Στρατηγική κερδοφορίας του Velas Resorts

Όταν πρόκειται για διεθνή ταξίδια, το Μεξικό είναι μακράν ο κορυφαίος προορισμός για τους Αμερικανούς. Είτε πρόκειται για οικογενειακές διακοπές, εαρινό διάλειμμα, γάμο προορισμού ή ρομαντική απόδραση, οι προσφορές της χώρας συνεχίζουν να εξελίσσονται.

Το Velas Resorts είναι ένα από τα πιο δυναμικά εμπορικά σήματα ξενοδοχείων. Είναι γνωστοί για τις περιεκτικές εμπειρίες τους, κερδίζοντας βραβεία κάθε χρόνο. Τα τέσσερα Velas Resorts στην Riviera Maya , το Puerto Vallarta και η Riviera Nayarit έχουν κερδίσει περισσότερα από 43 AAA Diamonds, συμπεριλαμβανομένου του κύρους βραβείου Five Diamond.

Άλλα διεθνή βραβεία για τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις τους περιλαμβάνουν το "Best Spa" του Virtuoso, το "Εξαιρετικότερο Θέρετρο" του Conde Nast Johansens και το "Εξαιρετικό Spa Hotel" καθώς και το βραβείο Diamond Star της Αμερικανικής Ακαδημίας Επιστημών Φιλοξενίας.

Οι ιδιοκτησίες του Velas περιλαμβάνουν το Casa Velas που ονομάζεται το 8ο καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο στο The 2013 Insiders 'SelectList, ένα boutique ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες και ωκεάνιο κλαμπ που βρίσκεται στο γήπεδο γκολφ Marina Vallarta. Το Velas Vallarta είναι ένα φιλικό προς την οικογένεια σε όλους τους χώρους σουίτες και spa που βρίσκεται στον κόλπο Banderas, και στο Puerto Vallarta. και το ΑΑΑ Πέντε Diamond Grand Velas Riviera Nayarit που βρίσκεται στη Riviera Nayarit.

Ο γύρος της λίστας είναι το Grand Velas Riviera Maya, που βρίσκεται πέντε λεπτά από την Playa del Carmen , προσφέροντας μια υπερσύγχρονη εμπειρία all-inclusive θέρετρο στην Καραϊβική με τις ρυθμίσεις της ζούγκλας και της παραλίας. Το Velas Resorts είναι γνωστό για τα ευρύχωρα καταλύματα, τα ιαματικά λουτρά, τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε μια επιλογή από εστιατόρια, 24ωρη υπηρεσία δωματίου, γυμναστήρια, μπάτλερ, υπερσύγχρονα συνεδριακά κέντρα, εκτεταμένα οικογενειακά προγράμματα, μίνι μπαρ και πολλά άλλα.

Ο Eduardo Vela Ruiz, ιδιοκτήτης πλειοψηφίας, ιδρυτής και πρόεδρος, λειτουργεί το Velas Resorts. Ο αδελφός του Juan Vela είναι αντιπρόεδρος του Velas Resorts.

Μιλήσαμε πρόσφατα με τον Juan Vela σχετικά με τα τρέχοντα σχέδια της εταιρείας, τα μυστικά προοπτικής και επιτυχίας.

Ε: Ποιες είναι οι τελευταίες μεγάλες εξελίξεις στις ιδιοκτησίες Velas σε όλο το Μεξικό;

Vela: Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα ανακοινώσουμε το νέο Grand Velas Los Cabos που θα ανοίξει στα τέλη του 2016. Η νέα ιδιοκτησία προχωράει το ante για το προϊόν μας Grand Velas με ειδικά κρασιά, αφοσίωση στις τέχνες, δραματικές ωκεάνιες απόψεις, σουίτες και πολλά άλλα.

Αυτό το περασμένο έτος η Grand Velas Riviera Nayarit ολοκλήρωσε μια ανακαίνιση αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων, από τις αναβαθμίσεις στα σπα και τα γκουρμέ εστιατόρια έως τις νέες σουίτες ευεξίας, μια λέσχη υπερσύγχρονων εφήβων και ένα κομψό lobby bar.

Το Casa Velas έκανε επίσης το ντεμπούτο του σε δύο νέες σουίτες Wellness για ταξιδιώτες που αναζητούν μια περιεκτική καταφύγιο ευεξίας που περιλαμβάνει ένα προσωπικό σπα Concierge, γυμναστήριο, μασάζ και πολλά άλλα. Στο πλαίσιο της ανακαίνισης ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων συνολικά 38 σουίτες υποβλήθηκαν σε αναβαθμίσεις λουτρών, νέες έπιπλα, νέες τέχνες, πίνακες ζωγραφικής και υφάσματα από κορυφαίους μεξικανούς καλλιτέχνες και πολλά άλλα.

