Γυμνό Οδηγός Παραλίας και Παγκόσμιος Κατάλογος

Μήπως η ιδέα να ρίχνετε τα ρούχα σας σε μια γυμνή παραλία ή θέρετρο και να γκρεμίζετε μόνος μαζί με το νερό, ή με ομοϊδεάτες άνδρες και γυναίκες, να κάνετε έκκληση; Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αυτόν τον κατάλογο για να σας καθοδηγήσει σε έναν προορισμό της επιλογής σας. Δεδομένου ότι η επιθυμία να πάτε γυμνή κάτω από τον ήλιο είναι σχεδόν καθολική, μπορείτε να βρείτε τέτοια μέρη σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο όπου επιτρέπεται η γυμνότητα (ή νόμοι χωρίς επιβολή).

Λάβετε υπόψη σας, υπάρχουν πολλές ποικιλίες γυμνών χώρων: Ορισμένα θέρετρα, κάμπινγκ, ιδιωτικές λέσχες, παραλίες και τμήματα παραλιών, καθώς και ιαματικά λουτρά εξυπηρετούν όλους τους πελάτες που αισθάνονται πιο άνετα στο γυμνό.

Σε ορισμένες τοποθεσίες, οι δυο σας μπορούν να απολαύσουν το απόλυτο απόρρητο. Άλλοι προσελκύουν μια κοινότητα ομοϊδεάτων ηλιοθετών.

Τις γυμνές παραλίες και τα θέρετρα της Αμερικής

Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσες γυμνές παραλίες παραλιών και τα γυμνά παραθεριστικά θέρετρα ανθίζουν στις ΗΠΑ. Εδώ είναι ο οδηγός σας για αυτά που εκτείνονται από Santa Cruz, Καλιφόρνια (το σπίτι της Κόκκινη, Λευκή και Μπλε γυμνή παραλία) στη γυμνή παραλία Moshup στο Αμπέλι της Μάρθας, όπου ο καιρός μπορεί να κρυώσει νωρίς.

Nude Beach Getaways Αλλού

Είτε ψάχνετε για γυμνή παραλία ή θέρετρο στην Καραϊβική, το Μεξικό, ακόμα και στην Ευρώπη, μπορείτε να βρείτε τα συνιστώμενα σημεία εδώ:

Γυμνά Κρουαζιέρες

Φανταστείτε την ιστιοπλοΐα χωρίς τίποτα άλλο παρά τον άνεμο πίσω από την πλάτη σας. Γυμνά κρουαζιέρες πακέτων οδηγούν vacationers σε νέα και απομακρυσμένα σημεία παραλία που δεν μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε μέσω οποιουδήποτε άλλου τρόπου μεταφοράς.

Πώς να τρέχετε σε μια γυμνή παραλία

Μάθετε περισσότερα για την εθιμοτυπία nude beach. Το Gawking και το κοίταγμα είναι ανυπόμονοι όταν οι άνθρωποι δεν έχουν ρούχα για διακοπές. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την επαφή με τα μάτια όταν συναντήσετε ένα άλλο γυμνό άτομο, αποφύγετε να αγγίζετε χωρίς πρόσκληση για κάτι τέτοιο και να σέβεστε το απόρρητο των άλλων.

Γυμνά Οργανισμοί Παραλίας και Πόρων

Μάθετε περισσότερα για τους οργανισμούς που υποστηρίζουν γυμνές διακοπές. Πολλά ζευγάρια που απολαμβάνουν γυμνό σκέφτονται να ενταχθούν σε ένα. Τα πλεονεκτήματα του να γίνει ένα μέλος περιλαμβάνουν διακοπές με ομοϊδεάτες και να πάρει το εσωτερικό κοκαλιάρικο στις καλύτερες γυμνές αποδράσεις παραλία.

Εάν ενδιαφέρεστε να επισκεφθείτε γυμνή παραλία ή θέρετρο, οι πρόσθετοι πόροι μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα για το γυμνισμό και τους χώρους όπου η πρακτική είναι ευπρόσδεκτη.

Όχι, όχι στο γυμνό;

Οι γυμνές διακοπές ή ο τρόπος ζωής δεν είναι για όλους. Επομένως, μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας πιέσει να επισκεφθείτε γυμνή παραλία ή θέρετρο. Ωστόσο, εάν είστε γυμνοί περίεργοι, ίσως μπορέσετε να αγοράσετε μια ημερήσια διαδρομή σε γυμνό θέρετρο, προκειμένου να γνωρίσετε για λίγο το στυλ ζωής.

Οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, γνωρίζετε ότι μια επίσκεψη σε μια γυμνή παραλία είναι μια φυσική εμπειρία και η ευχαρίστηση να κάνετε ηλιοθεραπεία και να κολυμπήσετε σε μια γυμνή παραλία είναι αυτή που μπορεί να θυμάστε για καιρό. Επιλέξτε λοιπόν ένα μέρος, ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι η γυμνή παραλία είναι ανοικτή στο κοινό και ετοιμαστείτε να ρίξετε τις φροντίδες σας, τα ρούχα σας και τις αναστολές σας στις διακοπές σας.