Τα καλύτερα καταλύματα και οι γυμνές παραλίες στις ΗΠΑ

Εκεί όπου μπορείτε να διακρίνετε όλα σε εθνικό επίπεδο

Θα πάτε σε γυμνή παραλία ή προαιρετικό θέρετρο ρούχων στις ΗΠΑ για την επόμενη ρομαντική απόδραση; Ή είναι γυμνιστής διακοπές κάτι που πάντα σας ενδιαφέρει; Λοιπόν, δεν είστε μόνοι - χιλιάδες άνθρωποι το κάνουν. Αν είστε γυμνός-περίεργος, σκεφτείτε να επισκεφθείτε μία από αυτές τις παραλίες και θέρετρα, πολλά από τα οποία προσφέρουν ημερήσιες κάρτες. Εάν διαπιστώσετε ότι απολαμβάνετε τον προαιρετικό τρόπο ζωής των ρούχων και τους ανθρώπους που προσελκύει, σκεφτείτε να ξοδέψετε τις επόμενες διακοπές σας σε ένα θέρετρο ή παραλία όπου θα πρέπει να συσκευάσετε λίγο περισσότερο από την οδοντόβουρτσα σας.

Παρακάτω είναι μια δειγματοληψία θέρετρα-προαιρετικά θέρετρα και γυμνές παραλίες σε όλες τις ΗΠΑ (μερικά κράτη, όπως η Καλιφόρνια, έχουν πάρα πολλά να καταγράψουν) - πολλά από τα οποία είναι μέρος της Αμερικανικής Ένωσης Γυμνού Αναψυχής - από την ηλιόλουστη και ζεστή Αριζόνα σε μέρη στα νοτιοδυτικά με ιδιότητες στη Νέα Αγγλία, ιδανικό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αριζόνα

Με το εύκρατο κλίμα και το πανέμορφο τοπίο, η Αριζόνα είναι μια ιδανική πολιτεία για να απολαύσετε το γυμνό στο ύπαιθρο. Εδώ είναι δύο θέρετρα για να διαλέξετε:

Φλόριντα

Η "κατάσταση ηλιοφάνειας" έχει ζεστές θερμοκρασίες και περιγράφεται με απαλές, αμμώδεις παραλίες - ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να πάτε φυσικά ; Εάν χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τη σκηνή του Μαϊάμι , υπάρχουν μερικές εξαιρετικές επιλογές (εφ 'όσον φοράτε αντηλιακό). Υπάρχουν τέσσερις γυμνές παραλίες σε όλη τη Φλόριντα :

Καλιφόρνια

Παραλίες, φοίνικες, βουνά-που δεν θα ήθελαν να πάνε φυσικά στο Cali;

Χαβάη

Αν και το γυμνό είναι παράνομο στις δημόσιες παραλίες της Χαβάης, θα βρείτε αρκετές προαιρετικές παραλίες σε όλο το νησί. Αν μια απόδραση γυμνιστών είναι αυτό που ακολουθείτε, υπάρχουν μερικές επιλογές:

Ιντιάνα

Όπως μπορεί να υποθέσετε, οι παραλίες δεν είναι πραγματικά το πράγμα εδώ στην Ιντιάνα, και το γυμνό είναι αποθηκευμένο για το καλοκαίρι. Αυτά τα θέρετρα διαθέτουν ζεστά καιρικά φαινόμενα σε ένα φιλόξενο περιβάλλον.

Λουιζιάνα

Δεν θα βρείτε γυμνές παραλίες σε αυτό το κράτος, αλλά υπάρχει ένα πάρκο και ένα bed and breakfast.

Μασαχουσέτη

Λόγω του κλίματος, αυτά τα θέρετρα είναι ανοιχτά μόνο κατά τη διάρκεια των ζεστών μηνών.

Μίτσιγκαν

Υπάρχουν αρκετές απομονωμένες παραλίες στο Μίτσιγκαν, αλλά κανένας δεν είναι επίσημα γυμνές παραλίες. Δεδομένου ότι το κράτος έχει αυστηρούς νόμους δημοσίας ευπρέπειας, μπορεί να θέλετε να το παίξετε ασφαλές και να κατευθυνθείτε σε ένα από αυτά τα θέρετρα:

New Jersey

Το κράτος του Κήπου φιλοξενεί μόνο μία νόμιμη γυμνή παραλία, αλλά υπάρχουν μερικά γυμνιστικά θέρετρα για να διαλέξετε.

Νέα Υόρκη

Αν και αυτό το κράτος έχει μερικές από τις πιο παρθένες παραλίες στον κόσμο, υπάρχει μόνο ένα που είναι γνωστό ως προαιρετικό ρούχο-παραλία Φάρου στο νησί πυρκαγιάς-αλλά δεν είναι επίσημο γι 'αυτό πάρτε το σέσουλα προτού να πάτε. Εδώ είναι δύο φιλικά προς την οικογένεια θέρετρα:

Όρεγκον

Το Όρεγκον έχει μια ζεστή σχέση με το γυμνό και μπορεί να ήταν το πρώτο κράτος για να ξεκινήσει μια λέσχη γυμναστικής. Υπάρχει μια ωραία επιλογή από παραλίες και θέρετρα όπου μπορείτε να γυμνάσετε όλα. Εδώ είναι μόνο μια δειγματοληψία:

Πενσυλβανία

Οι Poconos δεν είναι μόνο για οικογενειακές διακοπές και ζευγάρια υποχωρήσεις-η περιοχή είναι επίσης ιδανική για ναυτικά θέρετρα.

Τενεσί

Δεν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να επιλέξετε από αυτή την κατάσταση, αλλά αυτή είναι καλά αναθεωρηθεί.

Τέξας

Δεν είσαι μόνος στο κράτος Lone-Star όταν πρόκειται να θέλει να είναι ένα με τη φύση. Εδώ είναι μερικές από τις προαιρετικές παραλίες και τα θέρετρα για να επιλέξετε:

Βερμόντ

Παρόλο που μπορούμε να σκεφτούμε το σκι (σε ​​πολλά θερμά στρώματα) όταν πρόκειται για το Βερμόντ, υπάρχουν λίγα μέρη για να τα ρίξετε όλα.

Wisconsin

Πριν κλείσει η παραλία Mazo, το Wisconsin φιλοξενεί μία από τις μεγαλύτερες γυμνές παραλίες της χώρας. Τώρα οι επιλογές είναι λίγα campgrounds και κοκαλιάρικο βουτιά στη Dragonfly Beach.