Το Grand Velas Riviera Maya ξεκίνησε να προσφέρει ένα νέο μενού Yucatecan εμπνευσμένο από την παραδοσιακή κουζίνα της περιοχής στο εστιατόριο του Chaká. Το θέρετρο άνοιξε επίσης ένα νέο χώρο εστιατορίου για το ιταλικό εστιατόριο Lucca. Στο τιμόνι του τελευταίου είναι ο Chevrolet Genovese Fulvio Ferretto, ο οποίος πριν από την είσοδό του στο Velas Resorts συνεργάστηκε με τον Chef Mauro Elli, έναν αστέρι Michelin Star των δύο αστέρων.

Η κουζίνα δημιουργεί γαστρονομικά οράματα για αυτό που ονομάζει το "Bel Paese", όμορφη χώρα, για τους επισκέπτες με την ιταλική κουζίνα του.

Το Velas Vallarta στο Puerto Vallarta ενημερώνει επί του παρόντος τις οικογενειακές σουίτες με νέα μαλακά προϊόντα και βελτιωμένα μπάνια.

Ε: Ποιες είναι οι τελευταίες πρωτοβουλίες σας για οικογένειες;

Vela: Το Grand Velas Riviera Nayarit ανέβασε τις προσφορές για εφήβους με ένα νέο $ 300,000 Teens 'Club, δημιουργώντας ένα σύγχρονο χώρο όπου οι έφηβοι ηλικίας 13-18 ετών μπορούν να απολαύσουν τις μίνι διακοπές τους. Το Teens 'Club διαθέτει ένα εκτεταμένο χώρο παιχνιδιών με ένα X-Box Kinect, τραπέζι μπιλιάρδου, χόκεϊ αέρα, πινγκ πονγκ, ποδοσφαιράκι, καραόκε με πακέτο χορού και πολλά άλλα. Περισσότεροι περιπετειώδεις έφηβοι απολαμβάνουν το νέο πρόγραμμα δραστηριοτήτων σε εξωτερικούς χώρους, το οποίο περιλαμβάνει εκδρομές με καγιάκ, κολύμβηση με αναπνευστήρα και μια ποικιλία άλλων υπαίθριων εμπειριών, όπου μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της Riviera Nayarit.

Αφού απολαύσετε τις συναρπαστικές δραστηριότητες του Club, η ζώνη Chill Out προσφέρει εφηβικά αναψυκτικά και αγαπημένα deli σνακ για να απολαύσετε ενώ βγαίνεστε με τους νέους φίλους τους.

Εκτός από το state-of-the-art Teens 'Club και τα πολλαπλάσια Kids' Clubs στο Grand Velas Riviera Maya, προστέθηκε επίσης πρόσφατα ένα γήπεδο μίνι γκολφ για οικογένειες.

Σε όλα τα τουριστικά θέρετρα, συνεχίζουμε να καινοτομούμε και να προσθέτουμε στα προγράμματα και τις δραστηριότητές μας δραστηριότητες για περιόδους αιχμής οικογενειακών διακοπών.

Ε: Ποια είναι τα ξεχωριστά σημεία πώλησης για τις διάφορες περιοχές στις οποίες βρίσκονται οι ιδιότητές σας;

A: Ενώ οι Puerto Vallarta και Riviera Nayarit είναι εύκολα προσβάσιμοι από τη Μέση Δύση και τη Δυτική Ακτή, το Riviera Maya είναι ένα ευθεία βολές για τους ταξιδιώτες στην ανατολική ακτή.

Στο Riviera Maya, οι περιπλανώμενοι περιπλανώμενοι απολαμβάνουν την εξερεύνηση των αρχαίων ερειπίων των Μάγια των κοντινών Coba και Chichen-Itza , καταδύσεις και καταδύσεις παγκόσμιας κλάσης, περιηγήσεις με φερμουάρ μέσα από τη ζούγκλα ζούγκλα, το καγιάκ και τα καλύτερα φυσικά καταφύγια του Μεξικού. Οι παραθαλάσσιες κοινότητες των κοντινών Playa del Carmen και Cancun προσφέρουν κορυφαία ψώνια, φαγητό, γκολφ και νυχτερινή ζωή.

