Κάντε μια οθόνη φωτισμού διακοπών Luminaria και Luminaria

Δεν είναι δύσκολο να δημιουργήσετε μια όμορφη εποχιακή οθόνη με luminarias . Οι φωτισμοί Luminarias ή farolitos είναι απλοί να δημιουργήσουν μια νοτιοδυτική έκθεση διακοπών που φωτίζει οποιοδήποτε σπίτι.

Πώς να φτιάξετε μια οθόνη Luminaria

Τα φωσφατάκια είναι εύκολο να παρασκευαστούν και πρέπει να διαρκέσουν λιγότερο από 1 λεπτό ανά λαμιναρία, ή 15-20 λεπτά για μια ολόκληρη οθόνη φωταύγειας.

Ο, τι χρειάζεσαι:

Εδώ είναι πώς:

  1. Ανοίξτε μια τσάντα μεσημεριανού χαρτιού και αναδιπλώστε την κορυφή της ίντσας για να δημιουργήσετε ένα χείλος στην κορυφή της τσάντας.
  2. Βάλτε αρκετή άμμο ή βρωμιά στο κάτω μέρος της τσάντας για να κρατήσετε ένα αναθηματικό κερί σε όρθια θέση, με βάθος περίπου 1 cm.
  3. Τοποθετήστε ένα αναθηματικό κερί στο κάτω κέντρο κάθε τσάντας. Το κερί πρέπει να είναι περίπου 3 ίντσες σε ύψος ώστε να μπορεί να καεί κατά το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας.
  4. Για να φτιάξετε μια ολόκληρη οθόνη φωταγωγών χάρτινης τσάντας, αποφασίστε πού να βάλετε τη γραμμή φωτός σας. Οι διαδρομές, οι τοίχοι και οι φράχτες λειτουργούν καλά για να αποδείξουν την οθόνη σας.
  5. Μόλις αποφασίσετε πού να βάλετε την οθόνη σας, υπολογίστε αρκετούς σάκους για να τοποθετήσετε ένα φανάρι χαρτοσακούλα κάθε 15-24 ίντσες.
  6. Πάρτε τις γεμάτες σακούλες που έχετε φτιάξει και τοποθετήστε τους κάθε 15-24 ίντσες κατά μήκος των επιλεγμένων δρόμων, μονοπατιών και τοίχων γύρω από το σπίτι σας.
  7. Κατά το σούρουπο, χρησιμοποιήστε ένα τζάκι που αρχίζει να αναβοσβήνει (για πολύ καιρό) για να ξεκινήσει τα κεριά.
  1. Απολαύστε την οθόνη φωταερίου σας!

Συμβουλές:

  1. Στο Albuquerque, ελεύθεροι και δημόσιοι πάσσαλοι άμμου εμφανίζονται γύρω από την πόλη για τις οθόνες. Συμβουλευτείτε την ένωση γειτονιάς σας για να δείτε τη διαθεσιμότητα στην περιοχή σας.
  2. Τα φωνητικά φώτα πωλούνται από το κουτί στα καταστήματα του Albuquerque κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών. Μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για να αγοράσει, δεδομένου ότι συχνά πωλούνται έξω από την παραμονή των Χριστουγέννων .
  1. Επαναχρησιμοποιήστε τη βρωμιά ή την άμμο για την περιοχή του κήπου σας.