Πώς να περάσετε την ημέρα όταν είναι 115 ° F

Κάνει τόση ζέστη! Τι πρέπει να κάνουμε σήμερα;

Κάθε καλοκαίρι υπάρχουν λίγες μέρες, όταν ακόμη και εκείνοι από εμάς που αγαπάμε τον Φοίνιξ πρέπει να παραδεχτούν ότι είναι πάρα πολύ ζεστό! Τι κάνουμε όταν είναι τόσο ζεστό που τα πάνινα παπούτσια μας λιώνουν ενώ περπατάμε στο πεζοδρόμιο; (Δεν λιώνουν πραγματικά - αυτό είναι απλά μια έκφραση!)

Cool ιδέες για πολύ ζεστές μέρες

  1. Πηγαίνετε στο εμπορικό κέντρο και κάνετε τα Χριστούγεννα ψώνια σας. Αγοράστε κάτι για έναν φίλο, για έναν αγαπημένο σας, και για ένα παιδί ή δύο σε ένα κέντρο κρίσης. Επιλέξτε ένα εμπορικό κέντρο όπως η Scottsdale Fashion Square όπου υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης.
  1. Δηλώστε μια "Ημέρα κινηματογράφου!" Πηγαίνετε στην πρώτη επίδειξη της ημέρας και δείτε τρεις ταινίες στη σειρά. Πηγαίνετε σε ένα κινηματογραφικό συγκρότημα όπως το Harkins στο Tempe ή το AMC στο Φοίνιξ , όπου υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης.
  2. Μείνετε στο σπίτι, με τον κλιματισμό να λειτουργεί με πλήρη ταχύτητα. Μην αφήνετε το σπίτι, ακόμα και να πάρετε το ταχυδρομείο. Διαβάστε ένα βιβλίο σε όλη τη διαδρομή, κατά προτίμηση ένα όπως το Snow Falling on Cedars που έχει ένα παγωμένο θέμα.
  3. Μείνετε στο σπίτι, με το κλιματιστικό να λειτουργεί με πλήρη ταχύτητα. Να ενοικιάσετε τουλάχιστον τέσσερα βίντεο. Πρέπει να περιλαμβάνουν το χιόνι, όπως το Fargo , το Home Alone και το White Fang .
  4. Μείνετε στο σπίτι, με το κλιματιστικό να λειτουργεί με πλήρη ταχύτητα. Κατασκευάστε ένα τρισδιάστατο παζλ ενώ απολαμβάνετε σπιτική λεμονάδα. Παίξτε κάθε παλιό CD που δεν έχετε ακούσει σε τουλάχιστον 3 χρόνια.
  5. Πάμε παγοδρομία.
  6. Πάμε για μπόουλινγκ.
  7. Πηγαίνετε σε μια εσωτερική arcade βίντεο. Επιλέξτε ένα που έχει καλυμμένο χώρο στάθμευσης.
  8. Πηγαίνετε στο Μουσείο Χόρντ . Μην φέρνετε τα παιδιά. Παρόλο που υπάρχουν μεγάλες δραστηριότητες για τα παιδιά, αν τα φέρετε δεν μπορείτε να περάσετε όλη την ημέρα και να το απολαύσετε με ρυθμό σαλιγκαριού.
  1. Πηγαίνετε στο Μουσείο Επιστημών της Αριζόνα . Φέρτε τα παιδιά. Πηγαίνετε στο πλανητάριο. Πηγαίνετε στο θέατρο μεγάλης οθόνης. Δεν είναι τεχνικά IMAX, αλλά είναι η ίδια ιδέα. Παίξτε και μάθετε στα καθαρά εκθέματα.
  2. Βρείτε μια εσωτερική πισίνα ( Kiwanis Park , YMCA, άλλοι;)
  3. Πηγαίνετε σε ένα παιχνίδι της Αριζόνα Diamondbacks . Το Chase Field έχει μια αναδιπλούμενη οροφή. Τους κλείνουν και δροσίζουν το χώρο για αρκετές ώρες πριν από ένα παιχνίδι. Βρείτε καλυμμένο χώρο στάθμευσης.
  1. Πηγαίνετε σε μια μεγάλη βιβλιοθήκη (Scottsdale Βιβλιοθήκη έχει καλύψει χώρο στάθμευσης!) Και περιηγηθείτε. Διαβάστε ασυνήθιστα περιοδικά και εφημερίδες. Βρείτε βιβλία σχετικά με ένα νέο θέμα που σας ενδιαφέρει, όπως γενεαλογία ή αγωνιστικά αυτοκινήτων.
  2. Πηγαίνετε σε ένα καζίνο και παίζετε bingo ή κουλοχέρηδες. Εάν είστε τυχεροί, θα έχετε ελεύθερη ψυχαγωγία ενώ βρίσκεστε εκεί! Απολαύστε τον μπουφέ.

Συμβουλές:

  1. Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ένα επαναλαμβανόμενο θέμα σχετικά με το καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Στις ζεστές μέρες, κάνει μια τεράστια διαφορά, ειδικά αν το αυτοκίνητο είναι έξω για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  2. Πίνετε πολύ νερό, έτσι ώστε όπου κι αν βρίσκεστε, να μην έχετε υποστεί αφυδάτωση.
  3. Έχετε το σύστημα κλιματισμού σας στο σπίτι και στο αυτοκίνητο ελέγχεται κάθε άνοιξη. Εάν καταρρεύσει κατά τη διάρκεια μιας από αυτές τις ζεστές μέρες, θα χρειαστούν μέρες και / ή μια μικρή περιουσία για να μπορέσετε να πάρετε κάποιον για να το επισκευάσετε.
  4. Εγγραφείτε στο Free Phoenix Heat E-Course και μάθετε περισσότερα για την αντιμετώπιση της θερμότητας στην έρημο. Είναι δωρεάν!