Βρίσκεται στον κόλπο Banderas, ένας από τους μεγαλύτερους κόλπους στον κόσμο, το Vallarta-Nayarit βρίσκεται σε μοναδική τοποθεσία, όπου η ζούγκλα συναντά τη θάλασσα και προσφέρει στους τουρίστες ένα γραφικό τοπίο μοναδικό ανάμεσα στους προορισμούς του Μεξικού. Αυτή η ποικιλία σκηνικών κάνει το Vallarta περισσότερο από το μέσο όρο "διασκεδαστικό στον ήλιο", προσφέροντας στους επισκέπτες μια ευρεία ποικιλία δραστηριοτήτων για να διαλέξετε. Όχι μόνο οι ταξιδιώτες θα βρουν όλες τις συνήθεις δραστηριότητες στην παραλία όπως τζετ σκι, αλεξίπτωτο, σέρφινγκ, boogie επιβίβαση και ηλιοθεραπεία, υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από χερσαίες και θαλάσσιες εκδρομές για να απολαύσετε. Από μια τροπική εκστρατεία ζούγκλας, μαθαίνοντας για τη χλωρίδα και την πανίδα που είναι ιθαγενή στην περιοχή ή φερμουάρ μέσα από τη ζούγκλα με καλώδια αναρτημένα σε εκατοντάδες μέτρα πάνω από το έδαφος, σε περιηγήσεις σε κοντινές πόλεις όπου οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν μεξικάνικο πολιτισμό, να μάθουν για την ιστορία της περιοχής , και τις παραδόσεις που οδηγούν την καθημερινή ζωή όσων έχουν ζήσει εκεί για γενιές, είναι όλα εδώ.

Εάν η ωκεάνια και η θαλάσσια ζωή είναι κάτι που οι οικογένειες φαντάζουν, τότε η Vallarta-Nayarit έχει περισσότερα από το μερίδιό της στις δραστηριότητες που προσφέρει. Υπάρχουν πολλές όμορφες τοποθεσίες σε όλο τον κόλπο που είναι ιδανικές για κολύμβηση με αναπνευστήρα και καταδύσεις. Η αλιεία είναι μια πολύ δημοφιλής δραστηριότητα στον κόλπο, η οποία αποτελεί επίσης χώρο αναπαραγωγής για πολλά πλάσματα του βασιλείου της θάλασσας. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα και της άνοιξης υπάρχουν πολυάριθμες περιηγήσεις για φάλαινες όπου θα δείτε φάλαινες και δελφίνια που έχουν μεταναστεύσει στον κόλπο για να αναπαραχθούν. Κατά τους καλοκαιρινούς και τους φτωχούς μήνες υπάρχουν διάφορα προγράμματα που αποσκοπούν στην προστασία των θαλάσσιων χελωνών που απειλούνται με εξαφάνιση και χρησιμοποιούν τις ακτές της Vallarta-Nayarit ως τόπους φωλεοποίησης.

Ερ: Ποια ακίνητα προσφέρονται καλύτερα στην οικογενειακή αγορά; ζευγάρια; γάμοι προορισμού;

A: Από μια εκτεταμένη οικογένεια που ταξιδεύει μαζί σε ένα ζευγάρι που αναζητά ένα απομονωμένο ρομαντικό καταφύγιο μήνα του μέλιτος και ομάδες όλων των ειδών, όλοι οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν την ιδανική θέση τους στο Velas Resorts. Το Casa Velas και το Grand Velas Riviera Maya's Grand Class είναι μόνο για ενήλικες και είναι ιδανικά για ζευγάρια, ενώ οι οικογένειες απολαμβάνουν τις δραστηριότητες που προσφέρονται στο Velas Vallarta, το Grand Velas Riviera Nayarit και το Grand Velas Riviera Maya's Ambassador και Zen.

Προορισμός γάμων, οικογενειακών συγκεντρώσεων και κινήτρων και εταιρικών ομάδων κάθε μεγέθους

Απολαύστε όλα τα Velas Resorts για την απαράμιλλη εμπειρία all-inclusive, την ολοκληρωμένη στελέχωση, τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και την εκπληκτική θέα στον ωκεανό.

Ε: Τι πιστεύετε ότι είναι ο γενικότερος παράγοντας που προσελκύει τους επισκέπτες στις ιδιοκτησίες του Velas;

Α: Αποδίδουμε την επιτυχία μας στον συνδυασμό της καλύτερης ποιότητας σε όλη την έκταση, μαζί με την εξυπηρέτηση και την αξία, είτε είναι η κουζίνα και το spa, τα καταλύματα, οι δραστηριότητες ή οι συνεδριακές εγκαταστάσεις. Και μην ξεχνάμε τους φαγητούς και τους λάτρεις του σπα, αφού τα εστιατόρια και τα ιαματικά λουτρά είναι από τα καλύτερα στον κόσμο.

