Οι καλύτερες γυμνές παραλίες στις ΗΠΑ

Αμερικανικές παραλίες όπου μπορείτε να το ξεχάσετε

Οι γυμνές παραλίες έχουν κακή φήμη σε πολλούς ταξιδιώτες, οι οποίοι τους βλέπουν ως πυκνοκατοικημένους συμπεριφορές. Η αλήθεια είναι ότι οι γυμνές παραλίες είναι σπάνια τα σεξουαλικά φορτισμένα μέρη που φαίνεται να είναι. Οι υποστηρικτές των γυμνιστών παραλιών συχνά αναφέρονται σε αυτές ως παραλίες "προαιρετικές" για να διαγράψουν την (δυστυχώς) αρνητική εικόνα που λέει η λέξη "γυμνό".

Ενώ οι γυμνές παραλίες δεν είναι τόσο συνηθισμένες στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως είναι στη Μεσόγειο και την Καραϊβική, υπάρχουν και είναι δημοφιλείς μεταξύ των παραθεριστών που θέλουν να ζήσουν την πλήρη ελευθερία της ηλιοθεραπείας και του κολύμπι στο buff. Η Αμερικανική Ένωση Γυμνών Αναψυχής (σύνδεσμος περιέχει γυμνότητα) απαριθμεί περίπου 260 ενδύματα προαιρετικά θέρετρα, παραλίες και κατασκηνώσεις RV σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, με αρκετά αξιοσημείωτα σημεία στις ΗΠΑ, που αναφέρονται παρακάτω.

Η AANR προτείνει να ακολουθήσετε αυτούς τους 10 κανόνες γυμνιστών για τους γυμνούς παραλίες για πρώτη φορά. Μεγαλύτερη σημασία: χρησιμοποιήστε πολύ αντηλιακό και μην γυρίσετε σε άλλους.