Πώς να αποκτήσετε μια ειδική ή εξατομικευμένη πινακίδα κυκλοφορίας της Οκλαχόμα

Για πολλά χρόνια, η τυποποιημένη πινακίδα της Οκλαχόμα βασιζόταν στο άγαλμα "Άγιας βροχής βέλους" του Allen Houser και χαρακτήριζε έναν πολεμιστή της Apache που πυροβολούσε ένα βέλος. Για το 2017, το κράτος κυκλοφόρησε ένα νέο σχέδιο που δεν ήταν παγκοσμίως καλές. Ένα μπλε ουρανό χρώμα, το πιάτο (απεικονίζεται) είναι στο επίκεντρο του πτηνού, ένα ψαροκόκαλο. Εάν θέλετε κάτι διαφορετικό ή θέλετε να κάνετε μια δήλωση με την πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σας, υπάρχουν αρκετές επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για μια εξατομικευμένη πινακίδα κυκλοφορίας της Οκλαχόμα ή μια πινακίδα ειδικότητας για μια αιτία ή έναν οργανισμό. Δείτε πώς να το κάνετε.

Προσαρμοσμένη πλακέτα πινακίδων της Οκλαχόμα

  1. Αποφασίστε τι θέλετε : Θέλετε μια εξατομικευμένη πλάκα (μια μοναδική λέξη ή σύνολο αριθμών); Ή θέλετε μια ειδική πινακίδα κυκλοφορίας που εμφανίζει συγκεκριμένη οργάνωση, χόμπι ή αιτία; Αν είναι η τελευταία, θα πρέπει να κάνετε την επιλογή σας από τη λίστα επιλογών. Εάν πρόκειται για μια εξατομικευμένη πλάκα, θα χρειαστεί να βρείτε πολλές διαφορετικές δυνατότητες σε περίπτωση που ληφθεί η πρώτη σας επιλογή.

  2. Αποκτήστε μια εφαρμογή : Οι εφαρμογές μπορούν εύκολα να μεταφορτωθούν σε μορφή Adobe PDF online. Μπορείτε να βρείτε μια αίτηση για μια εξατομικευμένη πλάκα και μια λίστα με όλες τις διαθέσιμες πλάκες ειδικότητας. Ή, αν προτιμάτε, μπορείτε να πάρετε μια αίτηση σε οποιαδήποτε υπηρεσία της Οκλαχόμα Tag.

  3. Συμπληρώστε την εφαρμογή : Για μια προσωπική πλάκα, θα πρέπει να ορίσετε έξι επιλογές με τη σειρά που τους προτιμάτε. Η αίτηση ζητά επίσης τις ακόλουθες πληροφορίες:

    • Όνομα, διεύθυνση και τηλέφωνο
    • Επιλογή χρώματος φόντου (προεπιλογή είναι λευκό)
    • Πληροφορίες για το όχημα συμπεριλαμβανομένου έτους, μάρκας, μοντέλου, αριθμού τίτλου και κανονικού αριθμού αδείας
  1. Τέλη : Η λήψη προσωπικών πινακίδων για πρώτη φορά κοστίζει 23 δολάρια και συνήθως απαιτεί περίπου 4 μήνες για επεξεργασία. Οι εξατομικευμένες ανανεώσεις πιάτων είναι $ 21,50 και χρειάζονται περίπου 2 μήνες. Η πληρωμή πρέπει να συνοδεύει την αίτηση και να κατατεθεί στην Επιτροπή Φορολογίας της Οκλαχόμα . Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει τον αριθμό της άδειας οδήγησης στην επιταγή ή την εντολή πληρωμής.

  1. Υπογραφή και ταχυδρομείο : Βεβαιωθείτε ότι υπογράψατε την αίτησή σας. Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν προσωπικά σε οποιαδήποτε υπηρεσία της Oklahoma Tag ή ταχυδρομημένες σε:

    Επιτροπή Φορολογίας της Οκλαχόμα
    Τμήμα Μηχανοκίνητου Οχήματος
    Ειδικό τμήμα πινακίδας άδειας χρήσης
    2501 Lincoln Boulevard
    Οκλαχόμα Σίτι, OK 73194-0201

  2. Συνδέστε την ετικέτα στο όχημά σας : Μόλις λάβετε την εξατομικευμένη ετικέτα σας, θα πρέπει να τη συνδέσετε στο πίσω μέρος του οχήματός σας. Πρέπει να διατηρείτε την κανονική πινακίδα κυκλοφορίας στο όχημά σας επίσης.

Συμβουλές