Τα καλύτερα στοιχήματα Σαββατοκύριακου

Απολαύστε τις φιλικές προς την οικογένεια δραστηριότητες και εκδηλώσεις 9 έως 11 Δεκεμβρίου. Οι εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνουν την έκθεση Humble Holiday Crafts Fair, τα Χριστούγεννα Mariachi, το Holiday Yard Holiday Market και πολλά άλλα. Απολαύστε το Σαββατοκύριακό σας!

Ο βασιλιάς των λιονταριών, νεώτερος
Αυτό είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο για να δείτε το The Lion King Jr. Το χαρτόνι Playhouse παρουσιάζει την ιστορία του Simba το λιοντάρι στο South Broadway Cultural Centre, μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου.

Guadalupana Τέχνη Υποδοχή
Για πάνω από 80 χρόνια, μια οικογένεια που επιλέχθηκε από το St.

Η ενορία Francis Xavier έχει χτίσει ένα ιερό για να τιμήσει την La Virgen de Guadalupe στην κοινότητα South Broadway. Μια δωρεάν υποδοχή τέχνης στο Κοινοτικό Κέντρο Νότιας Μπρόντγουεϊ θα τιμήσει το ιερό το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου από τις 6 έως τις 8 το βράδυ. Δείτε το ιερό της γκαλερί του Κέντρου, καθώς και τις απεικονίσεις καλλιτεχνών του Le Virgin.

Humble Holiday Τέχνες και χειροτεχνία Pop Up
Το δεύτερο ετήσιο Humble Holiday Arts and Crafts Show θα περιλαμβάνει περισσότερους από 30 καλλιτέχνες, πωλητές και φορτηγά τροφίμων στις 10 Δεκεμβρίου από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Χειμώνας Άγριας Ζωής Περπατήστε με την άγρια ​​ζωή
Το Κέντρο Επισκεπτών Ανοιχτού Χώρου θα φιλοξενήσει μια καταπληκτική φύση με εκπαιδευμένους φυσιοδίφες. Ψάξτε για γερανούς άμμου, φαλακρούς αετούς και πολλά άλλα το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου από τις 10 π.μ. έως το μεσημέρι.

Danu, Μια συλλογή Χριστουγέννων
Το ιρλανδικό σύνολο θα εκτελέσει παραδοσιακή ιρλανδική μουσική για τις διακοπές. Η παράσταση στο Popejoy πραγματοποιείται στις 9 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ.

Χριστούγεννα στο Παλάτι
Η ετήσια παράδοση φέρνει την κοινότητα μαζί στο Παλάτι των Διοικητών, όπου υπάρχει ζεστό μηλίτη, ζωντανή μουσική και διασκέδαση.

Ο κ. Και η κ. Άγιος Βασίλης θα επισκεφθούν. Η ελεύθερη εκδήλωση είναι ένα κλασικό Santa Fe και πραγματοποιείται στις 9 Δεκεμβρίου.

Μπαλέτο Θέατρο Μπαλέτου
Το θέατρο ρεπερτορίου μπαλέτου φέρνει την κλασική ιστορία των στρατιωτών παιχνιδιών, χορεύοντας νιφάδες χιονιού στον καρυοθραύστη και τη μικρή Κλάρα στη ζωή. Το θέατρο ρεπερτορίου μπαλέτου εκτέλεσε το Καρυοθραύστη από το 1996.

Οι πρόσθετες χρεώσεις εισιτηρίων για την παραμονή των Χριστουγέννων συμπεριλαμβάνουν τη συμμετοχή σε τσάι Καρυδιά μετά την παράσταση. Γνωρίστε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες Καρφιτσαριστών και γευστικές απολαύσεις από το Land of Sweets. Δείτε το θέαμα στο θέατρο KiMo από τις 10 έως τις 24 Δεκεμβρίου.

Διακοπές στο Santa Fe Place
Γιορτάστε την εποχή στο Santa Fe Place Mall, ξεκινώντας από τις 7 μ.μ. Ακούστε μια ελεύθερη συναυλία από τη Santa Fe Concert Band το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου.

Σιδηροδρομικός χώρος διακοπών
Το Rail Yards θα έχει την ετήσια εορταστική του αγορά την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου από τις 12 μ.μ. έως τις 4 μ.μ. Κατάστημα αυτό το έτος και να κερδίσει ένα θησαυρό ή δύο (ή περισσότερα) από τοπικούς τεχνίτες, βιοτέχνες και επιχειρήσεις. Το Le Chat Lunatique θα εμφανιστεί το μεσημέρι.

Νέο Μεξικό Συναυλία Συναυλιών Χορού Κοσμήματος του Νέου Μεξικού: Χαιρετισμοί για διακοπές
Η χορωδία θα τραγουδήσει ζεστή μουσική διακοπών και παραδοσιακές μελωδίες. Φέρτε ένα νέο και ανοιχτό παιχνίδι στη συναυλία για ένα υποβαθμισμένο παιδί. Ακούστε τις στην Πρώτη Πρεσβυτεριανή Εκκλησία της Σάντα Φε ή στο Θέατρο Χιλάντ στο Αλμπικέρκ 11-12 Δεκεμβρίου.

Ο μεγάλος Ρωστικός Καρυοθραύστης της Μόσχας στη Μόσχα
Το Μπαλέτο της Μόσχας έχει ταξιδέψει στην Αμερική για πάνω από 20 χρόνια. Δείτε την εταιρεία των 40 εκπαιδευμένων χορευτών της Vaganova αυτή την εορταστική περίοδο καθώς εκτελούν τον κλασικό χορό διακοπών για μία επίδειξη μόνο στις 11 Δεκεμβρίου.

