κόλπος που είναι προστατευμένος και απομονωμένος. Είναι μέσα στο λιμάνι Manukau έτσι δεν έχει τη μαύρη άμμο και ισχυρούς ανέμους και τα ρεύματα των παραλιών του ωκεανού.

Whatipu

Στερεά, άγρια ​​και απομονωμένα. μπορείτε να περπατήσετε για χιλιόμετρα χωρίς να συναντήσετε άλλη ψυχή.

Παραλία του Λευκού

Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το βόρειο άκρο της παραλίας Piha.

Βόρεια ακτή

Ο κόλπος Pohutukawa

Πιθανότατα η ωραιότερη γυμνή παραλία του Όκλαντ, στο βόρειο άκρο του αποθεματικού Long Bay. Είναι ένα είκοσι λεπτά με τα πόδια γύρω από την ακτή ή πάνω από τους λόφους, αλλά αξίζει τον κόπο.

Παραλία Αγίου Λεονάρδου, Takapuna

Μικρή και βραχώδης παραλία με ποικίλη φήμη.

Ανατολικό και Νότιο Ώκλαντ

Musick Point, παραλία Bucklands

Βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένο μέρος του Ώκλαντ, αυτό είναι ένα ανεπίσημο σημείο, έτσι φροντίδα της άσκησης.

Tawhitokino, κοντά στο Clevedon

Σαράντα πέντε λεπτά από το Auckland, αυτή η παραλία είναι προσβάσιμη μόνο από τον παρακείμενο κόλπο Kawakawa και μόνο σε πάνω από μία ώρα κάθε πλευρά της υψηλής παλίρροιας. Αυτή η παραλία κερδίζει σε δημοτικότητα.

Νήσοι του κόλπου Hauraki

Μικρή παραλία Palm, Νήσος Waiheke

Αυτή είναι μια πολύ δημοφιλής γυμνή παραλία, ειδικά μεταξύ των οικογενειών.

Παραλία Μέντλαντ, Μεγάλο νησί φραγμών

Την πιο απομακρυσμένη γυμνή παραλία του Όκλαντ, αλλά αξίζει τον κόπο όταν φτάσετε εκεί.

Όντας το ένα τρίτο του πληθυσμού της Νέας Ζηλανδίας, ίσως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το Auckland προσφέρει τόσες πολλές επιλογές γυμνής κολύμβησης στην παραλία. Από την παραπάνω λίστα, τα πιο δημοφιλή, καθιερωμένα και ωραιότερα είναι ο κόλπος Pohutukawa και το Little Palm Beach. Σε μια καλοκαιρινή μέρα, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, είναι πάντα γεμάτοι με beachgoers απολαμβάνοντας τον καλοκαιρινό καιρό του Auckland.

Ανακαλύψτε επίσης:

Γυμνές παραλίες του Northland

Katikati Naturist Resort, κόλπος της Πλέντι