Οδηγός πόλης Πλάγια ντελ Κάρμεν

Το Playa del Carmen είναι μια ζωντανή παραθαλάσσια πόλη στη χερσόνησο του Γιουκατάν, η οποία προσφέρει μια σειρά από εκτροπές από εκλεπτυσμένους σε casual. Η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην πολιτεία Quintana Roo , Playa del Carmen (ή το Playa, όπως είναι γνωστό στο παρελθόν) έχει αναπτυχθεί με τα χρόνια από ένα μικρό, πενιχρό ψαροχώρι σε μια μητροπολιτική περιοχή που είναι αφιερωμένη στη συβαριτική ζωή.

Η σκηνή του κόμματος στο Playa, αν και ισχυρή, είναι πιο εξελιγμένης ποικιλίας από τον καταραμένο βόρειο γείτονά του στο Κανκούν .

Τα νυχτερινά κέντρα και τα μπαρ προσελκύουν ένα γεμάτο καλό χρονικό πλήθος, πολλοί από τους Ευρωπαίους, που αγαπούν να δουν και να δουν τις διάσημες παραλίες της πόλης ή σε νυχτερινά κέντρα όπως το πασίγνωστο κομματικό παλάτι Coco Bongo .

Σύμφωνα με το ισότιμο πνεύμα της πόλης, υπάρχει κάτι για όλους εδώ, είτε βρίσκεστε μετά από έναν ήσυχο καφέ σε ένα καταπράσινο καφενείο, ρουστίκ μεξικάνικο φαγητό, ή ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης χορού.

Για την ανάπτυξη του φρουρίου της Playa, η πόλη δεν έχει χάσει τις γοητείες που προσέλκυσαν αρχικά τους επισκέπτες σε αυτή την ειδυλλιακή ακτή της ακτής: όμορφες παραλίες, τέλειες καιρικές συνθήκες και μια χαλαρή ατμόσφαιρα.

Τι να κάνετε στην Playa del Carmen

Πού να φάτε και να πίνετε στην Playa del Carmen

Οι παραλίες του Playa del Carmen

Οι άνθρωποι που βλέπουν είναι η πρωταρχική ψυχαγωγική δραστηριότητα του Playa και μπορεί να είναι το καλύτερο μέρος για να απολαύσετε το παραθαλάσσιο τοπίο, όπου το υπέροχο πλήθος του σώματος αρέσει στον παραλιακό δρόμο και περιστρέφεται κατά μήκος της ευρείας λευκής άμμου , ευθυγραμμισμένο με καθίσματα, ομπρέλες και beach bars.

Πού να μείνετε στην Playa del Carmen