Ε: Πώς διαφέρεστε από τον ανταγωνισμό;

A: Δεν ξεχωρίζουμε μόνο από τον ανταγωνισμό μας λόγω της ποιότητας των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών μας, αλλά και λόγω των τροφίμων και ποτών - ποικιλία γκουρμέ εστιατορίων, ποιότητα των συστατικών, δημιουργικότητα, παρουσίαση και εμπειρία τροφίμων. Το φαγητό, η δημιουργικότητα και η παρουσίαση είναι συγκρίσιμα με εκείνα των κορυφαίων εστιατορίων στις παγκόσμιες πρωτεύουσες, όπως γράφουν οι κριτικοί και τα κορυφαία media για το Velas Resorts. Ονομάστε την αγαπημένη σας κουζίνα - μεξικάνικη, γαλλική, ιταλική, ασιατική, προετοιμάζοντας εξαιρετικά βραβευμένους σεφ, συμπεριλαμβανομένων των μαθητών του αρχιμάγειρα Arzak της Ισπανίας. Το Cocina de Author στο Grand Velas Riviera Maya είναι το πρώτο εστιατόριο στον κόσμο που αποτελεί μέρος ενός All-Inclusive που κέρδισε το βραβείο AAA 5-Diamond. Τα εστιατόρια οδηγούνται από διεθνώς αναγνωρισμένους σεφ, όπως ο Michel Mustière, που ονομάζεται Maître Cuisiniers de France και Xavi Pérez Stone, με το όνομα "Best Chef στο Μεξικό" και νικητής του "Iron Chef 2014".

Ενώ υπάρχουν κάποια άλλα all-inclusives που έχουν ένα standout εστιατόριο, που χρεώνουν επιπλέον για φαγητό εκεί πέρα ​​από άλλες αμοιβές, έτσι δεν είναι πραγματικά all inclusive. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με αυτό που κάνουμε. Εκτός από πολύ ειδικές επιλογές κρασιών και θεραπειών spa, δεν χρεώνουμε επιπλέον. Έτσι, η εξίσωση των τιμών είναι πολύ ισχυρή.

Επιπλέον, διαθέτουμε εγκαταστάσεις και προγράμματα για παιδιά και εφήβους, τα Leading Spas του κόσμου στα θέρετρα του Grand Velas, καθώς και η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, οι γαμήλιες και ομαδικές εγκαταστάσεις.

Ε: Τι τάσεις βλέπετε στις ΗΠΑ για ταξίδια στο Μεξικό για το 2016;

A: Το ταξίδι στο Μεξικό από τις ΗΠΑ θα συνεχίσει να αυξάνεται σταθερά το 2016, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Los Cabos. Μόνο ο προορισμός έχει 17 νέα ξενοδοχεία που ανοίγουν το 2016 και το 2017.

Καθώς μια από τις κορυφαίες τάσεις ταξιδιού για το 2016 είναι η ξεκούραση (ταξίδια αναψυχής για επαγγελματίες), θα προσφέρουμε μια νέα έκπτωση μακροπρόθεσμης διαμονής για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την καθημερινή ρουτίνα για να αποκαλύψουν την επόμενη μεγάλη τους ιδέα. Αναμένουμε ότι αυτό θα είναι ενδιαφέρον για δημιουργικούς τύπους (συγγραφείς, καλλιτέχνες κ.λπ.), επιχειρηματίες, στελέχη της C-Suite και πολλά άλλα.

Αναμένουμε επίσης να δούμε περισσότερους ταξιδιώτες να αναζητούν νέες εμπειρίες και να αναπτύσσουν νέες δεξιότητες και ταλέντα. Αργότερα φέτος θα ξεκινήσουμε μια σειρά Find Your Inner Artist. Η σειρά των εμπειριών θα περιλαμβάνει τοπικά, αυθεντικά καλλιτεχνικά στοιχεία, όπως φυσώντας γυαλί, ζωγραφική, κεντήματα στο ύφος των Huichols και ψηφιδωτά.

Και τέλος, με τον αυξανόμενο αριθμό μονογονεϊκών νοικοκυριών, έχουμε δει όλο και περισσότερους από αυτούς να έρχονται στα θέρετρά μας. Έτσι, έχουμε επεκτείνει την προώθηση ενός μόνο γονέα μας, η οποία παραιτείται από το ενιαίο τέλος συμπλήρωσης και περιλαμβάνει εκπτώσεις για παιδιά και εισιτήρια περιπέτειας για μονογονιούς σε πολλά από τα θέρετρά μας.