Το κόκκινο rival rivalry: Το ετήσιο OU εναντίον του παιχνιδιού ποδοσφαίρου του Τέξας

Μία από τις πιο διαδεδομένες αντιπαλότητες στην ποδοσφαιρική ιστορία του κολλεγίου, η αντιπαλότητα του κόκκινου ποταμού μεταξύ των Oklahoma Sooners και του Texas Longhorns πραγματοποιείται ετησίως στο Cotton Bowl στο Ντάλας, ακριβώς στη μέση της Texas State Fair . Παίχθηκε κάθε χρόνο από το 1900, πριν από την Οκλαχόμα ήταν ακόμα κράτος, το παιχνίδι ήταν γνωστό από καιρό ως το Red Shootout. Λόγω ανησυχιών σχετικά με τους συλλόγους βίας, το όνομα μετονομάστηκε σε Red River Rivalry σε συμφωνία χορηγίας του 2005 με την SBC Communications, τώρα AT & T.

Πριν από το σχηματισμό της διάσκεψης Big XII το 1996, το Red River Rivalry ήταν ένα παιχνίδι χωρίς συνέδρια, συχνά με εθνικές συνέπειες τίτλου. Μετά το 1996, αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις, και η ανωτερότητα του συνεδρίου συχνά κρέμονταν και στην ισορροπία. Με τις μάχες που διοργανώθηκαν στο Ντάλας, το Χιούστον (1913), ο Norman (1922) και το Ώστιν (1923) πριν μετακομίσουν στην σημερινή περιοχή το 1932, το παιχνίδι Red Rivalry παίζεται για την τιμή του "Golden Hat" μέχρι το επόμενο έτος. Εκτός από την εορταστική ατμόσφαιρα της Κρατικής Έκθεσης που περιβάλλει τον αγώνα των αρχών Οκτωβρίου, το παιχνίδι σημειώνεται για διαίρεση γραμμής 50 αυλών, οι πωλήσεις εισιτηρίων κατανέμονται ομοιόμορφα μεταξύ των οπαδών της Οκλαχόμα και του Τέξας.

Εισιτήρια

Δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια στο ποδόσφαιρο κολλεγίων για τα οποία τα εισιτήρια είναι πιο δύσκολο να έρθουν από το ετήσιο παιχνίδι της Οκλαχόμα Τέξας. Ένας περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων διατίθεται κάθε χρόνο για τους κατόχους εισιτηρίων και τους σπουδαστές να αγοράζουν online.

Η ονομαστική αξία είναι $ 110 ανά εισιτήριο.

Η επόμενη καλύτερη επιλογή για τα εισιτήρια Red River Rivalry είναι η σάρωση των διαφόρων χρηματιστών εισιτηρίων, όπως TicketLiquidator (OU Sooners Tickets), StubHub ή Ebay και RazorGator. Χαρακτηριστικά, η επιτυχία των ομάδων θα καθορίσει το ύψος των εισιτηρίων.

Ορισμένοι οπαδοί λένε ότι η καλύτερη επιλογή για τα εισιτήρια είναι απλά να αγοράσετε έξω από το στάδιο στο Texas State Fair το πρωί του παιχνιδιού.

Αυτό, βεβαίως, φέρει έναν ορισμένο κίνδυνο.

Τηλεόραση & Ραδιόφωνο

Εάν δεν είστε σε θέση να παρευρεθείτε στο παιχνίδι αυτοπροσώπως, σίγουρα δεν είστε μόνοι σας. Ευτυχώς, το Rivalry Red River μεταδίδεται σε εθνικό επίπεδο κάθε χρόνο. Τα τελευταία χρόνια, ήταν στο Fox Sports 1.

Σε ολόκληρη την πολιτεία της Οκλαχόμα, τα παιχνίδια Sooners μεταδίδονται στις συνεργαζόμενες εταιρίες ραδιοφωνικών σταθμών πιο σύντομα.

Ταξίδι

Η διαδρομή από την περιοχή της Οκλαχόμα Σίτι προς το Ντάλλας είναι πολύ λογική, μόνο περίπου τρεισήμισι ώρες. Ως εκ τούτου, πολλοί αποφασίζουν να πάρουν το όχημά τους ή ακόμα και να νοικιάσουν ένα αυτοκίνητο για να οδηγήσουν κάτω. Αν επιλέξετε να ταξιδέψετε αεροπορικώς, τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλές πτήσεις μεταξύ της OKC και του Ντάλλας. Ακόμα, είναι πιθανώς καλό να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε τις κρατήσεις νωρίτερα. Τα εισιτήρια μετ 'επιστροφής στο Ντάλας-Φορτ Γουόρθ Αεροδρόμιο μπορούν να πάρουν για μόλις $ 175.

Τέλος, σκεφτείτε το ταξίδι με το τρένο. Το Heartland Flyer της Amtrak έχει συχνά ένα ταξίδι μετ 'επιστροφής, το Red River Rivalry ειδικά για μόνο $ 55. Αφήνει την προηγούμενη ημέρα και επιστρέφει την επόμενη μέρα, με χρόνο ταξιδιού περίπου έξι ωρών.

Καταστήματα Dallas και αξιοθέατα

Αν δεν έχετε κανέναν φίλο ή οικογένεια στην περιοχή του Ντάλλας με τον οποίο μπορείτε να μείνετε, θα χρειαστεί να κλείσετε ένα ξενοδοχείο.

Ο Ντάλλας, φυσικά, έχει πολλές επιλογές για ξενοδοχεία, και ο ιστότοπος Fair State της Τέξας προσφέρει μια λίστα προτάσεων.

Θέλοντας να εξοικονομήσετε λίγα δολάρια στο ταξίδι; Σκεφτείτε να πάρετε ένα ξενοδοχείο σε ένα από τα άλλα προάστια του Ντάλας, όπως το Fort Worth, το Irving ή το Grand Prairie, ειδικά εάν οδηγείτε ή ενοικιάζετε αυτοκίνητο.