Αυτό είναι ένα γεγονός όλων των ηλικιών. Δείτε το στο Αίθουσα Kiva στις 3 μ.μ. και 7 μ.μ.

Τα Χριστούγεννα της Μαρίας
Τα στρογγυλά φορέματα, τα πόδια και η μουσική του mariachi συνδυάζονται σε ένα αξέχαστο show. Δείτε το στο Popejoy Hall στις 3 μ.μ. την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.

Παραστάσεις Καρφιτσαριστών
Δείτε τον Καρυοθραύστη σε κλασικό στιλ με την Εταιρεία Μπαλέτου του Νέου Μεξικού ή δείτε τον Καρφιτσαδόρο στα βράχια, μια μοναδική παράσταση που βρίσκεται μόνο στο Albuquerque.

Ποταμός Φώτων
Ο Ποταμός των Φώτων είναι ανοιχτός το βράδυ με μια εκθαμβωτική απεικόνιση των χειμωνιάτικων φώτων. Ο Βοτανικός Κήπος θα διαθέτει περισσότερα από 400 κινούμενα γλυπτά και ένα μουσικό φως. Πάρτε ένα λεωφορείο από το ζωολογικό κήπο με δωρεάν πάρκο και βόλτα σε επιλεγμένες βραδιές. Η παράσταση συνεχίζεται μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου.

Bugg Φώτα
Τα Bugg Lights είναι μια ετήσια παραθεριστική παράδοση εδώ και πολλά χρόνια και τώρα εκτίθενται στο Μουσείο Fred Harvey στο Belen.

Η νυχτερινή προβολή από τις 5 έως τις 9 μ.μ. είναι δωρεάν. Πάρτε τα παιδιά για να δείτε τα φώτα, φουσκωτά, και πολλά άλλα.

Κόψτε το δικό σας Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Προχωρήστε στο Jemez, στο δάσος Carson ή στην περιοχή Mount Taylor και κόψτε το δικό σας χριστουγεννιάτικο δέντρο. Κάνε μια μέρα με την οικογένεια. Είναι προσιτό και διασκεδαστικό.

Αποχρώσεις του γκρι
Μια φωτογραφική έκθεση τέχνης με τοπικές φωτογραφίες υψηλής τέχνης εκτίθεται στο New Mexico Expo μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Ευχή σε ένα αστέρι
Ρίξτε μια ματιά στο Walt Disney ο άνθρωπος σε αυτό το ένα άτομο δείχνουν στο The Cell Theater Σαββατοκύριακα μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου. 9 Δεκεμβρίου είναι pay as you wish νύχτα.

Peter Pan
Οι Landmark Musicals θα παρουσιάσουν την κλασική ιστορία των παιδιών στο θέατρο Rodey 26 Νοεμβρίου - 11 Δεκεμβρίου. Οι παραστάσεις είναι 7:30 μ.μ. Παρασκευή και Σάββατο και 2 Κυριακή. Θα γίνουν ειδικές περιόδους Σαββάτου 3 και 10 Δεκεμβρίου.

Το πραγματικό καρύδι
Η προσαρμογή των διακοπών του Καρυοθραύστη και του Ποντικιού βασιλιά περιλαμβάνει μαριονέτες και αφήγηση.
Δείτε το στο Aux Dog Theatre στο Nob Hill μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου.

Τρεις Άγγελοι μου
Η Χριστουγεννιάτικη κωμωδία τρυπάει τρεις καταδίκους εναντίον ενός συνάδελφου, σε αυτό το έργο στο Adobe Theatre. Δείτε τα Σαββατοκύριακα έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία
Μια λάμπα καμπύλης ποδιού, γεμάτα χιόνι και η επιθυμία για το καλύτερο πυροβόλο όπλο παγκοσμίως συναντώνται σε αυτό το κλασικό πακέτο διακοπών. Δείτε το στο Σαββατοκύριακο του Μικρού Θεάτρου του Albuquerque μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου.

Εργαστήρια οικογενειακής τέχνης
Η όλη οικογένεια μπορεί να συμμετάσχει σε αυτή την πρακτική εξερεύνηση της τέχνης στο Μουσείο του Albuquerque το Σάββατο από τις 1 έως τις 2 μ.μ. Παρέχονται τα αναλώσιμα.

Τέχνη το απόγευμα
Κάθε Σάββατο στο Μουσείο του Albuquerque , δείτε δωρεάν ζωντανές εμφανίσεις. Στις 10 Δεκεμβρίου, από τις 2 έως τις 5 μ.μ., ο Paul Nielsen θα εμφανιστεί. Η είσοδος και η στάθμευση είναι δωρεάν.

Foot Golf
Το Santa Ana Golf προσφέρει FootGolf την Παρασκευή και το απόγευμα του Σαββάτου. Όλες οι ηλικίες μπορούν να παίξουν, και όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων. Παίξτε 18 τρύπες σε περίπου δύο ώρες. Το FootGolf είναι σαν το γκολφ, αλλά έπαιξε με μια μπάλα ποδοσφαίρου.

Ένα θανάσιμο χαρτοφύλακα
Το θέατρο Foul Play Cafe πραγματοποιεί Παρασκευή, Σάββατο το βράδυ στο Sheraton Uptown. Το παιχνίδι πραγματοποιείται τα Σαββατοκύριακα μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου.

Κυριακή Chatter: Τραγούδια μπάσων και άλλα
Οι μουσικοί θα εκτελέσουν μουσική από τον John Adams και τον Carl Fruhling στην Κυριακή του Chatter στις 11 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα αρχίζει στις 10:30 π.μ. στο Las Puertas. Πάρτε εκεί νωρίς για καφέ και ψητά καλούδια.