Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα Sooners Ποδόσφαιρο

Ιστορία:

Ένα από τα πιο τιμημένα προγράμματα στο ποδόσφαιρο NCAA, οι Oklahoma Sooners έχουν κερδίσει 7 εθνικά πρωταθλήματα, 45 πρωταθλήματα διασκέψεων, είχαν 49 εμφανίσεις κύπελλο και 154 All-American. Οι θρυλικοί προπονητές Bud Wilkinson, Barry Switzer και τώρα ο Bob Stoops συνθέτουν μια αδελφότητα αριστείας για αρκετές δεκαετίες παιχνιδιού NCAA. OU έχει παίξει ποδόσφαιρο από το 1895 και έχει κερδίσει 10 ή περισσότερα παιχνίδια περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην ιστορία NCAA.

Τοποθεσία:

Η οικογένεια Gaylord - Memorial Stadium της Οκλαχόμα στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Οκλαχόμα στην νορμανδική τάξη είναι η 15η μεγαλύτερη στον χώρο της πανεπιστημιούπολης στο NCAA. Η επίσημη χωρητικότητα σημειώνεται στα 82,112 και το γήπεδο διαθέτει 63 σουίτες, σαλόνι και παραχωρήσεις.

Εισιτήρια:

Τα εισιτήρια για τα παιχνίδια ΟΥ στο σπίτι δεν είναι εύκολο να έρθουν κοντά. Τα εισιτήρια διαρκείας συνήθως πωλούνται πολύ νωρίτερα, αλλά είναι διαθέσιμα από τη λίστα αναμονής (call (800) 456-GoOU) ή από δωρητές (κλήση (405) 325-8000). Ενιαία εισιτήρια παιχνιδιών είναι διαθέσιμα για ορισμένες ημερομηνίες και συνήθως διατιμώνται μεταξύ $ 70-90. Καλέστε (800) 456-GoOU για λεπτομέρειες ή αγοράστε online.

Προπονητικό προσωπικό:

Προπονητής : Lincoln Riley - από το 2017, πρώην επιθετικός συντονιστής
Βοηθός προπονητή: Ruffin McNeill - από το 2017
Αμυντικός Συντονιστής : Mike Stoops - από το 2011
Co-Offensive Συντονιστής : Cale Gundy - για το προσωπικό από το 1999
Co-Offensive Συντονιστής : Bill Bedenbaugh - για το προσωπικό από το 2013

2017 Πρόγραμμα:

* = Παιχνίδι στο σπίτι
Σάβ, 9/2 * UTEP
Σάβ, 9/9 κράτος του Οχάιο
Σαβ, 9/16 * Τουλάνε
Σάβ, 9/23 Baylor
Σάβ, 10/7 * Αϊόβα
Σάβ, 10/14 Τέξας (στο Ντάλλας)
Σάβ, 10/21 Κανσά Σάιτ
Σάβ, 10/28 * Texas Tech
Σάβ, 11/4 Πολιτεία της Οκλαχόμα: η σειρά Bedlam
Σάβ, 11/11 * TCU
Σάβ, 11/18 Κάνσας
Σάβ, 11/25 * Δυτική Βιρτζίνια

2017 Outlook:

Ένα δύσκολο ξεκίνημα για το 2016 ξεθωριάζει σε μια εξαιρετική σεζόν, καθώς οι Sooners έτρεξαν αήττητοι στο Big 12 play, κατέλαβαν έναν άλλο τίτλο διάσκεψης και χειρίστηκαν το Auburn για να το κλείσουν. Ο Quarterback Baker Mayfield και ο ευρύς δέκτης Dede Westbrook ήταν φιναλίστ της Heisman και η άμυνα φάνηκε να βελτιώνεται αργά το χρόνο. Θα μπορούσε να είναι μια επιστροφή στο πλέι οφ του ποδοσφαίρου της Ακαδημίας, αν όχι για μια πρόωρη ζημιά στην Houston και μια απώλεια στο σπίτι στο κράτος του Οχάιο. Το 2017, η Οκλαχόμα θα έχει την ευκαιρία να εκδικηθεί την απώλεια για τους Buckeyes, καθώς η ομάδα ταξιδεύει στον Κολόμβο την 3η εβδομάδα. Τα καλά νέα είναι ότι ο Baker Mayfield και πολλοί αμυντικοί παίκτες επιστρέφουν. Επιπλέον, η έμπειρη επιθετική γραμμή μπορεί να είναι η καλύτερη στο κολέγιο ποδοσφαίρου. Τα κακά νέα όμως είναι ότι η OU πρέπει να αντικαταστήσει μερικούς από τους καλύτερους παίχτες που είχε σε κάποιο χρονικό διάστημα. Πηγαίνοντας στο NFL τρέχουν πίσω Joe Mixon και Samaje Perine, καθώς και το προαναφερθέν Westbrook. Οι Sooners θα πρέπει να εντοπίσουν αντικαταστάσεις και να ελπίζουν για παρόμοιο παιχνίδι αστέρων από παιδιά όπως ο Rodney Anderson ή ο Abdul Adams στο τρέξιμο και ο Mark Andrews ή ο Jeffrey Mead σε ευρύ δέκτη. Ψάξτε για έναν αντίκτυπο από τους νεοφερμένους, όπως το Kentucky transfer wideout Jeff Badet και το junior college μεταφορά δέκτη Marquise Brown.

Μιλώντας για τους νεοφερμένους, η μεγαλύτερη ιστορία της εκτός εποχής ήταν, φυσικά, η συνταξιοδότηση έκπληξη του προπονητή Bob Stoops. Τόσοι πολλοί θα εξαρτηθούν το 2017 από τη μετάβαση του Lincoln Riley από τον Επιθετικό Συντονιστή στο νέο του σημείο ως επικεφαλής. Όπως σημειώνεται, το παιχνίδι State State του Οχάιο θα είναι μια μεγάλη δοκιμή, και η Οκλαχόμα πρέπει να πάει στο δρόμο τόσο στο Κανσάκ Σάιτ και στην πολιτεία της Οκλαχόμα.