Ο ζωολογικός κήπος Central Park και ο ζωολογικός κήπος Tisch για παιδιά

Βολικά τοποθετημένο και καλά διαμορφωμένο.

Στο Central Park του Μανχάταν, το Central Park Zoo είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους επισκέπτες με τα παιδιά και για τους λάτρεις των ζώων που θέλουν μια γεύση της άγριας ζωής ενώ επισκέπτονται το Central Park. Ο ζωολογικός κήπος Tisch για παιδιά προσφέρει στους επισκέπτες μια ποικιλία από αλληλεπιδραστικές δραστηριότητες για παιδιά, όπως ζωολογικό κήπο, αναρριχητικές δραστηριότητες και παραστάσεις.

Οι επισκέπτες του Zoo του Central Park θα εντυπωσιαστούν από το εύρος των ζώων που εκτίθενται, καθώς και από την ποιότητα και την καθαριότητα του ζωολογικού κήπου.

Σχεδόν 1 εκατομμύριο άνθρωποι επισκέπτονται κάθε χρόνο την ποικιλία των ζώων. Τα ζώα έχουν ζήσει στην περιοχή γύρω από το ζωολογικό κήπο από τη δεκαετία του 1860, αλλά ο σημερινός ζωολογικός κήπος είναι ανοιχτός μόνο από το 1988. Οι επισκέπτες θα βρουν τον ζωολογικό κήπο ελκυστικό λόγω της βολικής τοποθεσίας του στο Central Park, καθώς και του εύπεπτου μεγέθους του - μπορείτε να δείτε ολόκληρο το ζωολογικό κήπο σε περίπου 2 ώρες.

Ο ζωολογικός κήπος Central Park φιλοξενεί μια ποικιλία ζώων, συμπεριλαμβανομένων των σφραγίδων, των θαλάσσιων λιονταριών, των πιγκουίνων, των φιδιών, των σκουληκιών, των πιθήκων και των πτηνών. Από ένα ατμόσφαιρα ατμοσφαιρικού δάσους σε ένα παγωμένο ασβεστολιθικό βιότοπο της Ανταρκτικής, ο ζωολογικός κήπος προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν ζώα όλων των μορφών και μεγεθών από ποικίλα κλίματα.

Ο ζωολογικός κήπος Tisch για παιδιά βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το ζωολογικό κήπο Central Park και προσφέρει στους νέους επισκέπτες την ευκαιρία να ζωοτροφών και ζωοτροφών, καθώς και πολλά μέρη για ασφαλή αναρρίχηση και εξερεύνηση.

Καλό να γνωρίζετε σχετικά με το ζωολογικό κήπο Central Park

Όλα τα Βασικά

Αδεια

Η είσοδος καλύπτει τόσο το Zoo Central Park όσο και το ζωολογικό κήπο Tisch για παιδιά. (4-D θέατρο εισόδου είναι $ 6-7 επιπλέον)